Fiszerowa

Opinie

Złoto-srebrne nici na linie

Ponownie skorzystałem i ponownie jestem bardzo zadowolony

Opinia pozytywna | 08-07-2016 17:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Srebrne nici na linie III

Wyrób super, kontakt ze sprzedawca bez problemu, błyskawiczna dostawa.

Opinia pozytywna | 30-05-2016 17:22 | Biżuteria / Naszyjniki
Bali clear II

SUPER... wysoka jakosc, kreatywna, wspaniala praca! Jestem bardzo zadowolona. Dziekuje i polecam Artystke R.B.

Opinia pozytywna | 14-01-2016 16:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Millefiori na linie

Śliczne małe, delikatne i szalenie energizujące koraliki:-)

Opinia pozytywna | 06-01-2016 15:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Kosmopolitka III

Piękna!!! Na pewno oczaruje obdarowaną:)

Opinia pozytywna | 18-12-2015 08:44 | Biżuteria / Bransolety
Bali & aquamarine

Wisior przygotowany na zamówienie.spełnił wszelkie oczekiwania

Opinia pozytywna | 10-12-2015 21:06 | Biżuteria / Wisiory
Gem - kwarc różowy dysk

Bardzo dziękuje. Naszyjnik wraz z kolczykami stonowi uroczy komplet.

Opinia pozytywna | 08-12-2015 11:47 | Biżuteria / Kolczyki
Gem - kwarc różowy dysk

Bardzo dziękuje. Naszyjnik wraz z kolczykami stonowi uroczy komplet.

Opinia pozytywna | 08-12-2015 11:46 | Biżuteria / Naszyjniki
Mademoiselle rose gold

Eleganckie i szykowane. Switena wspolpraca z Autorka. Polecam.

Opinia pozytywna | 28-10-2015 06:42 | Biżuteria / Naszyjniki
Ambra macchiato II

FANTASTYCZNE. Bardzo efektowne. Swietnie wykonane.

Opinia pozytywna | 28-10-2015 06:41 | Biżuteria / Naszyjniki
Multibeads - Dark Night

Obłędne, fantastyczne po prostu przepiękne kolczyki. Jestem zachwycona i bardzo bardzo dziękuję. Są niesamowicie lekkie a przy tym długie. Niesamowite.

Opinia pozytywna | 26-10-2015 22:10 | Biżuteria / Kolczyki
Fiona - omszałe Murano

Cudowny, nietuzinkowy naszyjnik, miłość od pierwszego widzenia. Błyskawiczna przesyłka. Serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 25-07-2015 14:42 | Biżuteria / Naszyjniki
Omszały bursztyn mini II

Az taki omszaly... to tez nie :) Jest cudowny! Jestem bardzo zadowolona. Dziekuje! Polecam Pania Ize!

Opinia pozytywna | 12-07-2015 13:38 | Biżuteria / Naszyjniki
Śliwka na Bali

wciąż moja ulubiona :) stale noszona:) piękna praca polecam Artystę

Opinia pozytywna | 28-06-2015 22:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Złota nitka z murano III

Piękne, i na tyle uniwersalne , że mogę je nosić do pracy, w komplecie lub pojedyńczo... dziekuję i pozdrawiam artystkę .

Opinia pozytywna | 13-06-2015 06:00 | Biżuteria / Naszyjniki
Primavera V

Niesamowicie sliczne :) uwielbiam je !!!Bardzo dziekuje i polecam

Opinia pozytywna | 10-03-2015 22:16 | Biżuteria / Kolczyki
Farbala G aurum & amethyst

Wspolpraca z Pania Iza jest swietna. Przy specjalnych zamowieniach zawsze sluzy rada i pomoca i jest bardzo otwarta nanowe pomysly. Jej bizuteria wykonana jest bardzo starannie. Kazdy szczegol jest dopracowany. Sredecznie polecam... ja ciagle wracam :-)

Opinia pozytywna | 17-02-2015 06:57 | Biżuteria / Kolczyki
Modern murano

pikny wisiorek. Szybka przesyłka. Gorąco polecam. Renata

Opinia pozytywna | 16-02-2015 17:34 | Biżuteria / Naszyjniki
Złocone onyksy na linie

Oryginalna, interesyjąca ozdoba.Dziękuję.

Opinia pozytywna | 15-12-2014 17:52 | Biżuteria / Naszyjniki
Ceramika na zielonej linie

Naszyjnik idealnie dopasowany, wykonany z sercem i fantastyczny! Dziękuję po raz kolejny! :)

Opinia pozytywna | 22-10-2014 14:56 | Biżuteria / Naszyjniki
Fiszerowa

Fiszerowa

w Trendymanii od: 2007-11-01
255 dostępnych
955 sprzedanych
460 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"