Drakonaria

Opinie

Geometria futra

Piękne i niezwykle starannie wykonane, magiczne w charakterze. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 08-02-2012 08:32 | Biżuteria / Kolczyki
Geometria liścia - jesiennie

Uroczy, lecz wyrazisty drobiazg. I to w trakcie remontu :) Dziękuję

Opinia pozytywna | 12-12-2011 21:32 | Biżuteria / Wisiory
Mariner

Piękny, subtelny, tajemniczy... cudowny. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 10-11-2011 21:50 | Biżuteria / Wisiory
Aes brundusinum - lniane

... jedne z moich ulubionych, dokładnie takie jakie chciałam mieć, efektowne i pięknie wykonane. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 03-11-2011 12:36 | Biżuteria / Kolczyki
Aes Brundusinum - maski REZERWACJA

Jak tylko je zobaczyłam wiedziałam, że muszę je mieć!!!:). Kolczyki bardzo oryginalne, świetnie wykonane, wyjątkowe, piękne, niesamowite, z duszą. Gratuluję autorce talentu i fantazji!

Opinia pozytywna | 17-09-2011 09:48 | Biżuteria / Kolczyki
Wino i śliwki

Kolczyki kupione kilka lat temu i mogę śmiało napisać, że to jeden z lepszych zakupów w moim życiu :)

Opinia pozytywna | 11-07-2011 00:50 | Biżuteria / Kolczyki
You can't buy everything...

To niezwykle oryginalna zawieszka - precyzja wykonania detali naprawdę robi wrażenie - i jeszcze ten humorystyczny tekst ! Bardzo ją lubię,często noszę (oczywiście na łańcuszku kulkowym ) widzę,iż wzbudza duże zainteresowanie .DZIĘKUJĘ :)

Opinia pozytywna | 25-03-2011 00:11 | Biżuteria / Wisiory
Aes brundusinum - surowości

Cudowne...:)

Opinia pozytywna | 24-03-2011 17:50 | Biżuteria / Kolczyki
The best things in life...

Wspaniały! Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 14-02-2011 16:55 | Biżuteria / Wisiory
The best things in life -zamówienie

Piękne uzupełnienie "do pary". Serdecznie dziękuję za przyjęcie i wykonanie zamówienia - dotarły na czas:)

Opinia pozytywna | 14-02-2011 16:55 | Biżuteria / Wisiory
Brąz w pastelach

Wisiorek śliczny i odpowiadający dokładnie mojemu zamówieniu. Konktakt z artystką bardzo dobry, polecam :)

Opinia pozytywna | 23-01-2011 15:50 | Biżuteria / Wisiory
Złoto i wino

Piękne "maluszki".

Opinia pozytywna | 10-01-2011 20:00 | Biżuteria / Kolczyki
Wanderer

Naprawdę uroczy wisior, dziękuję :)

Opinia pozytywna | 29-11-2010 17:01 | Biżuteria / Wisiory
Sun & Moon

Jest uroczy, często go noszę. Dziękuję Pani Aniu, pozdrawiam cieplutko i czekam z niecierpliwością na następne Pani cudeńka.

Opinia pozytywna | 29-11-2010 08:54 | Biżuteria / Wisiory
Wild and free

Przepiękny kobiecy wisiorek, należy do moich ulubionych - podobnie jak poprzedni od Drakonarii. Bardzo szybka dostawa. Pozdrawiam i dziękuję. E.

Opinia pozytywna | 29-11-2010 08:47 | Biżuteria / Wisiory
The world is...

Piękne.

Opinia pozytywna | 26-11-2010 18:14 | Biżuteria / Wisiory
This day

Wisiorek uroczy, tempo realizacji ekspresowe - bardzo dziekuję i pozdrawiam Katarzyna

Opinia pozytywna | 25-11-2010 11:20 | Biżuteria / Wisiory
Yin-Yang

Piękny, oryginalny wisiorek. Motyw roślinny wprost z tajemniczego ogrodu. Dziękuję i polecam !

Opinia pozytywna | 17-11-2010 22:00 | Biżuteria / Wisiory
Półcienie

Pani Ania niezawodna, jak zwykle:) Przepiękny wisior, wykonany z pietyzmem - ma duszę.

Opinia pozytywna | 03-09-2010 16:59 | Biżuteria / Naszyjniki
Aes brundusinum - Luna paleolitu

Kolczyki są wybitnie piękne, prawdziwe dzieła sztuki. Dziękuję, BZ.

Opinia pozytywna | 11-03-2010 22:26 | Biżuteria / Kolczyki
Drakonaria

Drakonaria

w Trendymanii od: 2008-04-22
77 dostępnych
284 sprzedane
105 opinii  (97% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace