Joanna Lewandowska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

kaktus w barwach jesieni

kaktus jest w rzeczywistości dużo ciemniejeszy niż na zdjęciach. trochę szkoda, bo zależało mi właśnie na ciepłych jesiennych barwach. ale poza tym pomysł jest świetny, kaktus ma ciekawą fakturę, fajny kształt i fantazyjny kwiatek. dziękuję.

Opinia pozytywna | 08-08-2011 19:15 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kaktus

kaktus jest super. przesyłka szybka i dobrze zabezpieczona. dziękuję.

Opinia pozytywna | 08-08-2011 19:09 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
z dużym kwiatem

Postawić go na parapecie to majstersztyk..

Opinia pozytywna | 04-08-2011 17:53 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
z białym kwiatkiem

Kapitalny , kontakt z twórcą rewelacyjny

Opinia pozytywna | 04-08-2011 17:52 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
zółto kwitnący

Fantasyczny , cudowny... same superlatywy

Opinia pozytywna | 04-08-2011 17:51 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kaktus kwitnący

Wspaniały , oryginalny , doszedł w idealnym stanie. Polecam , podziwiam twórców z taką wyobrażnią!

Opinia pozytywna | 29-06-2011 15:39 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kaktus Florian

Florian jest naprawdę rewelacyjną ozdobą mojego domu :)

Opinia pozytywna | 29-06-2011 12:11 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
nowy kaktusowaty

Naprawdę piękna rzecz :)

Opinia pozytywna | 29-06-2011 12:11 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
patera na banany i nie tylko

bardzo piekna, a przy tym niezwykle praktyczna i funkcjonalna patera, zgodnie z opisem sluzy na "banany i nie tylko":)

Opinia pozytywna | 31-05-2011 19:28 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kaktus ażurowy

Pani Joanno!Sprawiła mi Pani ogromną przyjemność , kaktus "mistrzostwo świata", piękny .Czekam na nowości i życzę samych sukcesów. Ewa Żołnierczuk

Opinia pozytywna | 18-05-2011 15:53 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
opuncja kwitnąca

Pani Joasiu! Opuncja doszła w całości , szczęka mi opadła , kapitalna rzecz , przepiękna , w 100% wygląda lepiej w rzeczywistości. Dziś zamawiam kolejnego"kaktusa".Ewa Żołnierczuk

Opinia pozytywna | 12-05-2011 20:17 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
amonit pomarańczowy

wszystko dotarło, doskonale zapakowane, dokładnie wg. zdjęcia polecam sklep

Opinia pozytywna | 01-02-2011 10:01 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
opuncja zielona

Troche ucierpial w transporcie, ale teraz cieszy sie juz nowym zyciem. Inne kaktusy na parapecie sa lekko zdziwione nowym towarzystwem!

Opinia pozytywna | 03-12-2010 14:01 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
pomarańczowy amonit

Amonit jest przepiękny, a dostawa nastąpiła błyskawicznie.

Opinia pozytywna | 30-11-2010 08:30 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
opuncja kwitnąca

Kaktus jest świetny, bardzo dobrze wykonany. Niestety mój miał mały "wypadek" transportowy, ale udało mi się dokleić kwiatek :-)

Opinia pozytywna | 24-11-2010 16:14 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kaktus pękaty

Cudowna dekoracja parapetów,super dla alergików i nie tylko.Serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 08-11-2010 08:43 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kaktusowaty

Wspaniała dekoracja ,bajkowy

Opinia pozytywna | 29-10-2010 20:51 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kaktus z kolcami

Piękny, bije od niego blask

Opinia pozytywna | 29-10-2010 20:50 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kaktus czerwony

Cudny,piękny z duszą

Opinia pozytywna | 29-10-2010 20:49 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
amonit niebieski

Piękny jest...Mam wrażenie, że przed chwilą wyłowiłam go z lazurowych głębin oceanu, gdzie spoczywał od wieków... Polecam artystkę, ma talent i klasą!

Opinia pozytywna | 17-12-2009 14:17 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Joanna Lewandowska

Joanna Lewandowska

w Trendymanii od: 2008-12-16
39 dostępnych
11 na zamówienie
170 sprzedanych
82 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy