Drakonaria

Opinie

Leśne szepty - wisiorek z serpentynitem

Wisiorek jest piękny i został wykonany z ogromną dbałością o najmniejsze detale. Niesamowicie prezentuje się na żywo.

Opinia pozytywna | 24-03-2020 02:41 | Biżuteria / Wisiory
Mini lunula - srebro i labradoryt

Piękna praca, ogromna dbałośc o szczegóły.

Opinia pozytywna | 24-03-2020 02:38 | Biżuteria / Wisiory
Leśne światła

Wisior jest po prostu piękny.

Opinia pozytywna | 24-03-2020 02:38 | Biżuteria / Wisiory
Grzybowy domek

Bardzo ładne, dopracowane maleństwo.

Opinia pozytywna | 17-03-2020 11:01 | Biżuteria / Wisiory
Ogród miniatur

Kolczyki delikatne, takie maleńkie cudeńka. Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim:)

Opinia pozytywna | 16-03-2020 18:51 | Biżuteria / Kolczyki
Grzybowe szepty

Piękne dzieło i bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie, dziękuję!

Opinia pozytywna | 19-12-2019 17:27 | Biżuteria / Naszyjniki
Sindarin - Narn z kamieniem księżcowym, rezerwacja

Kolejny zakup i znowu zachwyt i niedowierzanie, że tak cudowny przedmiot wyszedł spod ręki człowieka a nie elfa:) Kolczyki doskonałe zaprojektowane i wykonane, absolutnie magiczne! Świetny kontakt z Artystką i szybka przesyłka.

Opinia pozytywna | 07-12-2019 14:53 | Biżuteria / Kolczyki
Gałązki kwiatowe - z labradorytem w srebrze

Bardzo wszystko dobrze, polecam !!!

Opinia pozytywna | 29-11-2019 12:06 | Biżuteria / Pierścionki
Deszcz w krainie elfów

Urocze filigranowe maleństwo.

Opinia pozytywna | 27-11-2019 14:47 | Biżuteria / Wisiory
Grzybowa magia

Wisior jest bardzo ładny. Delikatny. Dobrze wygląda na srebrnym łańcuszku bezpośrednio na skórze. Wykonanie bardzo precyzyjne. Szybka wysyłka. Estetycznie zapakowany. Artystkę polecam.

Opinia pozytywna | 24-08-2019 19:27 | Biżuteria / Naszyjniki
Gałązki kwiatowe - z onyksem w srebrze REZERWACJA, rozmiar 13

Śliczny pierścionek - dziękuję

Opinia pozytywna | 22-03-2019 07:39 | Biżuteria / Pierścionki
Ogród miniatur - hematyty

Piękne. Dziękuję

Opinia pozytywna | 18-02-2019 21:29 | Biżuteria / Kolczyki
Księżycowy zając

Piękny wisior. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 20-12-2018 17:21 | Biżuteria / Wisiory
Leśne opowieści - sówki

Piękny wyrób, bardzo dobry kontakt z Artystką. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 18-12-2018 07:57 | Biżuteria / Kolczyki
Sindarin- Ithil,wisior,srebro,kamień księżycowy

Absolutnie magiczny, wzrost z pracowni elfów! Kolejny zakup u Drakonarii i na pewno nie ostatni. J

Opinia pozytywna | 11-12-2018 18:13 | Biżuteria / Wisiory
Leśne opowieści - sówki

Urocze, przepięknie wykonane kolczyki. Urzekają delikatnością, dbałością o każdy szczegół i mistrzowskim wykonaniem. Dziękuję. Ania

Opinia pozytywna | 05-12-2018 23:52 | Biżuteria / Kolczyki
Drzewo Życia plecione

Wszystko jak należy a nawet lepiej :) Wisiorek super, czas realizacji błyskawiczny. Całość zapakowana elegancko łącznie z kopertą w odpowiednim kolorze co tworzy klimat :)

Opinia pozytywna | 29-11-2018 18:25 | Biżuteria / Wisiory
Malachitowy akcent

Polecam.

Opinia pozytywna | 15-11-2018 11:00 | Biżuteria / Wisiory
Gałązki kwiatowe - z kamieniem księżycowym w srebrze

Profesjonalizm tylko takie słowo w pełni oddaje kontakt oraz jakość wykonania zamówionego pierścionka. Jestem zadowolony a moja lepsza połowa jeszcze bardziej))

Opinia pozytywna | 16-08-2018 12:14 | Biżuteria / Pierścionki
Różana lemoniada

Zakupy w Drakonarii to prawdziwa przyjemność. Kolczyki piękne. Przesyłka błyskawiczna.Kontakt z Artystą miły, szybki i konkretny. POLECAM

Opinia pozytywna | 03-08-2018 18:51 | Biżuteria / Kolczyki
Drakonaria

Drakonaria

w Trendymanii od: 2008-04-22
89 dostępnych
262 sprzedane
96 opinii  (97% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace