Drakonaria

Opinie

Aes brundusinum - Luna paleolitu

Kolczyki są wybitnie piękne, prawdziwe dzieła sztuki. Dziękuję, BZ.

Opinia pozytywna | 11-03-2010 22:26 | Biżuteria / Kolczyki
Kwiaty polskie - samo srebro

Śliczne kolczyki. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Opinia pozytywna | 28-02-2010 10:14 | Biżuteria / Kolczyki
Radość serca lasu - wisior

Naszyjnik jest delikatny i uroczy. Stanowi piękne dopełnienie kolczyków. Całość boska. Plus peridoty na łańcuszku wdzięcznie ożywiają nieco gotycką całość. Radosne kamyki równoważą jej strzelistą formę. Wyrazy szacunku i dziękuję serdecznie.

Opinia pozytywna | 27-02-2010 09:31 | Biżuteria / Wisiory
Radość serca lasu

Pani Ania potrafi uchwycić w biżuterii, co tylko zechce. Kolczyki więc pachną lasem, są jak liście. Dobrze im w kolorach leśnych: kory drzew, miedzi jesiennych liści. A na wszystko pada słońce. Dziękuję :)))

Opinia pozytywna | 23-01-2010 01:25 | Biżuteria / Kolczyki
Fangorn

Uroczy, romantyczny pierscionek. Zakochalam sie w stylu prac Pani Ani..Te drobniutkie listki, sliczne kamienie. Wspanialy warsztat.

Opinia pozytywna | 18-12-2009 22:43 | Biżuteria / Pierścionki
Elaine

Hmm, właściwie to brak słów, żeby opisać zjawiskowość tego wisiora...

Opinia pozytywna | 30-11-2009 20:39 | Biżuteria / Wisiory
Ruby Fairy

Piękny! Bardzo się cieszę, że go mam:) Jestem fanką Pani bizuterii.

Opinia pozytywna | 14-11-2009 20:33 | Biżuteria / Naszyjniki
Geometria liścia - kolor

Oryginalny wzór, ale problem z wykonaniem - emalia nie była wystarczająco wytrzymała. Na plus artystce trzeba policzyć fakt, że odesłałam kolczyki i wróciły już z nową emalia.

Opinia neutralna | 12-11-2009 14:28 | Biżuteria / Kolczyki
Zapach malin

Uroczy drobiazg - bardzo go polubiłam:)

Opinia pozytywna | 28-09-2009 18:14 | Biżuteria / Pierścionki
Słońce w kwiecistym berecie

Czapeczka prześlicznej urody, mały uśmiechający się drobiazg :-)

Opinia pozytywna | 09-09-2009 09:39 | Biżuteria / Wisiory
Żywioły - Woda - rezerwacja

Ostatni z żywiołów, dopełniający cały cykl. Jak wszystkie pozostałe - niezwykły! Pełen treści i ukrytych znaczeń. Wspaniały! Opal przepiękny, ale byłby tylko kamieniem bez cudnej oprawy:)

Opinia pozytywna | 21-08-2009 00:57 | Biżuteria / Naszyjniki
Geometria liścia - szarości

to lubię - mój drugi zakup i równie piękna rzecz

Opinia pozytywna | 08-07-2009 23:06 | Biżuteria / Kolczyki
Godzina pąsowej róży

Cudowne , będą przechodziły w mojej rodzinie z pokolenia na pokolenie- każdą biżuterię od Pani Ani traktuję jak talizman.

Opinia pozytywna | 04-07-2009 14:08 | Biżuteria / Kolczyki
Flower Fusion

Piękne, jak zawsze:) I inne, niż wszystkie:)

Opinia pozytywna | 12-06-2009 09:49 | Biżuteria / Kolczyki
Geometria liścia - kropka nad i

Śliczne kolczyki, bardzo ładnie wyglądają na uszach. Ciekawe połączenie górnej części kolczyków z dolną. Kolczyki są cały czas "w ruchu", wygląda to niesamowicie.

Opinia pozytywna | 27-05-2009 11:30 | Biżuteria / Kolczyki
Gdy nikt nie patrzy...

Przepiękny! Z nutą tajemniczości i magii, jak wszystkie dzieła pani Ani. Fascynujący kamień w idealnej dla niego oprawie.

Opinia pozytywna | 22-04-2009 11:51 | Biżuteria / Wisiory
Ziemia

To nie jest zwykły wisior. Można się jej przyglądać bez końca. Jej - Ziemi. Przyciąga nie tylko wzrok, ale kusi by jej dotknąć, poczuć pod palcami wszystkie detale i subtelności, wręcz nawołuje do refleksji. I jest w niej jakaś tajemnica.. Fascynująca!

Opinia pozytywna | 20-03-2009 22:56 | Biżuteria / Wisiory
Powietrze

"Powietrze" jest powietrzem:) Co za wyobraźnia i talent, idące w parze ze sprawnością manualną! Doskonały wybór kamienia - szafir jest zachwycający. Pani Aniu, gratuluję z całego serca i jestem szczęśliwa, że mam już dwa żywioły:)

Opinia pozytywna | 06-03-2009 11:13 | Biżuteria / Wisiory
Out of this World

Kometa jest zachwycająca. Szafir doskonały - asteryzacja pięknie widoczna w każdym świetle. Biżuteria jedyna w swoim rodzaju - ruch zamknięty w srebrze. Perfekcja, staranność i precyzja. I to, co jest charakterystyczne dla prac pani Ani - idea. Podziwiam!

Opinia pozytywna | 06-03-2009 11:03 | Biżuteria / Wisiory
Na dnie morza

Doskonała kompozycja, również kolorystyczna, świetne wykonanie. Całość delikatna, "falująca" - po prostu sztuka! Same superlatywy, tak, jak w przypadku "Ognia".

Opinia pozytywna | 24-02-2009 20:10 | Biżuteria / Wisiory
Drakonaria

Drakonaria

w Trendymanii od: 2008-04-22
55 dostępnych
231 sprzedanych
86 opinii  (97% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace