galeria OKO

Opinie

Zawieszka-papuga z tytanu

Cudna. Na pewno poszerzę zbiór biżuterii z tytanu. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 07-01-2022 19:11 | Biżuteria / Wisiory
Miłorzęby

Polecam

Opinia pozytywna | 14-12-2021 13:45 | Biżuteria / Kolczyki
Liście z tytanu

Bardzo Polecam! Super szybka wysyłka. Kolczyki przepiękne, bardzo lekkie, śliczne przenikanie kolorów.

Opinia pozytywna | 13-12-2021 12:41 | Biżuteria / Kolczyki
Piórka

Wszystko znakomicie! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 03-12-2021 17:23 | Biżuteria / Kolczyki
Liście z tytanu

Olśniewająco piękne i bosko lekkie :) Dziękuję i pozdrawiam :) Joanna

Opinia pozytywna | 12-10-2021 12:58 | Biżuteria / Kolczyki
Satelitki-Diablice

Super.

Opinia pozytywna | 30-08-2021 13:25 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z tytanu

Kolczyki przepiękne, błyskawiczna wysyłka i bardzo dobry kontakt z panem Piotrem Serdecznie polecam !

Opinia pozytywna | 23-12-2020 09:20 | Biżuteria / Kolczyki
Dwustronny

Naszyjnik UROCZY!!!! SZybko, sprawnie, DOSKONALE

Opinia pozytywna | 16-12-2020 19:08 | Biżuteria / Naszyjniki
Pióra

Zamawiałam kolczyki próbując dopasować je do bransoletki tak by tworzyły zestaw. Pan Piotr jednak bez najmniejszego problemu dorobił całkiem nowe i wyczarował przepiękny organiczny komplet...bardzo dziękuję : )

Opinia pozytywna | 09-12-2020 17:42 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowa

Bransoletka śliczna i delikatna - zdjęcia nie oddają w pełni jej uroku...ani magicznej głębokiej zieloności.

Opinia pozytywna | 09-12-2020 17:38 | Biżuteria / Bransolety
Kartki-z cyklu"Graweromania"

Piękny, oryginalny naszyjnik. Polecam.

Opinia pozytywna | 30-07-2020 17:59 | Biżuteria / Wisiory
Nutki

Bardzo ciekawe, oryginalne kolczyki. Polecam.

Opinia pozytywna | 30-07-2020 17:58 | Biżuteria / Kolczyki
Obrączki?! -każda inna...

Szybka transakcja, towar świetny, zgodny z opisem a nawet lepszy. Dobrze opakowany gorąco polecam

Opinia pozytywna | 19-04-2020 18:58 | Biżuteria / Pierścionki
Kolorowe srebro

Pierścionek jest fantastyczny!!!Bardzo dziękuje!!!

Opinia pozytywna | 06-03-2020 10:51 | Biżuteria / Pierścionki
Tytanowa

Polecam

Opinia pozytywna | 28-02-2020 14:14 | Biżuteria / Bransolety
Tytanowe

Sprawna logistyka, bardzo uczynny artysta, a przede wszystkim ładne kolczyki. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 26-12-2019 20:43 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowy komplet

Biżuteria z Tytanu w rzeczywistości prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Wykonanie perfekcyjne i z nutą indywidualności autora. Krzysztof

Opinia pozytywna | 18-12-2019 09:14 | Biżuteria / Komplety
tytanowe miłorzęby

Serdecznie polecam tę biżuterię i Galerię OKO ( spełnione wszystkie marzenia ) Alina

Opinia pozytywna | 29-01-2019 15:51 | Biżuteria / Kolczyki
Miłorzębowa broszka

Polecam serdecznie Galerię OKO . Artysta spełnia wszystkie marzenia i oczekiwania ( kolor , długość , szerokość ) ; wyjątkowo cierpliwy w konwersacjach ( a jestem staruszką nudziarą ) . Piękne liście miłorzębu serdecznie polecam tę biżuterię . Alina

Opinia pozytywna | 29-01-2019 15:47 | Biżuteria / Broszki
Romby

Klasse, kolczyki perfekt, polecam

Opinia pozytywna | 07-12-2018 17:17 | Biżuteria / Kolczyki
galeria OKO

galeria OKO

w Trendymanii od: 2009-12-07
414 dostępnych
348 sprzedanych
128 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy