CIBA

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Cidrin - misterny srebrny naszyjnik z pięknymkianitem, wykonany ręcznie

Dziś otrzymałam przesyłkę i przez kilka godzin trwam w zachwycie. Naszyjnik niezwykły, cudowny, przepiękny,dzieło sztuki. Niewyobrażalny talent twórcy, bardzo dziękuję. Marzę o kolejnych zakupach u pana Bartosza. Polecam każdemu, kto szuka niepowtarzalnej, wyjątkowej i pięknej biżuterii.

Opinia pozytywna | 14-06-2019 22:11 | Biżuteria / Naszyjniki
Naszyjnik z kryształem dla Pani Magdaleny

Polecam. Naszyjnik świetnie wykonany, ciut zmieniony z uwzględnieniem mojej prośby. Kontakt z Artystą miły, a realizacja zaskakująco szybka - przy czym wzór, który wybrałam jest bardzo prosty :) Po takim doświadczeniu zachęcam do wyboru biżuterii robionej ręcznie, a nie masowej z sieciówek ;P

Opinia pozytywna | 09-04-2019 12:07 | Biżuteria / Naszyjniki
Nyura - tajemniczy srebrny naszyjnik z pięknymi lapisami, wykonany ręcznie

Wszytko super

Opinia pozytywna | 10-01-2019 16:48 | Biżuteria / Naszyjniki
Derora - subtelne srebrne kolczyki z naturalnym kamieniem księżycowym, wykonane ręcznie

Wykonanie kapitalne, czas dostawy rewelacyjny, Żona zachwycona, więc właśnie zrobiłem kolejny zakup:) Dzięki, m

Opinia pozytywna | 10-09-2018 17:17 | Biżuteria / Kolczyki
Taneth - misterny srebrny pierścionek z kianitem, wykonany ręcznie

artystyczne wykonanie ,dokładność w szczególe ,miła komunikacja z wykonawcą.

Opinia pozytywna | 14-04-2017 12:43 | Biżuteria / Pierścionki
Kwarc mandarynkowy RB0003 - nowoczesny, srebrny naszyjnik wykonany ręcznie

Super jakość i wygląd! Bardzo polecam!

Opinia pozytywna | 19-02-2017 21:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Boadicea - oryginalny srebrny pierścionek z agatem krwistym, wykonany ręcznie

Pierścionek jest przepiękny, symboliczny i uderzająco niezwykły, dziękuję.

Opinia pozytywna | 07-02-2017 16:50 | Biżuteria / Pierścionki
Priya - eleganckie srebrne kolczyki z koralem i spinelem, ręcznie wykonane

PRZEPIEKNE ! BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJE ! POLECAM !

Opinia pozytywna | 14-06-2016 20:32 | Biżuteria / Kolczyki
EA plain RG S - sześciokątne sztyfty, różowe złoto

Kolczyki bardzo mi się podobają. Ładnie zapakowane. Szybka przesyłka. Jest to mój pierwszy zakup u CIBA, ale już wiem, że na pewno nie ostatni. :) Polecam.

Opinia pozytywna | 17-05-2016 17:34 | Biżuteria / Kolczyki
Nabirye - ekskluzywna srebrna bransoletka z kwarcem rutylowym, wykonany ręcznie

Prześliczna praca! 10/10 would buy again :)

Opinia pozytywna | 31-03-2016 22:29 | Biżuteria / Bransolety
0141 - nowoczesne srebrne kolczyki z kostką wykonane ręcznie

wyrób zgodny z oczekiwaniami, jestem bardzo zadowolona

Opinia pozytywna | 22-03-2016 14:23 | Biżuteria / Kolczyki
0200 - Oryginalne srebrne kolczyki, wykonane ręcznie

Kolczyki są piękne. Polecam.

Opinia pozytywna | 25-01-2016 21:56 | Biżuteria / Kolczyki
0170 - nowoczesna srebrna bransoletka, wykonana ręcznie

Wszystko super. Szybka wysyłka, świetne wykonanie bransoletki. Obdarowana osoba chyba też zadowolona ;) Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 27-12-2015 11:28 | Biżuteria / Bransolety
2D bio 0008 - nowoczesne srebrne kolczyki, wykonane ręcznie

Jestem bardzo zadowolona z kolczyków. Są oryginalne i niezwykle subtelne. Również doskonale oceniam kooperację z twórcą, który jest osobą bardzo miłą, przystępną i z klasą. Serdecznie pozdrawiam i deklaruję dlaszą chęć współpracy :-). Przesyłka dotarła w ekspresowym tempie. Naprawdę polecam!

Opinia pozytywna | 23-11-2015 11:09 | Biżuteria / Kolczyki
Lauresse - ekskluzywne, srebrne kolczyki z koralem wykonane ręcznie

Nareszcie mam moje skarby ... kolczyki wykonane przez P.Bartosza , którego twórczość cenię od dawna.Dziękuję i szczerze polecam. Beata

Opinia pozytywna | 02-11-2015 14:46 | Biżuteria / Kolczyki
Aether

Produkt przepiękny więc warte swej ceny:)

Opinia pozytywna | 18-08-2015 13:48 | Biżuteria / Kolczyki
Luxuria - ekskluzywne, srebrne kolczyki z onyksem zielonym wykonany ręcznie

Piekne I niesamowicie wspolgraja z moim zielonymi oczami. Kamien I jego kolor cudowny. Kolejne kolczyki od Pana Bartka, ktora bede nosic bardzo czesto. Dziekuje.

Opinia pozytywna | 15-04-2015 11:25 | Biżuteria / Kolczyki
Dantrea - zamówienie indywidualne

Bardzo ładna starannie wykonana biżuteria. Obdarowana osoba była zachwycona:) Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 13-04-2015 09:05 | Biżuteria / Kolczyki
0129 - nowoczesny srebrny naszyjnik z turmalinem wykonany ręcznie

Przesyłkę odebrałam tuż przed pracą, więc z niecierpliwością czekałam na chwilę, kiedy otworzę paczkę. Prześliczne małe cudeńko dopracowane w najmniejszym detalu. Turmalin pięknie komponuje się ze srebrem. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 23-03-2015 19:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Dantrea - zamówienie indywidualne

Piękne i eleganckie ,a zarazem subtelne. niezwykle starannie wykonane.Kontakt z Artystą bardzo miły. Dziękuję i polecam wielbicielkom niebanalnej biżuterii :))

Opinia pozytywna | 16-03-2015 12:54 | Biżuteria / Kolczyki
CIBA

CIBA

w Trendymanii od: 2012-04-22
26 dostępnych
13 w promocji
132 sprzedane
55 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace