CIBA

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Arlana - misterny srebrny naszyjnik z motylem i pięknym kwarcem truskawkowym, wykonany ręcznie

To juz kolejny zakup od Pana Bartosza, bizuteria piekna jak zawsze. Goraco polecam.

Opinia pozytywna | 14-12-2020 13:24 | Biżuteria / Naszyjniki
Otrera - spektakularne srebrne kolczyki z pięknie fasetowanymi różowymi opalami, wykonane ręcznie

Po prostu piekne:)

Opinia pozytywna | 10-12-2020 17:04 | Biżuteria / Kolczyki
Albenna - stylowe srebrne kolczyki z agatem dendrytowym, wykonane ręcznie

Po prostu piekne:)

Opinia pozytywna | 10-12-2020 17:04 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek z zoisytem na zamówienie

Ok

Opinia pozytywna | 24-07-2020 17:30 | Biżuteria / Pierścionki
Waive - subtelny srebrny naszyjnik z pięknym kaboszonem zoisytu z rubinem, wykonany ręcznie

Piękny.Ogromna dbałość o detale.

Opinia pozytywna | 24-03-2020 02:39 | Biżuteria / Naszyjniki
Basye - subtelny srebrny naszyjnik z pięknymi granatami, wykonany ręcznie

Super jakość i wygląd! Bardzo polecam!

Opinia pozytywna | 26-10-2019 06:47 | Biżuteria / Naszyjniki
Cidrin - misterny srebrny naszyjnik z pięknymkianitem, wykonany ręcznie

Dziś otrzymałam przesyłkę i przez kilka godzin trwam w zachwycie. Naszyjnik niezwykły, cudowny, przepiękny,dzieło sztuki. Niewyobrażalny talent twórcy, bardzo dziękuję. Marzę o kolejnych zakupach u pana Bartosza. Polecam każdemu, kto szuka niepowtarzalnej, wyjątkowej i pięknej biżuterii.

Opinia pozytywna | 14-06-2019 22:11 | Biżuteria / Naszyjniki
Naszyjnik z kryształem dla Pani Magdaleny

Polecam. Naszyjnik świetnie wykonany, ciut zmieniony z uwzględnieniem mojej prośby. Kontakt z Artystą miły, a realizacja zaskakująco szybka - przy czym wzór, który wybrałam jest bardzo prosty :) Po takim doświadczeniu zachęcam do wyboru biżuterii robionej ręcznie, a nie masowej z sieciówek ;P

Opinia pozytywna | 09-04-2019 12:07 | Biżuteria / Naszyjniki
Nyura - tajemniczy srebrny naszyjnik z pięknymi lapisami, wykonany ręcznie

Wszytko super

Opinia pozytywna | 10-01-2019 16:48 | Biżuteria / Naszyjniki
Derora - subtelne srebrne kolczyki z naturalnym kamieniem księżycowym, wykonane ręcznie

Wykonanie kapitalne, czas dostawy rewelacyjny, Żona zachwycona, więc właśnie zrobiłem kolejny zakup:) Dzięki, m

Opinia pozytywna | 10-09-2018 17:17 | Biżuteria / Kolczyki
Taneth - misterny srebrny pierścionek z kianitem, wykonany ręcznie

artystyczne wykonanie ,dokładność w szczególe ,miła komunikacja z wykonawcą.

Opinia pozytywna | 14-04-2017 12:43 | Biżuteria / Pierścionki
Kwarc mandarynkowy RB0003 - nowoczesny, srebrny naszyjnik wykonany ręcznie

Super jakość i wygląd! Bardzo polecam!

Opinia pozytywna | 19-02-2017 21:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Boadicea - oryginalny srebrny pierścionek z agatem krwistym, wykonany ręcznie

Pierścionek jest przepiękny, symboliczny i uderzająco niezwykły, dziękuję.

Opinia pozytywna | 07-02-2017 16:50 | Biżuteria / Pierścionki
Priya - eleganckie srebrne kolczyki z koralem i spinelem, ręcznie wykonane

PRZEPIEKNE ! BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJE ! POLECAM !

Opinia pozytywna | 14-06-2016 20:32 | Biżuteria / Kolczyki
EA plain RG S - sześciokątne sztyfty, różowe złoto

Kolczyki bardzo mi się podobają. Ładnie zapakowane. Szybka przesyłka. Jest to mój pierwszy zakup u CIBA, ale już wiem, że na pewno nie ostatni. :) Polecam.

Opinia pozytywna | 17-05-2016 17:34 | Biżuteria / Kolczyki
Nabirye - ekskluzywna srebrna bransoletka z kwarcem rutylowym, wykonany ręcznie

Prześliczna praca! 10/10 would buy again :)

Opinia pozytywna | 31-03-2016 22:29 | Biżuteria / Bransolety
0141 - nowoczesne srebrne kolczyki z kostką wykonane ręcznie

wyrób zgodny z oczekiwaniami, jestem bardzo zadowolona

Opinia pozytywna | 22-03-2016 14:23 | Biżuteria / Kolczyki
0200 - Oryginalne srebrne kolczyki, wykonane ręcznie

Kolczyki są piękne. Polecam.

Opinia pozytywna | 25-01-2016 21:56 | Biżuteria / Kolczyki
0170 - nowoczesna srebrna bransoletka, wykonana ręcznie

Wszystko super. Szybka wysyłka, świetne wykonanie bransoletki. Obdarowana osoba chyba też zadowolona ;) Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 27-12-2015 11:28 | Biżuteria / Bransolety
CIBA

CIBA

w Trendymanii od: 2012-04-22
22 dostępne
22 w promocji
140 sprzedanych
62 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace