Fiszerowa

Opinie

Amber balls

Przepiekny naszyjnik.Goraco polecam artyste.Dziekuje.

Opinia pozytywna | 26-03-2018 08:14 | Biżuteria / Naszyjniki
Boho duety - turkus i kwarc dymny

Cudowny i wyjątkowy komplet, rzetelnie wykonany, idealnie zapakowany, gotowy do wręczenia na prezent. Transakcja bez zarzutów. Serdecznie polecam FISZEROWĄ. Agnieszka

Opinia pozytywna | 24-03-2018 17:13 | Biżuteria / Komplety
Business Murano - silver & gray

Przepiękny, delikatny naszyjnik, bardzo kobiecy, cudownie zapakowany, idealny do wręczenia na prezent. Transakcja bez zarzutów. Serdecznie polecam FISZEROWĄ. Agnieszka

Opinia pozytywna | 24-03-2018 17:12 | Biżuteria / Naszyjniki
Business Murano - gold & silver

Przepiękny, delikatny naszyjnik, bardzo kobiecy, cudownie zapakowany, idealny do wręczenia na prezent. Transakcja bez zarzutów. Serdecznie polecam FISZEROWĄ. Agnieszka

Opinia pozytywna | 24-03-2018 17:12 | Biżuteria / Naszyjniki
Ruby cube

kolczyki przepiękne. Wszystko zgodne z opisem i moimi oczekiwaniami

Opinia pozytywna | 24-03-2018 15:38 | Biżuteria / Kolczyki
Coral gold

Naszyjnik piękny. Realizacja zamówienia bez problemów.

Opinia pozytywna | 30-11-2017 20:53 | Biżuteria / Naszyjniki
Boho duety - łososiowa muszla i róż

Śliczny komplet. Bardzo szybka realizacja zamówienia.

Opinia pozytywna | 30-11-2017 20:52 | Biżuteria / Komplety
Kosmos IV

Cudo

Opinia pozytywna | 15-09-2017 15:31 | Biżuteria / Komplety
Lemonowe trio

Boskie

Opinia pozytywna | 13-09-2017 09:20 | Biżuteria / Komplety
Hoops & chains

Bardzo ładne, delikatne i przyciągające wzrok kolczyki :)

Opinia pozytywna | 11-09-2017 10:41 | Biżuteria / Kolczyki
Noc w Barcelonie III

30-letnia Jubilatka była zachwycona.

Opinia pozytywna | 26-07-2017 10:49 | Biżuteria / Kolczyki
crystal night

Cudne

Opinia pozytywna | 26-07-2017 10:43 | Biżuteria / Kolczyki
Crystal night - naszyjnik

Cudne

Opinia pozytywna | 26-07-2017 10:43 | Biżuteria / Naszyjniki
Boho złote nici - perły i kryształ górski

polecam :) biżuteria piękna

Opinia pozytywna | 18-07-2017 21:34 | Biżuteria / Naszyjniki
Silver garlands

Kolczyki śliczne. Dostawa błyskawiczna.

Opinia pozytywna | 30-05-2017 08:26 | Biżuteria / Kolczyki
Perły na fali

Korale przepiękne, wzbudziły szczery zachwyt obdarowanej!

Opinia pozytywna | 26-04-2017 10:34 | Biżuteria / Naszyjniki
Selene

Klasyczny, elegancki wisior wykonany z dbałością o szczegóły. To kolejna praca Artystki i znów jestem zachwycona. Dostawa ekspresowa. Dziękuje

Opinia pozytywna | 21-04-2017 07:50 | Biżuteria / Naszyjniki
Boho złote nici - multikolor

Nici są urocze:-) są jak mała czarna, pasują do wszystkiego, powinny się znajdować w kolekcji biżuteryjnej każdej kobiety:-)

Opinia pozytywna | 24-01-2017 10:39 | Biżuteria / Naszyjniki
Nudhar II

Śliczny naszyjnik, bardzo miły kontakt, szybka dostawa. Cała transakcja bez zarzutu.

Opinia pozytywna | 08-12-2016 16:31 | Biżuteria / Naszyjniki
Turquallo

Są piękne, widać w nich talent, dzięki któremu Pani Fiszerowa "bawi się" kolorami i fakturą. Zaskoczona jestem zainteresowaniem jakie wzbudzają u osób z mojego otoczenia... niejednokrotnie bardzo eleganckich kobiet. To nie są pierwsze korale od Pani Fiszerowej. Po prostu talent i profesjonalizm. Dziękuję

Opinia pozytywna | 07-09-2016 13:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Fiszerowa

Fiszerowa

w Trendymanii od: 2007-11-01
262 dostępne
953 sprzedane
460 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"