Dawid Pandel

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Pierścionek złoty, akwamaryn P260718Aq

Piękny prosty pierścionek - polecam ????. Szybka dostawa i miły kontakt

Opinia pozytywna | 18-07-2019 00:13 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek nieskończoność z kamieniem księżycowym

Pierścionek przepiękny, chrześnica będzie zadowolona a mi sie tak spodobał że jak sobie uzbieram pieniążki to też sobie zamówię. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 12-07-2019 19:33 | Biżuteria / Pierścionki
Zamówienie specjalne dla ikolowiecka

Bardzo dziękuję za piękne kolczyki

Opinia pozytywna | 02-05-2019 13:29 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek złoty, rubin P010219Rb

Super wszystko idealnie polecam :)

Opinia pozytywna | 13-03-2019 17:56 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek złoty z kamieniem księżycowym

Niezwykły! Pierścionek jest bardzo starannie wykonany, ma wybitą próbę, kamień pięknie opalizuje. Polecam miłośnikom efektownego minimalizmu. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Dziękuje za odrobinę magii!

Opinia pozytywna | 24-05-2018 14:08 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek złoty z turmalinem 1,09 ct

Pierścionek, który kupiłam jest śliczny i unikatowy. Pomimo początkowo pewnych obaw bo nigdy nie robiłam tak drogiego (jak dla mnie) zakupu przez internet, wszystko było OK i na czas. Zdecydowanie polecam tego artystę-złotnika.

Opinia pozytywna | 07-05-2018 12:08 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki ze złota z opalami syntetycznymi

Zostalam kolejnym, szczesliwym klientem pana Dawida :) Przesylka nie tylko zostala wyslana zgodnie z prosba ale rowniez szybko dostarczona. Kolczyki sa magiczne, pieknie wykonane, pelne elegancji - czego szukam w swiecie dzisiejszej bizuterii. Szczerze polecam!

Opinia pozytywna | 17-04-2018 11:21 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek z szafirem gwiaździstym i akwamarynem

Pierścionek jest przepiękny.Moja ukochana Księżniczka będzie strasznie szczęśliwa że będzie w posiadaniu tak magicznego pięknie wykonanego pierścionka.Fantastyczna szybka obsługa zamówienia.

Opinia pozytywna | 27-03-2018 20:22 | Biżuteria / Pierścionki
Wisiorek z białego złota z różowym turmalinem

Misternie wykonany uroczy drobiazg, turmalin o pięknej, wyraziste barwie. Dziękuję Agnieszka

Opinia pozytywna | 01-12-2017 18:04 | Biżuteria / Wisiory
Pierścionek złoty, owalny kwarc

Pan Dawid Pandel jest artystą godnym polecenia. Pierścionek, udane dzieło, zaopatrzony w gustowne puzderko i bezpieczne opakowanie, dotarł do mnie w krótkim terminie (obejmującym też czynność zmiany rozmiaru pierścionka), bezpośrednio do moich rąk, zgodnie z moim życzeniem. Pragnę też podkreślić bardzo dobrą komunikację z artystą tj. szybkie, zwięzłe, merytoryczne i z ładną pisownią odpowiedzi.

Opinia pozytywna | 01-12-2017 08:26 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek z wyjątkowym, trójkolorowym turmalinem

Przepiękna praca. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 28-11-2017 19:21 | Biżuteria / Pierścionki
Nieskończoność, pierścionek złoty

Cudowny pierścionek. Bezbłędny kontakt ze sprzedającym, profesjonalna usługa wraz z korektą rozmiaru :) byłam sceptycznie nastawiona przez to że nie znam tej strony, natomiast nie mam czego żałować! cieszę się z zakupu i żałuję jedynie że nie mam więcej pieniędzy na kolejne zakupy :D zdecydowanie polecam <3

Opinia pozytywna | 18-11-2017 00:25 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek nieskończoność z kamieniem księżycowym

Pierścionek dotarł dziś i co tu dużo pisać - zakochałam się w nim po raz drugi :) jest piękny - delikatny, skromny, ale z jakąś magią...złoto cudne, robota kunsztowna i dopracowana z detalami, no i ten kamień...już wiem skąd nazwa - po prostu mam w domu kawałek "księżyca" :) Pierścionek zapakowany jest w bardzo ładne pudełko, a w zestawie równie ładna torebeczka. Wszystko eleganckie, skromne, takie jak lubię. Szóstka z wielkim plusem. Myślę, że to nie koniec zakupów u Pana Dawida :)

Opinia pozytywna | 03-11-2017 18:09 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek ze złota, turmalin dwukolorowy

Pierścionek jest cudowny delikatny z unikatowym kamieniem . Dziękuje bardzo??

Opinia pozytywna | 04-10-2017 14:26 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek z szafirem gwiaździstym i akwamarynem

Pan Pandel bardzo szybko skontaktował się po złożeniu zamówienia i dogadaliśmy szczegóły. Pierścionek został błyskawicznie poprawiony do rozmiaru I już kilka dni później przyszedł kurierem. Pierścionek bardzo piękny; widać kunszt artysty. Bardzo polecam i dziękuję!

Opinia pozytywna | 18-09-2017 23:11 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek ze złota białego z tanzanitem

Pierścionek ma ciekawy, indywidualny charakter, dlatego go wybrałem. Miałem go po tygodniu od złożenia zamówienia. Polecam!

Opinia pozytywna | 09-08-2017 10:48 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek z naturalnym czarnym Moissanitem

PIerścionek przepiękny, a artysta-sprzedawca naprawdę godny polecenia!

Opinia pozytywna | 14-06-2017 22:00 | Biżuteria / Pierścionki
Do pary, pierścionek z dwoma kamieniami

Pierscioneczek bardzo oryginalny, bardzo mi przypadl do gustu minimalistyczny styl Artysty. Kontakt z Artysta bardzo dobry, ustalenia i przesylka przebiegly bardzo gladko. Bardzo dziekuje.

Opinia pozytywna | 23-04-2017 20:47 | Biżuteria / Pierścionki
Dawid Pandel

Dawid Pandel

w Trendymanii od: 2017-04-04
122 dostępne
60 sprzedanych
18 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy