anyadesign

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Ornamentowa na mydełko - mydelniczka szklana - fusing

Jest wspaniała.

Opinia pozytywna | 29-07-2013 10:51 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Nakrapiana w błękitach na mydełko - szklana mydelniczka - fusing

Najpiękniejsza mydelniczka z tych , które dostałem.

Opinia pozytywna | 29-07-2013 10:50 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Komplet lodowy - komplet szklanych pucharków na lody - fusing

Piękne !

Opinia pozytywna | 29-07-2013 10:50 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Rainbow Spider - autorska misa ze szkła - fusing

Osoba obdarowana jest zachwycona.Przesyłka szybka i bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam.

Opinia pozytywna | 16-07-2013 17:17 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Winogronowe trio na zamowienie Pani Bianelli

Dziękuje za cudne miseczki i cierpliwość :)))

Opinia pozytywna | 14-07-2013 21:26 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Skuta lodem - unikatowa misa - patera szklana na owoce - fusing

Przepiękna, oryginalna misa, ślicznie wykonana, z dużym smakiem. Ekspresowa wysyłka!

Opinia pozytywna | 03-07-2013 22:04 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Zielony listek - autorska patera szklana - fusing

Dzielo sztuki,subtelna kolorystyka, piekna forma, prezentuje sie fantastycznie. Przyciaga wzrok, forma i kolorem. Bardzo dobry kontakt z artysta.Polecam serdecznie klientka ze Szwecj Bardzo szybka dostawa, paczka bardzo dobrze zapakowana dotarla w 5 dni do Szwecji. Polecam:)

Opinia pozytywna | 17-05-2013 12:00 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Red Eye - unikatowa misa - patera szklana na owoce - fusing

Oryginala patera, magiczne kolory, przepiekna ozdoba stolu. Bardzo szybki i pomocny kontakt z artysta. Polecam bardzo serdecznie. Nowa-stala klientka ze Szwecji

Opinia pozytywna | 17-05-2013 11:55 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Wiosenna rabatka - szklana misa - patera na owoce - fusing

Przepiekna patera, olsniewajace kolory. Dzielo sztuki, "rzuca sie w oczy" Serdecznie polecam artyste.

Opinia pozytywna | 17-05-2013 11:53 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Bon Apetit! - szklana misa - patera na owoce - fusing

Przepiekna szklana misa, bardzo starannie wykonana, soczyste kolory. Piekniejsza niz na zdjeciu. Bardzo pomocny i szybki kontakt z artysta. Polecam bardzo serdecznie nowa klientka ze Szwecji

Opinia pozytywna | 17-05-2013 11:47 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Cicha noc

Cudowna misa "obsypana" śnieżynkami już do mnie dotarła i oczarowała.Zachęcam do obejrzenia prac anyadesign. Kontakt z Artystką rewelacyjny.

Opinia pozytywna | 26-02-2013 15:49 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Winogronowe trio

Wspaniałe prace! Idealna forma a kolory współgrają z moim serwisem. Nie mogę się doczekać gości aby je zaprezentować na stole

Opinia pozytywna | 13-02-2013 16:09 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Pasiasta

Patera bardzo piękna i klimatyczna. Super szybka dostawa.

Opinia pozytywna | 08-02-2013 08:16 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Pasiaste- komplet świeczników

Świeczniki bardzo piękne i klimatyczne. Super szybka dostawa.

Opinia pozytywna | 08-02-2013 08:16 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Sałatkowo- jagodowo

W rzeczywistosci ladniejsze niz na zdjeciu, dobrze opakowane, czekaja na napelnienie. Polecam zdecydowanie!

Opinia pozytywna | 21-11-2012 19:59 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Klonowa jesień

Mimo, ze delikatne, naczynie dotarlo w stanie nienaruszonym, opakowanie perfekcyjne i wielowarstwowe. Barwy rozswietlaja ponurosc listopada. Polecam!

Opinia pozytywna | 20-11-2012 20:00 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Kwitnąca na mydełko

Przesylka o umowionym terminie, doskonale zapakowana i przesliczna. Te kwiatki na boku sa takie przestrzenne i wyraziste. Kontakt z artystka blyskawiczny i sympatyczny. Polecam goraco!

Opinia pozytywna | 19-11-2012 12:20 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
2 mydelniczki dla Pani Bożeny

No cóż moge powiedzieć . . .są CUUUDOWNE, i te gwiazdki, oh ...brak słów, tylko zamawiać, naprawdę warto, mysle o nastepnym zamówieniu, bardzo, ale to bardzo polecam.

Opinia pozytywna | 19-11-2012 07:13 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
anyadesign

anyadesign

w Trendymanii od: 2012-10-22
25 dostępnych
1 na zamówienie
330 sprzedanych
138 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy