anyadesign

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Łączka - mydelniczka szklana - fusing

Słodkie cacuszko. Doszło bez skazy. Dziękuję! Ale mydła na nim nie położę, bo zasłania łączkę. Będzie na przechodnie drobiażdżki :)

Opinia pozytywna | 17-11-2014 12:39 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Szklane krople bursztynowo-turkusowe - fusing

Fajne przedmiot, polecam kontakt z anyadesign :)

Opinia pozytywna | 17-06-2014 22:51 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Ognisty- na zamówienie

Jestem bardzo zadowolona z zakupu,zamówienie zostało szybko zrealizowane a cała transakcja przebiegła bez problemów, przesyłka dotarła do mnie należycie zabezpieczona a komplet bardzo mi się podoba także dziękuję bardzo, pozdrawiam. Lili31

Opinia pozytywna | 22-05-2014 09:44 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Podaruj mi trochę słońca..- patera szklana

Śliczna patera przeznaczona na prezent.. Bardzo się podoba moim dzieciom. Chętnie kupiłabym im do kompletu miseczkę mniejsza i większą.

Opinia pozytywna | 09-04-2014 13:51 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Pani Jesień II- autorska misa ze szkła - fusing

Misa jest cudna . Uwielbiam na nią patrzeć. Jest ozdoba mojego stołu. Pasuje do mojego wystroju pokoju.

Opinia pozytywna | 09-04-2014 13:47 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Szara elegancja - komplet talerzyków deserowych

Bardzo przyjemny symaptyczny kontakt z Artystką:-) Pani Anya stanęła na wysokości zadania, dorobiła mi dodatkowo talerzyki i paterę na zamówienie. Wszystko świetnie wykonane. Bardzo dziękuję. Polecam.

Opinia pozytywna | 27-03-2014 09:21 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Neo - komplet talerzyków deserowych na zmówienie

Artystka w pełni profesjonalna. Bardzo szybko wykonała zamówioną pracę i ekspresowo wysłała. Komplet talerzyków przepiękny. Nowoczesny i elegancki za razem. Polecam wszystkim tę Artystkę :)

Opinia pozytywna | 26-03-2014 14:11 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Bielusieńkie - komplet 4 miseczek ze szkła - fusing

Artystycznie wykonane, surowe w charakterze naczynia, które mogą być uzupełnieniem każdego nakrycia i jednocześnie tworzyć dekorację stołu. Dziękuję, również za ekspresowe wysłanie zamówienia i solidne zabezpieczenie miseczek :)

Opinia pozytywna | 30-01-2014 15:13 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
W mroźną noc - patera ze szkła, fusing

Piękna patera z oryginalnym graficznym wzorem, dziękuję:)

Opinia pozytywna | 14-01-2014 21:08 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Cocoon - patera szklana, fusing

Przepiękna, urzekająca delikatną kolorystyką i niebanalnym kształtem. Dziękuję serdecznie. Pozdrawiam i polecam!!!!!

Opinia pozytywna | 09-12-2013 11:56 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Hot- mydelniczka szklana - fusing

Po prostu piękna. Delikatny dotyk czarodziejskiego uroku w przyziemnej codzienności. Dziękuję serdecznie. Pozdrawiam i polecam!!!!!

Opinia pozytywna | 09-12-2013 11:54 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Koronkowe kanu

Przepiękna patera. Nieco tradycji w nowoczesnej odsłonie. Bardzo atrakcyjny przedmiot, dekoruje i jest użyteczny. Wszystkie przedmioty dotarły szybko i bezpiecznie. Dziękuję serdecznie. Pozdrawiam i polecam!!!!!

Opinia pozytywna | 09-12-2013 11:52 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Kenia - autorska misa - patera szklana - fusing

Przepiękna...:) Bardzo dziękuję Artystce z to piękne dzieło.

Opinia pozytywna | 21-11-2013 12:06 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Black-red-white- komplet talerzyków deserowych

wszystkie pani prace są bardzo ciekawe

Opinia pozytywna | 17-11-2013 10:43 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Morska bryza- komplet talerzyków deserowych

SUPER!!!!O wiele ladniejsze niz na zdjeciu! Nawet nie wkladam do zmywarki! Po prostu Cudenka :) Dziekuje

Opinia pozytywna | 15-10-2013 17:22 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Ognisty- komplet talerzyków deserowych- fusing, szkło

Zamówienie w pełni zgodne z opisem, bardzo dobrze opakowane. Dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 04-09-2013 22:00 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Astry

Bardzo dziękuję za miseczki . Są świetne jak wszystko co od Pani dostałem. Nie znalazłem wśród szkła żadnych "szklanek" ( do picia chłodnych napojów - wielkości szklaneczek do whisky ) a chętnie w stylu lodowym ( niebiesko-białe ) bym u Pani zamówił. Np 6 sztuk . Czy byłoby to możliwe ? Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam Jacek Olko tel. 602213835

Opinia pozytywna | 06-08-2013 09:39 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Neo - komplet deserowy ze szkła - fusing

Po prostu piękne!

Opinia pozytywna | 31-07-2013 10:35 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Lodowa - patera - misa szklana - fusing

Fantastyczna!

Opinia pozytywna | 29-07-2013 10:51 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Zielona z kwiatkiem na mydełko - szklana mydelniczka - fusing

B.piękna.

Opinia pozytywna | 29-07-2013 10:51 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
anyadesign

anyadesign

w Trendymanii od: 2012-10-22
25 dostępnych
1 na zamówienie
330 sprzedanych
138 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy