Fiszerowa

Opinie

Gold keishi

Przepiękny naszyjnik, wykonany bardzo gustownie i starannie. W naturze jest znacznie ładniejszy, jak na zdjęciu. Budzi podziw wszystkich oglądających. Szybka i sprawna przesyłka.

Opinia pozytywna | 01-10-2011 21:57 | Biżuteria / Naszyjniki
Pierzasty naszyjnik papuzi

Fajny, bardzo oryginalny naszyjnik. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 22-09-2011 09:34 | Biżuteria / Naszyjniki
Multibicone - powder

Kolczyki ładniejsze w oryginale niż na zdjęciu, wykonane bardzo starannie, sa bardzo dekoracyjne i przyjemne w noszeniu

Opinia pozytywna | 15-09-2011 16:25 | Biżuteria / Kolczyki
Złoty węgiel

Jak zwykle śliczne

Opinia pozytywna | 12-09-2011 11:36 | Biżuteria / Kolczyki
Multibicone - black

Kolczyki CUDOWNE, piękne wykonanie, POLECAM!

Opinia pozytywna | 09-09-2011 21:52 | Biżuteria / Kolczyki
Pierzasty wisior szarobeżowy

Przepiękny - jest hitem tego lata :)

Opinia pozytywna | 29-08-2011 19:44 | Biżuteria / Wisiory
Porcelanowe wahadła

Wspaniałe!!! Dziękuję.

Opinia pozytywna | 08-08-2011 13:07 | Biżuteria / Kolczyki
Ceramika na czerwonej linie

Naszyjnik niezwykły,wyrazisty,elegancki,oryginalny,ciekawy kolorystycznie.Świetny do małej czarnej.Serdecznie dziękuję!

Opinia pozytywna | 26-07-2011 16:42 | Biżuteria / Naszyjniki
Cantaro marcasite

bardzo dziękuję za te piękne kolczyki

Opinia pozytywna | 20-07-2011 13:04 | Biżuteria / Kolczyki
Bursztyn na linie blue

jak każdy projekt Pani Izy i ten czaruje swoim pięknem ! doskonały dodatek na letnie dni

Opinia pozytywna | 07-07-2011 10:28 | Biżuteria / Naszyjniki
Turkish Princess

Piękny wisiorek - taki, jaki chciałam. Porządnie zapakowany. Komunikacja z panią Izą rewelacyjna.Naprawdę polecam.

Opinia pozytywna | 04-07-2011 16:53 | Biżuteria / Wisiory
Ceramika na zielonej linie

Piękne są te porcelanowe kule o świeżych ,soczystych barwach .Z pewnością pięknie będą mi współgrać z letnimi kreacjami .Dziękuję serdecznie :)

Opinia pozytywna | 21-06-2011 15:28 | Biżuteria / Naszyjniki
Bursztyn na linie lemon II

Cudowny,cudowny i jeszcze raz ... cudowny ! Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 21-06-2011 15:25 | Biżuteria / Naszyjniki
Turkusowo i mszyście

jestem bardzo zadowolona Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 17-06-2011 16:02 | Biżuteria / Naszyjniki
Energetyczna pomarańcza

Ten nieduży naszyjnik to prawdziwa bomba energetyczna ;-) Uwielbiam takie zestawienia !Dziękuję po raz kolejny za piękną biżuterię :)

Opinia pozytywna | 14-06-2011 17:07 | Biżuteria / Naszyjniki
Extravaganza night II

Bransoletka wykonywana na specjalne zamówienie. Artysta bardzo dostępny, życzliwy, służący swoim doświadczeniem. Bransoletka wykonana bardzo pieczołowicie. Szybka termin realizacji. Bardzo mocno polecam!

Opinia pozytywna | 10-06-2011 13:50 | Biżuteria / Bransolety
Perłowa secesja

Zachwycające. Jak zwykle od Pani Izy. Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 29-05-2011 22:50 | Biżuteria / Kolczyki
Sardonyks na linie

Piękny naszyjnik, oryginalny i elegancki. Pani Iza posiada niezwykły talent łączenia różnych elementów w harmonijną całośc - tak jak w przypadku moich kamieni na linie. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 28-05-2011 09:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Srebro i sznur - negatyw czarny

Piękna bransoletka, dziękuję.

Opinia pozytywna | 23-05-2011 20:58 | Biżuteria / Bransolety
Disque

ciekawy naszyjnik

Opinia pozytywna | 18-04-2011 16:19 | Biżuteria / Naszyjniki
Fiszerowa

Fiszerowa

w Trendymanii od: 2007-11-01
253 dostępne
955 sprzedanych
460 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"