anyadesign

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Prawie pawie oczka - komplet 6 talerzyków oraz patera

Talerzyki piękne , otrzymałam bez problemu ????

Opinia pozytywna | 11-07-2020 15:51 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Soczyście kolorowe na lato- komplet 6 talerzyków i patera

Piękne !

Opinia pozytywna | 19-06-2020 14:22 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Zamówienie- misa i dwa anioły-świeczniki

Piękne !

Opinia pozytywna | 19-06-2020 14:21 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Tęcza na burzowym niebie - komplet 6 talerzyków oraz patera

Talerzyki od razu mi się spodobały ale potem ich Twórczyni także przypadła mi do serca. Wszelka pomoc, życzliwe podejście. Przesyłka ślicznie i bezpiecznie zapakowana była natychmiast u odbiorcy oczarowanego prezentem. Pięknie dziękuje.

Opinia pozytywna | 30-04-2020 14:13 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Idzie lato II - komplet 8 talerzyków oraz patera na zamówienie

To już mój drugi komplet wykonany przez Anyadesign. Ten jest bardziej kolorowy, bardziej nasycony, w klimacie ciepłego lata. Świetny pomysł, jeszcze lepsze wykonanie. Serdecznie polecam, szczególnie na ciepłe dni w ogrodowej altanie.

Opinia pozytywna | 21-02-2020 10:41 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Boho kolekcja - komplet deserowy patera i 12 talerzyków

Świetny wybór, znakomite wykonanie. Efekt przerósł moje oczekiwania. Serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 05-02-2020 16:22 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Matka Ziemia - komplet 6 talerzyków

Ekspresowa wysyłka i śliczne talerzyki. Jak najbardziej polecam!

Opinia pozytywna | 19-12-2019 21:37 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Komplet patera plus serwetnik na zamówienie

To już kolejny mój zakup u tej Artystki .Patera piękna jak wszystko inne.Polecam wszystkim.Rękodzieło wspaniałe.Nie będzie to z pewnością ostatni zakup.

Opinia pozytywna | 19-12-2019 18:41 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Boho kolekcja- komplet 6 talerzyków deserowych

Śliczne talerzyki. Z pewnością warto zainwestować!

Opinia pozytywna | 21-07-2019 12:29 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Pomarańcze i turkusy - komplet 6 miseczek

Przesliczne , pięknie wykonane.

Opinia pozytywna | 12-06-2019 09:25 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Pomarańcze i turkusy - autorska misa ze szkła - fusing

Przepiękna misa, pięknie wykonana.

Opinia pozytywna | 12-06-2019 09:25 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Kolorowa galaktyka - komplet 6 talerzyków oraz 2 pater

Wszyscy jesteśmy zachwyceni talerzami. Nasze desery smakują jeszcze bardziej z tych talerzyków :)

Opinia pozytywna | 04-11-2018 15:03 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Zielone liście - komplet 6 miseczek

Urocze miseczki :)

Opinia pozytywna | 31-10-2018 11:53 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Biała dama - patera szklana, fusing

Jestem zauroczona tą paterą. Bardzo dziękuję :)))

Opinia pozytywna | 23-08-2018 08:35 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Anioł bursztynowy - świecznik szklany

Piękny świecznik. Bardzo dziękuję :)))

Opinia pozytywna | 23-08-2018 08:35 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Ptak ludowy - patera szklana, fusing

Patera jest przecudnej urody (aż żal się z nią rozstawać, ale jej przeznaczeniem jest zostać prezentem). Paczka bardzo sprawnie wysłana. Mimo święta w trakcie tygodnia zamówione dzieło szybko miałam u siebie. Zapakowana tak bezpiecznie, że nic nie miało prawa się stać ślicznemu ptakowi.

Opinia pozytywna | 20-08-2018 19:54 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Jarmarczny konik - patera szklana, fusing

Od dłuższego czasu jestem fanką twórczości Anyi, ale uroda patery z konikiem odebrała mi mowę. To po prostu dzieło sztuki o ponadczasowym charakterze!

Opinia pozytywna | 22-06-2018 13:08 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Łowiczanki - komplet 6 talerzyków

Przepiękne jak zawsze - czarują kolorami i dobrą energią. Przesyłka błyskawiczna, bardzo dobrze zabezpieczona. Zakupy u tej Artystki to czysta przyjemność :) Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 19-04-2018 15:23 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Latarenka tęczowa

Latarenka jest przepiękna! Szybka przesyłka, bardzo solidnie zabezpieczona. Bardzo polecam!

Opinia pozytywna | 12-04-2018 20:50 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Makowe - komplet deserowy patera i 6 talerzyków

Komplet przepiękny, wszyscy się nim zachwycają, a najbardziej ja. Na żywo wygląda jeszcze ładniej. Przesyłka szybka, zapakowana rewelacyjnie. Niebawem pewnie wrócę kupić coś jeszcze :)

Opinia pozytywna | 21-12-2017 20:47 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
anyadesign

anyadesign

w Trendymanii od: 2012-10-22
26 dostępnych
2 na zamówienie
284 sprzedane
116 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy