Dawid Pandel

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Naszyjnik złoty z moissanitem - Złoto 14 k / 585

Bardzo elegancki, delikatny, widać rękę i kunszt artysty, gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 24-08-2021 10:42 | Biżuteria / Naszyjniki
Pierścionek złoty nieskończoność, akwamaryn

Zakupiony na prezent. Zachwycił solenizantkę.

Opinia pozytywna | 18-06-2021 19:04 | Biżuteria / Pierścionki
Stetoskop, wisiorek srebrny

Zgodność z opisem 5/5 Jakość zawieszki oraz łańcuszka 5/5 Kontakt ze sprzedawcą 5/5 Dostawa 2/5 (poczta polska: priorytet 10 dni)

Opinia pozytywna | 11-05-2021 14:07 | Biżuteria / Wisiory
Wisiorek złoty z opalem syntetycznym

Wisiorek bardzo ładny. Pasujący do kolczyków które miałam wcześniej. Warto było poczekać. Polecam.

Opinia pozytywna | 29-04-2021 09:10 | Biżuteria / Wisiory
Złoty pierścionek z kwarcem różowym

piękny pierścionek, dziękuje za szybką wysyłkę ;)

Opinia pozytywna | 04-03-2021 12:48 | Biżuteria / Pierścionki
Wisiorek złoty ze szmaragdem

Śliczny wisiorek, spełnił moje oczekiwania!

Opinia pozytywna | 05-08-2020 12:10 | Biżuteria / Wisiory
Zwijany - pierścionek ze srebra i złota

Jestem zachwycona pierścionkiem ponieważ jest nietuzinkowy. Zmartwił mnie trochę fakt że już po wyciągnieciu pierścionka i założeniu na palec oksydacja srebra na czarno zaczęła odpadać w formie płatków a na drugi dzień czerń znikła ze srebrnych pasków (powycierała się). Jak pisałam wcześniej pierścionek jest piękny dlatego daję pozytyw nawet w formie srebro-złoto.

Opinia pozytywna | 19-05-2020 18:12 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek złoty, akwamaryn P260718Aq

Piękny prosty pierścionek - polecam ????. Szybka dostawa i miły kontakt

Opinia pozytywna | 18-07-2019 00:13 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek nieskończoność z kamieniem księżycowym

Pierścionek przepiękny, chrześnica będzie zadowolona a mi sie tak spodobał że jak sobie uzbieram pieniążki to też sobie zamówię. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 12-07-2019 19:33 | Biżuteria / Pierścionki
Zamówienie specjalne dla ikolowiecka

Bardzo dziękuję za piękne kolczyki

Opinia pozytywna | 02-05-2019 13:29 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek złoty, rubin P010219Rb

Super wszystko idealnie polecam :)

Opinia pozytywna | 13-03-2019 17:56 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek złoty z kamieniem księżycowym

Niezwykły! Pierścionek jest bardzo starannie wykonany, ma wybitą próbę, kamień pięknie opalizuje. Polecam miłośnikom efektownego minimalizmu. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Dziękuje za odrobinę magii!

Opinia pozytywna | 24-05-2018 14:08 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek złoty z turmalinem 1,09 ct

Pierścionek, który kupiłam jest śliczny i unikatowy. Pomimo początkowo pewnych obaw bo nigdy nie robiłam tak drogiego (jak dla mnie) zakupu przez internet, wszystko było OK i na czas. Zdecydowanie polecam tego artystę-złotnika.

Opinia pozytywna | 07-05-2018 12:08 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki ze złota z opalami syntetycznymi

Zostalam kolejnym, szczesliwym klientem pana Dawida :) Przesylka nie tylko zostala wyslana zgodnie z prosba ale rowniez szybko dostarczona. Kolczyki sa magiczne, pieknie wykonane, pelne elegancji - czego szukam w swiecie dzisiejszej bizuterii. Szczerze polecam!

Opinia pozytywna | 17-04-2018 11:21 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek z szafirem gwiaździstym i akwamarynem

Pierścionek jest przepiękny.Moja ukochana Księżniczka będzie strasznie szczęśliwa że będzie w posiadaniu tak magicznego pięknie wykonanego pierścionka.Fantastyczna szybka obsługa zamówienia.

Opinia pozytywna | 27-03-2018 20:22 | Biżuteria / Pierścionki
Wisiorek z białego złota z różowym turmalinem

Misternie wykonany uroczy drobiazg, turmalin o pięknej, wyraziste barwie. Dziękuję Agnieszka

Opinia pozytywna | 01-12-2017 18:04 | Biżuteria / Wisiory
Pierścionek złoty, owalny kwarc

Pan Dawid Pandel jest artystą godnym polecenia. Pierścionek, udane dzieło, zaopatrzony w gustowne puzderko i bezpieczne opakowanie, dotarł do mnie w krótkim terminie (obejmującym też czynność zmiany rozmiaru pierścionka), bezpośrednio do moich rąk, zgodnie z moim życzeniem. Pragnę też podkreślić bardzo dobrą komunikację z artystą tj. szybkie, zwięzłe, merytoryczne i z ładną pisownią odpowiedzi.

Opinia pozytywna | 01-12-2017 08:26 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek z wyjątkowym, trójkolorowym turmalinem

Przepiękna praca. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 28-11-2017 19:21 | Biżuteria / Pierścionki
Nieskończoność, pierścionek złoty

Cudowny pierścionek. Bezbłędny kontakt ze sprzedającym, profesjonalna usługa wraz z korektą rozmiaru :) byłam sceptycznie nastawiona przez to że nie znam tej strony, natomiast nie mam czego żałować! cieszę się z zakupu i żałuję jedynie że nie mam więcej pieniędzy na kolejne zakupy :D zdecydowanie polecam <3

Opinia pozytywna | 18-11-2017 00:25 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek nieskończoność z kamieniem księżycowym

Pierścionek dotarł dziś i co tu dużo pisać - zakochałam się w nim po raz drugi :) jest piękny - delikatny, skromny, ale z jakąś magią...złoto cudne, robota kunsztowna i dopracowana z detalami, no i ten kamień...już wiem skąd nazwa - po prostu mam w domu kawałek "księżyca" :) Pierścionek zapakowany jest w bardzo ładne pudełko, a w zestawie równie ładna torebeczka. Wszystko eleganckie, skromne, takie jak lubię. Szóstka z wielkim plusem. Myślę, że to nie koniec zakupów u Pana Dawida :)

Opinia pozytywna | 03-11-2017 18:09 | Biżuteria / Pierścionki
Dawid Pandel

Dawid Pandel

w Trendymanii od: 2017-04-04
20 dostępnych
77 sprzedanych
25 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy