anyadesign

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Samba - komplet 6 talerzyków

Piękne, niezwykle efektowne talerzyki. Bardzo starannie wykonane. Dojechały bez uszczerbku, starannie zapakowane. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 14-07-2021 12:47 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Sałatlove- komplet 6 miseczek i duża misa

Piękne, kolorowe i użyteczne na co dzień , jestem bardzo zadowolona !

Opinia pozytywna | 16-06-2021 09:23 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Green - półmisek, patera szklana, fusing

Dziękuję Pani za bardzo ładną, dekoracyjną paterę.

Opinia pozytywna | 15-06-2021 19:29 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Zestaw talerzyków na zamówienie

U artystki zamówiłem już kilka kompletów talerzyków Boho. Teraz wróciłem i były to 2 komplety po 6 sztuk, które przeznaczam na upominki urodzinowe dla najbliższych. Jak dawniej tak i teraz, talerzyki są bardzo piękne. Każdy jest samodzielną opowieścią, bardzo indywidualną opowieścią malowaną kolorami. Są bardzo indywidualnie i niepowtarzalne. Bardzo serdecznie wszystkim polecam.

Opinia pozytywna | 08-03-2021 21:17 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Zestaw ozdób szklanych

Wszystkie ozdoby bardzo piękne, dziękuję !

Opinia pozytywna | 07-02-2021 15:31 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Zestaw zawieszek świątecznych 4 sztuki- Bałwanki

Wesołe, śliczne ozdoby na Święta !

Opinia pozytywna | 07-12-2020 22:38 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Zimowa koronka - patera szklana, fusing

Urocza patera , delikatny wzór i piękne kolory , dziękuję !

Opinia pozytywna | 07-12-2020 22:37 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Zestaw zawieszek świątecznych 5 sztuk

Piękne ozdoby, już wiszą na mojej choince !

Opinia pozytywna | 07-12-2020 22:34 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
W dzień gorącego lata...- komplet 3 talerzyków i patera

Komplet jest przepiękny. Polecam !

Opinia pozytywna | 26-11-2020 19:45 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Jarmarczny ptaszek - patera szklana, fusing

Niezwykle piękna patera, bardzo dekoracyjna ! Dziękuję i polecam artystkę.

Opinia pozytywna | 13-08-2020 21:24 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Koronkowe kanu

Przepiękna patera !! Dziękuję i gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 07-08-2020 16:00 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Pomarańcze i turkusy - komplet 6 talerzyków na zamówienie

Przepiękne dzieła artystyczne z dużą dozą optymizmu ! Gorąco polecam !

Opinia pozytywna | 02-08-2020 12:03 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Machu Picchu - patera szklana

Świetna rzecz do wszechstronnego wykorzystania. Piękne kolory, pancerna przesyłka. Polecam Artystę.

Opinia pozytywna | 28-07-2020 18:09 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Znowu tęczowo - komplet 6 talerzyków

Talerzyki urocze, kolory ciekawie dopasowane, polecam !

Opinia pozytywna | 19-07-2020 12:41 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Pomarańcze i turkusy - patera szklana, fusing

Przepiękna patera w wesołej , optymistycznej kolorystyce, doskonałe wykonanie, radość dla oczu. Polecam !

Opinia pozytywna | 19-07-2020 12:10 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Prawie pawie oczka - komplet 6 talerzyków oraz patera

Talerzyki piękne , otrzymałam bez problemu ????

Opinia pozytywna | 11-07-2020 15:51 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Soczyście kolorowe na lato- komplet 6 talerzyków i patera

Piękne !

Opinia pozytywna | 19-06-2020 14:22 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Zamówienie- misa i dwa anioły-świeczniki

Piękne !

Opinia pozytywna | 19-06-2020 14:21 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Tęcza na burzowym niebie - komplet 6 talerzyków oraz patera

Talerzyki od razu mi się spodobały ale potem ich Twórczyni także przypadła mi do serca. Wszelka pomoc, życzliwe podejście. Przesyłka ślicznie i bezpiecznie zapakowana była natychmiast u odbiorcy oczarowanego prezentem. Pięknie dziękuje.

Opinia pozytywna | 30-04-2020 14:13 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Idzie lato II - komplet 8 talerzyków oraz patera na zamówienie

To już mój drugi komplet wykonany przez Anyadesign. Ten jest bardziej kolorowy, bardziej nasycony, w klimacie ciepłego lata. Świetny pomysł, jeszcze lepsze wykonanie. Serdecznie polecam, szczególnie na ciepłe dni w ogrodowej altanie.

Opinia pozytywna | 21-02-2020 10:41 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
anyadesign

anyadesign

w Trendymanii od: 2012-10-22
25 dostępnych
1 na zamówienie
318 sprzedanych
131 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy