Fiszerowa

Opinie

Złota wiosna z kroplą fioletu

bardzo oryginale i eleganckie kolczyki

Opinia pozytywna | 18-04-2011 16:18 | Biżuteria / Kolczyki
Rubinowe migdały

piękne, subtelne kolczyki

Opinia pozytywna | 18-04-2011 16:18 | Biżuteria / Kolczyki
Pink - żmijka na nadgarstek

śliczna bransoletka

Opinia pozytywna | 18-04-2011 16:17 | Biżuteria / Bransolety
Adriatyk

To mój czwarty zakup u Pani Izabeli i jak poprzednio jestem zachwycona - otrzymałam piękny drobiazg, wykonany z dbałością o detal. Bardzo polecam! :)

Opinia pozytywna | 10-04-2011 21:16 | Biżuteria / Naszyjniki
Złoto na rzemieniu

przepiękny i niezwykle efektowny naszyjnik; jestem oczarowana - jak z resztą wszystkimi pracami tej Artystki

Opinia pozytywna | 05-04-2011 12:40 | Biżuteria / Naszyjniki
Perłowa Persja

piękne kolczyki. Będzie z nich wspaniały prezent. Dziękuję bardzo!

Opinia pozytywna | 25-03-2011 17:05 | Biżuteria / Kolczyki
Lo pel S

kolczyki są bardzo urocze, dziękuję

Opinia pozytywna | 25-03-2011 08:18 | Biżuteria / Kolczyki
Opal subtelnie

Piękne minerały perfekcyjnie zestawione przez Artystkę tworzą niezwykle elegancką i subtelną całość.DZIĘKUJĘ :)

Opinia pozytywna | 25-03-2011 00:02 | Biżuteria / Naszyjniki
Pierzasty wisior papuzi

Uroczy wielofunkcyjny gadżet :) I te kolorki !!!

Opinia pozytywna | 24-03-2011 23:56 | Biżuteria / Wisiory
Latem malowane - błękit

A u mnie już lato ! Z pominięciem wiosny :) Tak oto nastroiła mnie ta letnia kolorystyka naszyjnika ... DZIĘKUJĘ :)

Opinia pozytywna | 24-03-2011 23:55 | Biżuteria / Naszyjniki
Luna - żmijka na nadgarstek

Piękna bransoleta. Eleganckie połączenie srebra, czerni i złota. Staranne wykonanie. Mam ją zaledwie kilka dni, a już wiem, że będzie jedną z moich ulubionych bransoletek. Dziękuję Artystce.

Opinia pozytywna | 16-03-2011 10:35 | Biżuteria / Bransolety
Afia white gold

Przepiękne, delikatne i niezwykle twarzowe kolczyki. Odmładzają twarz, dodają jej blasku i uroku ... . Szybka dostawa. Polecam !

Opinia pozytywna | 15-03-2011 19:45 | Biżuteria / Kolczyki
Lo pel S

Piękne, delikatne, eleganckie kolczyki nie naruszające zasad etykiety biznesowej. Doskonałe na oficjalne spotkania biznesowe. Perfekcyjna obsługa i super szybka dostawa. Polecam !

Opinia pozytywna | 15-03-2011 19:39 | Biżuteria / Kolczyki
Latem malowane - błękit

Fiszerowa,jest bez watpienia jedna z moich ulubionych artystek.Wrazliwa, doskonale czuje dusze kamieni,ich magie i zapewne dlatego Jej prace sa zawsze estetycznie piekne i pelne charakteru.

Opinia pozytywna | 13-03-2011 19:41 | Biżuteria / Naszyjniki
Ajan pel L

Kolczyki zgodne z oczekiwaniami ładne , proste, delikatne jak na zdjęciu ale musiałam dokleić jedną z perełek, gdyż odpadła podczas zakładania kolczyka.

Opinia neutralna | 12-03-2011 21:54 | Biżuteria / Kolczyki
Lo pel M

Kolczyki bardzo ładne. Ale "ozdobne metalowe pudełko" zbyt apteczne, jak pozostałość po leku. Do takich malutkich kolczyków? Posłanko wewnątrz OK. Przepakuję je trochę, tak wybrzydzam, bo to na prezent. Ogólnie - OK.

Opinia pozytywna | 10-03-2011 11:01 | Biżuteria / Kolczyki
Jantary etniczne

Kolczyki piękne w swej surowości, starannie wykonane. Przesyłka błyskawiczna. Polecam.

Opinia pozytywna | 26-02-2011 09:19 | Biżuteria / Kolczyki
Grandeur siam

Piękne kolczyki, starannie wykonane, robią wrażenie.Idealne na wieczór. Przesyłka ekspresowa. Raz jeszcze serdecznie dziękuję pani Izie.

Opinia pozytywna | 28-01-2011 13:12 | Biżuteria / Kolczyki
Trójka

Jestem zachwycona , perfekcyjne wykonanie ,świetny pomysł na cudną bransoletkę,przepiękna i szalenie kobieca.Bardzo dziękuję Pani Nino!Życzę wiele inwencji twórczej i czekam na jeszcze...

Opinia pozytywna | 14-01-2011 20:11 | Biżuteria / Bransolety
Mezalians II

Naszyjnik i bransoletka dokładnie takie jakich oczekiwałam. Jestem bardzo zadowolona :) Przesyłka wprost błyskawiczna.

Opinia pozytywna | 15-12-2010 11:08 | Biżuteria / Komplety
Fiszerowa

Fiszerowa

w Trendymanii od: 2007-11-01
256 dostępnych
954 sprzedane
460 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"