Iza Malczyk

Opinie pozytywne

0

Neutralne

0

Negatywne

Flagrante

Dzieło sztuki! Pani Izo, jeszcze raz serdecznie dziękuję :)

Opinia pozytywna | 06-11-2012 15:05 | Biżuteria / Naszyjniki
Campanula

Fantastyczne! od razu założyłam, misterne wykonanie, pieknie się układają, cudo. Bardzo dziękuje!

Opinia pozytywna | 31-10-2012 15:16 | Biżuteria / Kolczyki
Cherry

Naszyjnik jest przepiękny. Nie wiem czy go nosić, czy na niego patrzeć :). Dziękuję serdecznie za prezent i bardzo szybką przesyłkę.

Opinia pozytywna | 26-10-2012 20:42 | Biżuteria / Naszyjniki
Aquamenti

Blyskawiczna dostawa, pasujace eleganckie opakowanie, a sam wisior genialnie piekny, pomoze przetrwac jesienne sloty. Izabella

Opinia pozytywna | 15-10-2012 16:06 | Biżuteria / Naszyjniki
Flambée

Wspaniały produkt i jeszcze lepszy kontakt z Artystką. Dziękujemy

Opinia pozytywna | 06-09-2012 14:56 | Biżuteria / Naszyjniki
Lago Azurro

Urzekająco piękny, wyrazisty naszyjnik, wrażenie nie do opisania. Jestem pełna podziwu dla talentu artystki. Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 21-08-2012 13:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Nue - Noir

piękny - w ogóle się z nim nie rozstaję. Klasa i subtelność sama w sobie - dziękuję

Opinia pozytywna | 11-08-2012 21:24 | Biżuteria / Naszyjniki
Mwezi

Fantastyczny medalion! Oryginalny, misternie wykonany i dopracowany w każdym calu. Idealna ozdoba na wakacje. Pięknie dziękuję Pani Izo!

Opinia pozytywna | 17-07-2012 13:58 | Biżuteria / Naszyjniki
Półsłońca

Kolczyki są tak piękne,że zabrakło mi słów. Każde ze zdjęć nie oddaje piękna biżuterii zrobionej przez Panią Izę. Ją trzeba zobaczyć na żywo!!!, nosić i wzbudzać podziw koleżanek, jak można i jaki trzeba mieć talent aby tworzyć takie dzieła. Niech żałują wszyscy Ci, którzy nie mają jeszcze biżuterii od Izy Malczyk.

Opinia pozytywna | 14-07-2012 13:34 | Biżuteria / Kolczyki
Mood Swing

Naszyjnik przepiękny, będzie moim ulubionym. Dodaje urody :)

Opinia pozytywna | 25-05-2012 10:53 | Biżuteria / Naszyjniki
Golden Dust

PIĘKNIE DOBRANE KAMYKI,STARANNIE WYKONANY

Opinia pozytywna | 15-04-2012 22:14 | Biżuteria / Komplety
Nuvola

DZIĘKUJĘ!!! mam słabość do prac Pani Izy. Biżuteria tej Artystki jest ponadczasowa i wszędzie wzbudza ogromne zainteresowanie i zachwyt, czuję się w niej naprawdę wyjątkowo. Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:28 | Biżuteria / Bransolety
Nuvola Poca

DZIĘKUJĘ!!! mam słabość do prac Pani Izy. Biżuteria tej Artystki jest ponadczasowa i wszędzie wzbudza ogromne zainteresowanie i zachwyt, czuję się w niej naprawdę wyjątkowo. Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:28 | Biżuteria / Kolczyki
Cherry-Choco

DZIĘKUJĘ!!! mam słabość do prac Pani Izy. Biżuteria tej Artystki jest ponadczasowa i wszędzie wzbudza ogromne zainteresowanie i zachwyt, czuję się w niej naprawdę wyjątkowo. Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:28 | Biżuteria / Bransolety
Silver Rain - REZERWACJA

DZIĘKUJĘ!!! mam słabość do prac Pani Izy ;) Przepiękne kolczyki! Biżuteria tej Artystki jest ponadczasowa i wszędzie wzbudza ogromne zainteresowanie i zachwyt, czuję się w niej naprawdę wyjątkowo. Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:28 | Biżuteria / Kolczyki
Back to Black

DZIĘKUJĘ!!! mam słabość do prac Pani Izy ;P Przepiękne kolczyki! :)) Biżuteria tej Artystki jest ponadczasowa i wszędzie wzbudza ogromne zainteresowanie i zachwyt, czuję się w niej naprawdę wyjątkowo. Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:27 | Biżuteria / Kolczyki
Madness Deconstructed - REZERWACJA

Opinia jak zawsze bardzo pozytywna. Zachwycająca biżuteria, elegancko zapakowana i błyskawicznie wysłana :) Do tego przemiły kontakt z Artystką! Oczywiście polecam i bardzo dziękuję!!!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:23 | Biżuteria / Wisiory
Absynt - REZERWACJA

Opinia jak zawsze bardzo pozytywna. Zachwycająca biżuteria, elegancko zapakowana i błyskawicznie wysłana :) Do tego przemiły kontakt z Artystką! Oczywiście polecam i bardzo dziękuję!!!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:23 | Biżuteria / Naszyjniki
Kirlo

Opinia jak zawsze bardzo pozytywna. Zachwycająca biżuteria, elegancko zapakowana i błyskawicznie wysłana :) Do tego przemiły kontakt z Artystką! Oczywiście polecam i bardzo dziękuję!!!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:23 | Biżuteria / Kolczyki
CARAMELLE - uva

Śliczne, słodkie, pełne uroku :) Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:17 | Biżuteria / Naszyjniki
Iza Malczyk

Iza Malczyk

w Trendymanii od: 2006-04-02
0 dostępnych
576 sprzedanych
351 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"