galeria OKO

Opinie

tytanowe miłorzęby

Serdecznie polecam tę biżuterię i Galerię OKO ( spełnione wszystkie marzenia ) Alina

Opinia pozytywna | 29-01-2019 15:51 | Biżuteria / Kolczyki
Miłorzębowa broszka

Polecam serdecznie Galerię OKO . Artysta spełnia wszystkie marzenia i oczekiwania ( kolor , długość , szerokość ) ; wyjątkowo cierpliwy w konwersacjach ( a jestem staruszką nudziarą ) . Piękne liście miłorzębu serdecznie polecam tę biżuterię . Alina

Opinia pozytywna | 29-01-2019 15:47 | Biżuteria / Broszki
Romby

Klasse, kolczyki perfekt, polecam

Opinia pozytywna | 07-12-2018 17:17 | Biżuteria / Kolczyki
Gingko biloba

Jeden kolczyk z pary kupionej w 2013 zgubiona!! Więc po 5 latach pod choinkę będzie druga para. Polecam unikatową biżuterię.

Opinia pozytywna | 25-11-2018 20:33 | Biżuteria / Kolczyki
srebrne miłorzęby

Polecam, oryginalne projekty, profesjonalne wykonanie i nieszablonowe wzory. Bardzo przystępny kontakt oraz profesjonalna obsługa. Jarek Sz.

Opinia pozytywna | 25-11-2018 18:34 | Biżuteria / Kolczyki
Faraonki

Kolczyki - w wyniku różnych perypetii - zrobione specjalnie dla mnie. Srebro pięknie, dyskretnie połyskuje spod warstwy oksydowanej. Są takie, jak miały być.

Opinia pozytywna | 01-08-2018 08:45 | Biżuteria / Kolczyki
Obrączki?! -każda inna...

z przyjemnoscia stwierdzam ze zakup jak udany - blyskawiczna przesylka - calosc na 100 %

Opinia pozytywna | 20-04-2018 23:07 | Biżuteria / Pierścionki
Miłorzębowa...

ok

Opinia pozytywna | 29-03-2018 07:40 | Biżuteria / Wisiory
Kolczyki z tytanu

Świetne kolczyki, niebanalne, do wielu rzeczy pasują, a przy tym nie ważą niemal nic.

Opinia pozytywna | 20-09-2016 22:35 | Biżuteria / Kolczyki
Morza szum

Baardzo lubię te kolczyki. Lekkie i efektowne :-)

Opinia pozytywna | 20-09-2016 22:34 | Biżuteria /
Z cyklu "Graweromania"

Przesyłka doręczona terminowo, bardzo starannie wykonana i zapakowana. POLECAM!

Opinia pozytywna | 12-09-2016 20:28 | Biżuteria / Wisiory
Piórek pęk

Lekkie,delikatne,świetne na letnią porę kolczyki.

Opinia pozytywna | 20-06-2016 22:49 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z tytanu

Cudo,cudenko perfektnie wykonane a te kolory! !!!!polecam

Opinia pozytywna | 23-03-2016 12:00 | Biżuteria / Kolczyki
Sowy

Sowy są takie, jak na zdjęciach, a fiołkowe ciapki, idealnie pasują do wielu moich ubrań :)

Opinia pozytywna | 13-01-2016 12:22 | Biżuteria / Kolczyki
Obrączki?! -każda inna...

Bardzo szybka wysyłka.

Opinia pozytywna | 21-12-2015 13:06 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki z tytanu

doskonałe

Opinia pozytywna | 20-08-2015 16:34 | Biżuteria / Kolczyki
Kolorowe srebro

Jestem bardzo zadowolona:)

Opinia pozytywna | 15-07-2015 14:17 | Biżuteria / Pierścionki
Miłorzęby dla...

Dla mnie kultowe kolczyki. POLECAM !!!

Opinia pozytywna | 08-12-2014 09:31 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowe miłorzęby

Filigranowe, lekkie, urzekające kolorem - dziękuję.

Opinia pozytywna | 25-11-2014 20:40 | Biżuteria / Kolczyki
Zapiski skryby

Witam Wisior jest śliczny. Artysta również dopasował długość rzemyka do moich potrzeb. Wysyłka poszła sprawnie. Serdecznie dziękuję POLECAM wszystkim

Opinia pozytywna | 30-10-2014 13:02 | Biżuteria / Wisiory
galeria OKO

galeria OKO

w Trendymanii od: 2009-12-07
221 dostępnych
258 sprzedanych
111 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy