Fiszerowa

Opinie

Selene

Klasyczny, elegancki wisior wykonany z dbałością o szczegóły. To kolejna praca Artystki i znów jestem zachwycona. Dostawa ekspresowa. Dziękuje

Opinia pozytywna | 21-04-2017 07:50 | Biżuteria / Naszyjniki
Boho złote nici - multikolor

Nici są urocze:-) są jak mała czarna, pasują do wszystkiego, powinny się znajdować w kolekcji biżuteryjnej każdej kobiety:-)

Opinia pozytywna | 24-01-2017 10:39 | Biżuteria / Naszyjniki
Nudhar II

Śliczny naszyjnik, bardzo miły kontakt, szybka dostawa. Cała transakcja bez zarzutu.

Opinia pozytywna | 08-12-2016 16:31 | Biżuteria / Naszyjniki
Turquallo

Są piękne, widać w nich talent, dzięki któremu Pani Fiszerowa "bawi się" kolorami i fakturą. Zaskoczona jestem zainteresowaniem jakie wzbudzają u osób z mojego otoczenia... niejednokrotnie bardzo eleganckich kobiet. To nie są pierwsze korale od Pani Fiszerowej. Po prostu talent i profesjonalizm. Dziękuję

Opinia pozytywna | 07-09-2016 13:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Złoto-srebrne nici na linie

Ponownie skorzystałem i ponownie jestem bardzo zadowolony

Opinia pozytywna | 08-07-2016 17:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Srebrne nici na linie III

Wyrób super, kontakt ze sprzedawca bez problemu, błyskawiczna dostawa.

Opinia pozytywna | 30-05-2016 17:22 | Biżuteria / Naszyjniki
Bali clear II

SUPER... wysoka jakosc, kreatywna, wspaniala praca! Jestem bardzo zadowolona. Dziekuje i polecam Artystke R.B.

Opinia pozytywna | 14-01-2016 16:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Millefiori na linie

Śliczne małe, delikatne i szalenie energizujące koraliki:-)

Opinia pozytywna | 06-01-2016 15:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Kosmopolitka III

Piękna!!! Na pewno oczaruje obdarowaną:)

Opinia pozytywna | 18-12-2015 08:44 | Biżuteria / Bransolety
Bali & aquamarine

Wisior przygotowany na zamówienie.spełnił wszelkie oczekiwania

Opinia pozytywna | 10-12-2015 21:06 | Biżuteria / Wisiory
Gem - kwarc różowy dysk

Bardzo dziękuje. Naszyjnik wraz z kolczykami stonowi uroczy komplet.

Opinia pozytywna | 08-12-2015 11:47 | Biżuteria / Kolczyki
Gem - kwarc różowy dysk

Bardzo dziękuje. Naszyjnik wraz z kolczykami stonowi uroczy komplet.

Opinia pozytywna | 08-12-2015 11:46 | Biżuteria / Naszyjniki
Mademoiselle rose gold

Eleganckie i szykowane. Switena wspolpraca z Autorka. Polecam.

Opinia pozytywna | 28-10-2015 06:42 | Biżuteria / Naszyjniki
Ambra macchiato II

FANTASTYCZNE. Bardzo efektowne. Swietnie wykonane.

Opinia pozytywna | 28-10-2015 06:41 | Biżuteria / Naszyjniki
Multibeads - Dark Night

Obłędne, fantastyczne po prostu przepiękne kolczyki. Jestem zachwycona i bardzo bardzo dziękuję. Są niesamowicie lekkie a przy tym długie. Niesamowite.

Opinia pozytywna | 26-10-2015 22:10 | Biżuteria / Kolczyki
Fiona - omszałe Murano

Cudowny, nietuzinkowy naszyjnik, miłość od pierwszego widzenia. Błyskawiczna przesyłka. Serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 25-07-2015 14:42 | Biżuteria / Naszyjniki
Omszały bursztyn mini II

Az taki omszaly... to tez nie :) Jest cudowny! Jestem bardzo zadowolona. Dziekuje! Polecam Pania Ize!

Opinia pozytywna | 12-07-2015 13:38 | Biżuteria / Naszyjniki
Śliwka na Bali

wciąż moja ulubiona :) stale noszona:) piękna praca polecam Artystę

Opinia pozytywna | 28-06-2015 22:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Złota nitka z murano III

Piękne, i na tyle uniwersalne , że mogę je nosić do pracy, w komplecie lub pojedyńczo... dziekuję i pozdrawiam artystkę .

Opinia pozytywna | 13-06-2015 06:00 | Biżuteria / Naszyjniki
Primavera V

Niesamowicie sliczne :) uwielbiam je !!!Bardzo dziekuje i polecam

Opinia pozytywna | 10-03-2015 22:16 | Biżuteria / Kolczyki
Fiszerowa

Fiszerowa

w Trendymanii od: 2007-11-01
211 dostępnych
969 sprzedanych
464 opinie  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"