galeria OKO

Opinie

Długie miłorzęby

Piękne, leciutkie kolczyki! Cudo!

Opinia pozytywna | 15-04-2010 20:28 | Biżuteria / Kolczyki
Notatki podręczne

Szybkość realizacji zamówienia wprost oszałamiająca. Pierścionek - o to mi chodziło! :)

Opinia pozytywna | 13-04-2010 10:18 | Biżuteria / Pierścionki
Tytanowe

Bardzo piekne kolczyki,blyskawiczna wysylka

Opinia pozytywna | 12-04-2010 19:03 | Biżuteria / Kolczyki
Miłorzęby

Prosto z pudełka trafiły do moich uszu - są świetnym dodatkiem do jeansów i wiosenno-codziennych ubrań. Lekkie jak piórko i niewielkie, ale jednocześnie przyciągające wzrok intensywnym kolorem i ciekawą fakturą. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 08-04-2010 17:03 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki srebrne

Geometryczne, czyli zawsze eleganckie. Pięknie podkreślają swiatło i je odbijają. Do ubrań z gamy brązów świetne. Dziękuję bardzo. Proste, metaliczne a są już moje ulubione, bo pasują do wwszystkiego. Elżbieta

Opinia pozytywna | 15-03-2010 19:38 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne Miłorzęby

Kolczyki świetne.Sympatyczny kontakt z autorem. Super transakcja.

Opinia pozytywna | 23-02-2010 11:16 | Biżuteria / Kolczyki
Obrączki?! - każda inna...

Doskonale dopasowana,dziękuję!

Opinia pozytywna | 28-01-2010 19:02 | Biżuteria / Inne
Tytanowe koła

Te kolczyki przerosły moje oczekiwania!!! Co za kolorystyka. Polecam galerie OKO. To prawdziwi profesjonaliści.

Opinia pozytywna | 18-01-2010 13:36 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne półksiężyce

Kolczyki są wspaniałe!!! Precyzyjnie wykonane. Polecam Galerie OKO za piękną i oryginalną biżuteire oraz za profesjonalna obsługę klienta.

Opinia pozytywna | 18-01-2010 13:34 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowe piórka

Rewelacyjne kolczyki, lekkie i w niesamowitych kolorach!(zdjęcie nie oddaje całej gamy kolorystycznej i blasku) Obdarowana osoba była zachwycona! (my też :-) )

Opinia pozytywna | 06-01-2010 10:14 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowe i miłorzębowe

dziękuję za kolczyki

Opinia pozytywna | 17-12-2009 19:00 | Biżuteria / Kolczyki
galeria OKO

galeria OKO

w Trendymanii od: 2009-12-07
413 dostępnych
1 w promocji
358 sprzedanych
131 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy