Drakonaria

Opinie

Leśne szepty z jadeitem

Piękne i subtelne maleństwa.. zachwyca w nich detal-misterne liście dębu, żołędzie, pnącza. Wszystko niesamowicie współgra z zielonym jadeitem tworząc wiosenne kolczyki..aż się chce iść do lasu..;) Niezwykle oryginalna biżuteria i..taka optymistyczna..... Polecam Artystkę!!

Opinia pozytywna | 13-04-2021 12:31 | Biżuteria / Kolczyki
Triskel z topazem mystic

Od dnia zakupu nieustannie ze mną. Hipnotyzujący swym pięknem.

Opinia pozytywna | 21-01-2021 12:33 | Biżuteria / Wisiory
Sindarin - Ithil - srebro i perły

Piękne, tajemnicze i pełne uroku.

Opinia pozytywna | 21-01-2021 12:33 | Biżuteria / Kolczyki
Nature Forever

Delikatna, subtelna i piękna

Opinia pozytywna | 21-01-2021 12:32 | Biżuteria / Bransolety
Labradoryt pod lunulą

Śliczny drobiazg z symbolem kobiecości.

Opinia pozytywna | 17-12-2020 15:53 | Biżuteria / Wisiory
Ogród miniatur

Kolczyki spełniły nasze oczekiwania. Są piękne i wygodne. Córka się z nimi nie rozstaje. Kontakt z Artystką - rewelacyjny. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy i na pewno wrócę :)

Opinia pozytywna | 12-12-2020 12:43 | Biżuteria / Kolczyki
Gałązki kwiatowe - z labradorytem w srebrze

Pierścionek jest przepiękny, wykonany z dbałością o szczegóły i bardzo wygodny. Kontakt z Artystką - rewelacyjny. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy i na pewno wrócę :)

Opinia pozytywna | 12-12-2020 12:42 | Biżuteria / Pierścionki
Leśne szepty - wisiorek z serpentynitem

Wisiorek jest piękny i został wykonany z ogromną dbałością o najmniejsze detale. Niesamowicie prezentuje się na żywo.

Opinia pozytywna | 24-03-2020 02:41 | Biżuteria / Wisiory
Mini lunula - srebro i labradoryt

Piękna praca, ogromna dbałośc o szczegóły.

Opinia pozytywna | 24-03-2020 02:38 | Biżuteria / Wisiory
Leśne światła

Wisior jest po prostu piękny.

Opinia pozytywna | 24-03-2020 02:38 | Biżuteria / Wisiory
Grzybowy domek

Bardzo ładne, dopracowane maleństwo.

Opinia pozytywna | 17-03-2020 11:01 | Biżuteria / Wisiory
Ogród miniatur

Kolczyki delikatne, takie maleńkie cudeńka. Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim:)

Opinia pozytywna | 16-03-2020 18:51 | Biżuteria / Kolczyki
Grzybowe szepty

Piękne dzieło i bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie, dziękuję!

Opinia pozytywna | 19-12-2019 17:27 | Biżuteria / Naszyjniki
Sindarin - Narn z kamieniem księżcowym, rezerwacja

Kolejny zakup i znowu zachwyt i niedowierzanie, że tak cudowny przedmiot wyszedł spod ręki człowieka a nie elfa:) Kolczyki doskonałe zaprojektowane i wykonane, absolutnie magiczne! Świetny kontakt z Artystką i szybka przesyłka.

Opinia pozytywna | 07-12-2019 14:53 | Biżuteria / Kolczyki
Gałązki kwiatowe - z labradorytem w srebrze

Bardzo wszystko dobrze, polecam !!!

Opinia pozytywna | 29-11-2019 12:06 | Biżuteria / Pierścionki
Deszcz w krainie elfów

Urocze filigranowe maleństwo.

Opinia pozytywna | 27-11-2019 14:47 | Biżuteria / Wisiory
Grzybowa magia

Wisior jest bardzo ładny. Delikatny. Dobrze wygląda na srebrnym łańcuszku bezpośrednio na skórze. Wykonanie bardzo precyzyjne. Szybka wysyłka. Estetycznie zapakowany. Artystkę polecam.

Opinia pozytywna | 24-08-2019 19:27 | Biżuteria / Naszyjniki
Gałązki kwiatowe - z onyksem w srebrze REZERWACJA, rozmiar 13

Śliczny pierścionek - dziękuję

Opinia pozytywna | 22-03-2019 07:39 | Biżuteria / Pierścionki
Ogród miniatur - hematyty

Piękne. Dziękuję

Opinia pozytywna | 18-02-2019 21:29 | Biżuteria / Kolczyki
Księżycowy zając

Piękny wisior. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 20-12-2018 17:21 | Biżuteria / Wisiory
Drakonaria

Drakonaria

w Trendymanii od: 2008-04-22
89 dostępnych
276 sprzedanych
103 opinie  (97% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace