Joanna Lewandowska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Dziewczyna z kolczykami.

Cudowna patera, jestem bardzo zadowolona, przesyłka błyskawiczna pakowanie pancerne...bardzo dziękuję Joasiu....

Opinia pozytywna | 01-04-2022 13:59 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
numer na dom ''2''.

Polecam Panią Joannę! Przemiła i pomocna osoba, towar zgodny z opisem, w rzeczywistości ładniejszy niż na zdjęciu.

Opinia pozytywna | 14-12-2021 12:33 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
PĘKATY Z KOLCAMI

Bardzo oryginalny i zdobny produkt. Polecam prace p. Joanny Lewandowskiej.

Opinia pozytywna | 06-11-2021 16:20 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
numery na dom dla Pani Joli.

Dzień dobry, cyferki są prześliczne. No mają jeden minus, są tak ładne że skupiają na sobie całą uwagę:) Dziękuję! Życzę dużo zdrowia i Spokojnych Świąt. Jola Piątek- Pytlarz

Opinia pozytywna | 29-03-2021 07:34 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
NUMER MIESZKANIA - DOMEK ŻÓŁTY

Kupiłam przępiękny domek z numerem na drzwi. Wszyscy są nim zachwyceni. Polecam z całego serca.

Opinia pozytywna | 10-12-2020 11:27 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Numer na dom dla Pani Anny.

Bardzo ładny numer - projekt, kolory i wykonanie, a do tego świetna współpraca z Panią Joanną, szybki, skuteczny kontakt i terminowość. Bardzo dziękuję. AR

Opinia pozytywna | 09-08-2020 11:26 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
PATERA TURKUS NIEBA

Piękna rzecz, bardzo kompetentny sprzedawca. Polecam.

Opinia pozytywna | 30-01-2020 22:53 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
PATERA- Z MOCNYMI KONTRASTAMI

Piękna rzecz, bardzo kompetentny sprzedawca. Polecam.

Opinia pozytywna | 30-01-2020 22:53 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Bukiet dla Pana Andrzeja

Złoty, na brylantowy medal dla Pani Joanny za ceramiczne kwiaty,które właśnie otrzymałem. Kwiaty,jak żywe.masa szczegółów tak dopracowanych,że wzbudzają zachwyt. Kto takich nie ma,niech żałuję. Pani Joannie serdecznie dziękuję za wspaniałe dzieła. Jeśli moźna, znowu skorzystam z Pani wspaniałych prac. Andrzej Kolat

Opinia pozytywna | 01-07-2019 06:45 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
domek -numer

Gotowy domek jest przepiękny! W rzeczywistości wyglada oczywiście jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Kontakt z Panią Joanną Lewandowską w celu ustalenia szczegółów zamówienia bardzo fachowy i sympatyczny!!! Polecam

Opinia pozytywna | 26-06-2019 18:39 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
SREBRNY LIŚĆ

wspaniala praca! Polecam!!! Dziekuje Pani Joanno! R.B.

Opinia pozytywna | 12-06-2019 21:43 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
MINI PATERKA

Piekna i wyjatkowa ozdoba, doskonale wykonana. Jestem bardzo zadowolona. Polecam!

Opinia pozytywna | 12-06-2019 21:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ZAMIAST MISECZKI.

Polecam . Zamowiony towar zgodny z opisem. Dostawa szybka i sprawna.

Opinia pozytywna | 30-05-2019 10:14 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Dla Pana Andrzeja

Jeżówki,które własnie otrzymałem wprawiły mnie w doskonały humor. Są wspaniałe,urocze. Ba, ładniejsze niż naturalne kwiaty jeżówek. Będą stanowiły niesamowicie piękną ozdobę ogrodu. Dziękuję serdecznie.

Opinia pozytywna | 20-04-2019 07:04 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Dla Marchefci

Kaktus jest Przecudny :) miłość od pierwszego spojrzenia :D błyskawiczna realizacja zamówienia :) Bardzo polecam.

Opinia pozytywna | 08-02-2019 17:44 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
KAKTUS W METALICZNE CĘTKI

- przepiękny kaktus (na żywo jeszcze lepiej niż na zdjęciu) - kolorystyka i detale wykonania zachwycają, - dostarczone niezwykle szybko, - produkt bardzo bezpiecznie zapakowany,

Opinia pozytywna | 24-01-2019 20:49 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
W CZARNE KROPKI

Cudowny...polecam ....zakochana jestem w kakturach Joanny lewadowskiej

Opinia pozytywna | 02-01-2019 14:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
KAKTUS JAK PEJZAŻ

Piękny....

Opinia pozytywna | 02-01-2019 14:39 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Patera z pomarańczowym okiem

Przepiękna , funkcjonalna , już kolejna w mojej kolekcji rzepięknej ceramiki , szczerze polecam...

Opinia pozytywna | 12-12-2018 14:29 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
KAKTUS STALOWO- MIĘTOWY

Jak żywy...cudowny

Opinia pozytywna | 12-12-2018 14:28 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Joanna Lewandowska

Joanna Lewandowska

w Trendymanii od: 2008-12-16
26 dostępnych
11 na zamówienie
181 sprzedanych
87 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy