Drakonaria

Opinie

Herbarium - czerń i czerwień

Przepiękny wisior, bardzo delikatny, duża dbałość o szczegóły.

Opinia pozytywna | 23-11-2014 21:19 | Biżuteria / Wisiory
Rumianki na jesień

Duze,lekkie,wygodne. Juz bardzo je lubię. Pięknie Dziękuję za błyskawiczną przesyłkę i artystyczne kolczyki.

Opinia pozytywna | 17-11-2014 17:20 | Biżuteria / Kolczyki
Wieniec leśny III - bransoleta z brązu z kamieniami

To małe DZIEŁO SZTUKI-wygląda jakby była wyciągnięta z innej epoki. Jest piękna!!!! cieszę się że ją mam :)

Opinia pozytywna | 26-09-2014 10:01 | Biżuteria / Bransolety
Scena łąkowa - wisior - butelka ręcznie rzeźbiony w brązie

Wisior jest zachwycający :)Dziękuję i polecam :)

Opinia pozytywna | 24-09-2014 10:45 | Biżuteria / Wisiory
Kolczyki z diopsydami - Dark elf

Magiczne kolczyki,polecam artystkę

Opinia pozytywna | 13-07-2014 05:19 | Biżuteria / Kolczyki
Koło Roku - srebrny amulet z żółtym szafirem

Piękny, oryginalny i bardzo starannie wykonany amulet. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 14-01-2014 20:53 | Biżuteria / Wisiory
Gałązki leśne w niebieskościach - pierścionek z brązu z cyrkonią

Żona jest bardzo zadowolona !

Opinia pozytywna | 26-12-2013 20:51 | Biżuteria / Pierścionki
Gałązki kwiatowe - pierścionek ze srebra z granatem

CUDO! Bardzo wyjątkowa biżuteria. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 22-12-2013 18:19 | Biżuteria / Pierścionki
Triquetra - wisior z brązu w archeologicznym klimacie

Kolejny, bardzo udany zakup.Wisior jest fantastyczny, oryginalny i niezwykle starannie wykonany. Jestem pod wrażeniem talentu i pomysłowości Artystki. Bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 07-12-2013 13:37 | Biżuteria / Wisiory
Helios

Szybka wysyłka, biżuteria w uroczym opakowaniu, a sam komplet przepiękny i bardzo elegancki. Bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 07-12-2013 13:05 | Biżuteria / Komplety
Gałązki w kwiatach - pierścionek ze srebra z granatem

Przepiękny, niezwykle misterny pierścionek, o ile to możliwe- ładniejszy nawet niż na zdjęciach. Dbałość o każdy szczegół widać również w opakowaniu, doskonale pasującym zarówno do tej magicznej pory przechodzenia jesieni w zimę, jak i do samego pierścionka. Polecam z całego serca- bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na ten zakup :)

Opinia pozytywna | 05-12-2013 11:15 | Biżuteria / Pierścionki
Aes Brundusinum - w słońcu

Piekne, misternie wykonane kolczyki - szybko stały się jednymi z moich ulubionych. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 03-09-2013 16:45 | Biżuteria / Kolczyki
Herbarium - złote pnącza

Przepiękny wisior, zdjęcie nie oddaje całego uroku!

Opinia pozytywna | 25-11-2012 21:20 | Biżuteria / Wisiory
Wieniec leśny

Klimatyczna bransoletka,zwracajaca uwage dbaloscia o kazdy detal! Ciesze sie, ze mam cos tak niebanalnego!

Opinia pozytywna | 26-05-2012 22:46 | Biżuteria / Bransolety
Wieniec majowy

Piekna , wysmakowana ozdoba !!! Projekt i wykonanie perfekcyjne ! Brawo!

Opinia pozytywna | 26-05-2012 22:43 | Biżuteria / Bransolety
Gałązki kwiatowe

małe dzieło sztuki, dziękuję i polecam:)

Opinia pozytywna | 24-05-2012 21:46 | Biżuteria / Pierścionki
Out of my mind

Oryginalność pomysłu połączona z precyzją wykonania - Bardzo dziękuję, to mój ulubiony wisiorek na ponure dni :)

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:29 | Biżuteria / Wisiory
Love

Rewelacyjny pomysł i genialne wykonanie! Oczywiście bardzo polecam!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:24 | Biżuteria / Wisiory
Aes brundusinum - maski

Jakże miła świadomość towarzyszy ich zakładaniu: mam j e d y n ą na świecie parę TAKICH kolczyków! Są tajemnicze, zdają się zawierać... pradawną moc.Piękne!

Opinia pozytywna | 14-04-2012 16:01 | Biżuteria / Kolczyki
Róże w pudrze

Ładne ale trochę krzywe, kamień rotuje w stosunku do srebrnej części.

Opinia neutralna | 09-04-2012 11:26 | Biżuteria / Kolczyki
Drakonaria

Drakonaria

w Trendymanii od: 2008-04-22
54 dostępne
231 sprzedanych
86 opinii  (97% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace