Dorota Kos

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Grafitowe kolczyki z cyrkonią - Gloria

Piękne. Dziękuję

Opinia pozytywna | 18-02-2019 21:29 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z grafitowych gałązek jagody leśnej - Jagoda

Piękne. Dziękuję

Opinia pozytywna | 18-02-2019 21:29 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki - Jabłonka

Pieknie wykonana biżuteria, bardzo bardzo polecam.

Opinia pozytywna | 17-05-2018 12:07 | Biżuteria / Kolczyki
Złote kolczyki z płatków jabłoni - Jabłonka

Bardzo ładne korczyki i bardzo pomocna pani Artystka (przy problemach z dostawą). Pozdrawiam serdecznie!

Opinia pozytywna | 21-09-2017 15:50 | Biżuteria / Kolczyki
Złote kolczyki z ornamentem - Erin

Przepiekne kolczyki, starannie wykonane i zapakowane, prowokuja i zachwycaja otoczenie. Dziekuje.

Opinia pozytywna | 13-09-2017 23:35 | Biżuteria / Kolczyki
Grafitowe kwiatuszki z cyrkoniami - Kwiaty polne

Cudowne!

Opinia pozytywna | 18-06-2017 23:30 | Biżuteria / Kolczyki
złocone kolczyki koła - Dot

Jak dla mnie arcydzieła Pani Doroty są nr 1

Opinia pozytywna | 12-04-2017 19:41 | Biżuteria / Kolczyki
Delikatne kolczyki - Simple

Piekne i proste.zwracaja uwage

Opinia pozytywna | 15-03-2017 17:47 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie specjalne

. Naszyjnik śliczny. To mój kolejny kontakt z panią Dorota i jak zawsze wszystko super. Szczerze poleca.

Opinia pozytywna | 26-01-2017 17:52 | Biżuteria / Wisiory
Złote płatki jabłoni

Kolczyki są zjawiskowe i razem z kwiatowym wisiorem tworzą niesamowity klimat. Jeszcze raz dziękuję i cieszę się że natrafiłam na takie cuda :) Maria

Opinia pozytywna | 20-01-2017 18:57 | Biżuteria / Kolczyki
Delikatny, kwiatowy wisior

Wisior w komplecie z kolczykami "złote płatki jabłoni" prezentuje się REWELACYJNIE, razem z obdarowaną solenizantką padłyśmy z wrażenia :-) Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam Maria

Opinia pozytywna | 20-01-2017 18:55 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolczyki złote kwiatuszki z cyrkonią - CAMILLE

Piękne rzeczy z duszą

Opinia pozytywna | 01-11-2016 13:33 | Biżuteria / Kolczyki
potrójne kółeczka- RITA

Piękne rzeczy z duszą

Opinia pozytywna | 01-11-2016 13:33 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki z lawendową cyrkonią- GLORIA

Piękne rzeczy z duszą

Opinia pozytywna | 01-11-2016 13:33 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki z cyrkonią RITA

Piękne rzeczy z duszą.

Opinia pozytywna | 01-11-2016 13:33 | Biżuteria / Kolczyki
delikatne pozłacane kolczyki na sztyft- Ava

Jak zawsze pełna zachwytu

Opinia pozytywna | 08-10-2016 00:17 | Biżuteria / Kolczyki
Grafitowe kwiatuszki z cyrkoniami

Pani Doroto, uwielbiam Pani prace. Kolczyki są śliczne. Na pewno jeszcze wrócę. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 07-09-2016 13:23 | Biżuteria / Kolczyki
drobne kolczyki z gałązek jagody

z przyzjemnoscia pisze ze Pani traktuje Swoich klientow profesionalnie. Jest pierwsza osoba, ktora dolaczyla paragon sklepowy do zakupu. A cudo zapakowane w piekne pudeleczko daje mi poczucie luxusu. Dziekuje Pani serdecznie jak i obiecuje ze bede nekac Pania od czasu do czasu milego lata zycze - jolanta

Opinia pozytywna | 20-06-2016 17:40 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki z ornamentami- Erin

Kolczyki sa zachwycajace!!!!!!!

Opinia pozytywna | 10-06-2016 12:57 | Biżuteria / Kolczyki
złote drobne kolczyki na sztyft

Biżuteria jest piękna! Kontakt z p. Dorotą bardzo sprawny. Przesyłkę następnego dnia miałam u siebie:) POLECAM!

Opinia pozytywna | 08-06-2016 14:25 | Biżuteria / Kolczyki
Dorota Kos

Dorota Kos

w Trendymanii od: 2009-05-12
0 dostępnych
194 sprzedane
83 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"