Fiszerowa

Opinie

Pochmurny II

Bardzo ładny, miałam dużo wątpliwości zamawiając online, bo lubię przymierzyć, przemyśleć, wrócić etc ale obawy niepotrzebne, wisiorek śliczny:)

Opinia pozytywna | 18-10-2013 15:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Perłowy warkocz

Przepięknej urody!

Opinia pozytywna | 15-10-2013 20:37 | Biżuteria / Naszyjniki
Multibeads powder rose

Cudne, kobiece,intrygujace, w rzeczywistosci piekniejsze nie na zdjeciu,serdecznie dziekuje!

Opinia pozytywna | 09-08-2013 00:42 | Biżuteria / Kolczyki
Kosmos platinum

Dziekuje Pani Izo. Naszyjnik jest okazaly i bardzo oryginalny. Pieknie wkonanny. Zdjecie bardzo wiernie oddaje jego nature....

Opinia pozytywna | 31-05-2013 15:20 | Biżuteria / Naszyjniki
Hematytowe łuski

Piękne, eleganckie kolczyki.

Opinia pozytywna | 30-05-2013 21:18 | Biżuteria / Kolczyki
Cipria przydymiona

Piękne kolczyki. Dziękuję :-)

Opinia pozytywna | 05-04-2013 20:57 | Biżuteria / Kolczyki
Sol II

Super! Wisior wygląda tak jak sobie wyobrażałam:) Bardzo miły kontakt. Polecam

Opinia pozytywna | 04-03-2013 22:47 | Biżuteria / Naszyjniki
Tęczowa noc

piękne , dziękuję:)

Opinia pozytywna | 15-02-2013 17:41 | Biżuteria / Kolczyki
Markazytowe serca

Piękne kolczyki. Polecam tego artystę

Opinia pozytywna | 18-01-2013 01:07 | Biżuteria / Kolczyki
Jaspis cappuccino na linie

Piekny naszyjnik, doskonala jakosc w kazdym detalu.

Opinia pozytywna | 11-01-2013 18:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Jaspis oceaniczny na linie

Piekna bizuteria, oryginalna, elegancka i starannie wykonana. Sliczne opakowanie.

Opinia pozytywna | 24-11-2012 15:33 | Biżuteria / Naszyjniki
Swarovski dot - gold & denim blue

Produkt zgodny z opisem, choć mozna być zaskoczonym maleńkim rozmiarem kolczyków. Subtelność kolczyków pięknie uwydatnia niezwykle staranne opakowanie, które wręcz "miłosnie" je otula. Tak obdarowany klient ma poczucie, że Artystka ma dla niego i dla swojej pracy duzo szacunku.

Opinia pozytywna | 21-11-2012 16:04 | Biżuteria / Kolczyki
Surowy grafit

Subtelna. Lekka. Zgodna z opisem. Staranne wykonanie. Gustowne opakowanie. Szybka przesyłka. Polecam Artystkę. Dziękuję

Opinia pozytywna | 19-11-2012 18:44 | Biżuteria / Bransolety
Adieu - bransoleta

Komentarz spóźniony, ale wcale nie oznacza to, że bransoleta nie zasługuje na pochwałę. Wręcz przeciwnie. Jest cudna! Dzięki i polecam innym tego artystę.

Opinia pozytywna | 07-11-2012 18:45 | Biżuteria / Bransolety
Multibeads b&w

bardzo ładne:) polecam

Opinia pozytywna | 29-10-2012 12:20 | Biżuteria / Kolczyki
Multibeads b&w

bardz ładne:) polecam

Opinia pozytywna | 29-10-2012 12:20 | Biżuteria / Kolczyki
Pochmurny

bardzo ładne, polecam

Opinia pozytywna | 29-10-2012 12:19 | Biżuteria / Naszyjniki
Sezon na pastele I

Kolczyki są cudowne, troszkę ciężkie, ale.....:)

Opinia pozytywna | 14-06-2012 13:44 | Biżuteria / Kolczyki
A'la hiszpanki

kolczyki są prześliczne

Opinia pozytywna | 02-06-2012 20:37 | Biżuteria / Kolczyki
Sezon na pastele II

piękne, dziękuję:)

Opinia pozytywna | 15-05-2012 10:45 | Biżuteria / Kolczyki
Fiszerowa

Fiszerowa

w Trendymanii od: 2007-11-01
254 dostępne
956 sprzedanych
460 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"