Fiszerowa

Opinie

1969 - kolczyki

Urocze kolczyki. Doskonały dodatek do naszyjnika 1969 i nie tylko!

Opinia pozytywna | 15-10-2009 19:16 | Biżuteria / Kolczyki
Morskie techno

kolczyki sa piękne!!:) dziekuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 15-10-2009 09:38 | Biżuteria / Kolczyki
Navette crystal

Serdecznie dziękuję, bajeczne, zjawiskowe:)

Opinia pozytywna | 13-10-2009 11:43 | Biżuteria / Kolczyki
Roseline

Niechętnie , nawet bardzo niechętnie, rozstawałam się z tym pięknym naszyjnikiem - i chyba tylko dlatego,iż nie pasuje do mego typu urody :) Obdarowana - oczywiście zachwycona!

Opinia pozytywna | 07-10-2009 19:10 | Biżuteria / Naszyjniki
Sepia

Śliczne małe cacuszka:-)

Opinia pozytywna | 06-10-2009 18:48 | Biżuteria / Kolczyki
Bursztyn jesienny

naszyjnik przepiękny - jak wszystkie które wyszły spod ręki Pani Izy :) ogromnie dziękuję !

Opinia pozytywna | 06-10-2009 16:58 | Biżuteria / Naszyjniki
Złota trójka

przepiękny naszyjnik, niezwykle efektowny - zdjęcie nie oddaje w pełni jego uroku ! jestem oczarowana :)

Opinia pozytywna | 01-10-2009 22:15 | Biżuteria / Naszyjniki
Arkadia black

Kolejne cudowne zestawienie kolorystyczne - Pani Iza jest w tym niezrównaną mistrzynią ! Podziwiam Pani wyczucie smaku - każdy z nabytych przeze mnie naszyjników ma wielką klasę , a założony sprawia,iż czuję się naprawdę wyjątkowo. Wielkie dzięki :)

Opinia pozytywna | 30-09-2009 15:26 | Biżuteria / Naszyjniki
For Louise

Mój ulubiony :) Zestawiam go z wieloma kreacjami , zakładam na kameralne wyjścia i duże imprezy - gdzie słyszę ,iż dobrze wyglądam... A ja wiem ,że to zasługa tego niezwykłego naszyjnika :)

Opinia pozytywna | 30-09-2009 15:19 | Biżuteria / Naszyjniki
Sycylia III

Genialne połączenie kamieni ,kolorów i kształtów! Fotografia nie oddaje w pełni uroku naszyjnika, który założony - zachwyca! Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 30-09-2009 15:13 | Biżuteria / Naszyjniki
Latem malowane - fiolet

Dzięki temu naszyjnikowi nie rozstałam się z latem na dobre : jest taki ciepły, pogodny i optymistyczny - gdy go zakładam ,przenoszę się w Krainę Wiecznego Lata ;-) Prawdziwa z Pani czarodziejka , Pani Izo!

Opinia pozytywna | 30-09-2009 15:10 | Biżuteria / Naszyjniki
1969

Piękne to mało pwiedziane. Bransoletka na wieczór i na codzień. Dziękuję Pani Izo

Opinia pozytywna | 29-09-2009 14:11 | Biżuteria / Bransolety
1969 - Business

Poczta Polska nie stanęła na wysokiści zadania :(( Naszyjnik bardzo elegancki ,ładniejszy niz na załączonych zdjęciach.Dziekuję bardzo :))

Opinia pozytywna | 19-09-2009 08:11 | Biżuteria / Naszyjniki
Vitis

Delikatne, subtelne kolczyki na codzien. Najlepiej komponuja sie z jednolitymi kolorami ubran.

Opinia pozytywna | 18-09-2009 13:01 | Biżuteria / Kolczyki
Sopot

Bardzo efektowny, elegancki naszyjnik. Na tyle strojny, ze juz kolczyki i wszelkie inne dodatki sa zbedne.

Opinia pozytywna | 18-09-2009 12:55 | Biżuteria / Naszyjniki
Cappuccino

Bardzo strojne, przyciagaja wzrok rozmowcy;) Jak wszystkie wyroby Pani Izy, bardzo staranne wykonanie. Duzo perelek.

Opinia pozytywna | 18-09-2009 12:52 | Biżuteria / Kolczyki
Helichrysum

Słodkie maleństwa. Misterne wykonanie i dobór minerałów powodują, że trudno oderwać od nich wzrok:)

Opinia pozytywna | 14-09-2009 17:08 | Biżuteria / Kolczyki
Szafirowe grona

Gronka cudowne. Szafiry w kolorze Morza Egejskiego przed nastaniem świtu! Tak, o to mi chodziło:) Dziękuję, Pani Izo :)))

Opinia pozytywna | 14-09-2009 16:56 | Biżuteria / Kolczyki
Rock crystal moonlight - komplet

Komplet śliczny. Opakowanie cudne i bardzo dobrze zabezpieczające biżuterię. Przesyłka dotarła naprawdę szybko.

Opinia pozytywna | 10-09-2009 20:21 | Biżuteria / Komplety
Guivre ceramique

Uwielbiam naszyjniki Pani Fiszerowej. Wzbudzają zachwyt nie tylko mój:)

Opinia pozytywna | 07-09-2009 20:16 | Biżuteria / Naszyjniki
Fiszerowa

Fiszerowa

w Trendymanii od: 2007-11-01
253 dostępne
955 sprzedanych
460 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"