Joanna Mikowska

Opinie

Jagodowe noce.Rezerwacja.

Piękny wisior zmodyfikowany pod indywidualne zamówienie, świetny kontakt z Panią Joanną, mogę tylko polecić!

Opinia pozytywna | 04-03-2019 10:49 | Biżuteria / Wisiory
Mały Joe. Czarny Turmalin II

Piękny przedmiot. Poruszająco opakowany :-)

Opinia pozytywna | 10-03-2018 19:45 | Biżuteria / Pierścionki
Mroźny. Piryt.Rezerwacja dla Pani Barbary.

Pierscionek byl moim kolejnym zamowieniem. Bardz odoceniam zyczniwa wspolprace Pani Joanny, szybkie wykonanie zamowinia i oczywiscie piekny pierscionek.

Opinia pozytywna | 04-03-2018 22:53 | Biżuteria / Pierścionki
Mały Joe. Kyanit w różowym złocie.

Bardzo ładna biżuteria :))))

Opinia pozytywna | 27-02-2018 16:19 | Biżuteria / Pierścionki
Mały Joe. Opal w złocie.

Super, wyjątkowy pierścionek, pasuje jak ulał. Opakowanie też bardzo gustowne :)

Opinia pozytywna | 08-02-2018 15:14 | Biżuteria / Pierścionki
Miłorząb w dwójnasób.

Kolczyki są piękne, zapakowane w wyjątkowy sposób, a do tego kontakt ze Sprzedawcą wzorowy. Polecam przez duże "P"!!

Opinia pozytywna | 18-01-2018 10:04 | Biżuteria / Kolczyki
Mały Joe. Lapis lazuli w srebrze.Rezerwacja.

Otrzymałem przepiękny pierścionek, wykonany mistrzowsko! Bardzo polecam!

Opinia pozytywna | 28-10-2017 16:26 | Biżuteria / Pierścionki
Kobra.

ok

Opinia neutralna | 04-02-2017 18:48 | Biżuteria / Pierścionki
Mały Joe. Srebrny Kyanit. Rezerwacja.

Delikatny i bardzo elegancki.

Opinia pozytywna | 22-12-2016 09:06 | Biżuteria / Pierścionki
Rubinowa łezka. Rezerwacja.

Pierścionek przepiękny. Pasuje idealnie. Bardzo dziękuję! :-)

Opinia pozytywna | 13-10-2016 21:31 | Biżuteria / Pierścionki
Słoneczny zygzak.

zygzak pięknie iskrzy w świetle, bardzo dobrze układa się na nadgarstku

Opinia pozytywna | 12-07-2016 12:53 | Biżuteria / Bransolety
Opalove boho.

piękna bransoleta, z pozytywną energią

Opinia pozytywna | 12-07-2016 12:52 | Biżuteria / Bransolety
Różowy rubin(ek).

pierścionek jest piękny i delikatny i bardzo szybko do mnie dotarł, dziekuję

Opinia pozytywna | 06-04-2016 09:34 | Biżuteria / Pierścionki
Mały Joe. Opal.

Pierścionek jest cudny!!! Delikatny, a jednoczenie efektowny. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Opinia pozytywna | 08-03-2016 17:32 | Biżuteria / Pierścionki
Sen córki faraona.Amazonit.

Piękne kolczyki. Bardzo dziękuję, będzie super prezent.

Opinia pozytywna | 17-02-2016 21:15 | Biżuteria / Kolczyki
Opal na opak

Pierścionek prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciu.Prześliczny!Już mam apetyt na następne.Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 18-01-2016 19:23 | Biżuteria / Pierścionki
Jajo węża

Pierścień przepiękny!!! Bardzo szybka wysyłka. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 23-10-2015 15:55 | Biżuteria / Pierścionki
Pragnienia. Marzenia.

Przygladalam sie temu naszyjnikowi dluzszy czas, bardzo sie ciesze ze w koncu do mnei trafil. Bardzo pieknie dopracowany, wygodny i oryginalny, mysle ze bedzie to jedna z moich ulubionych ozdob - bardzo podoba mi sie przeslanie i optymizm w nim wyrazony. Dziekuje Pani Joanno.

Opinia pozytywna | 18-05-2015 22:03 | Biżuteria / Naszyjniki
Mroźny. Piryt.Rezerwacja dla Pani Barbary.

Pierscionek na zywo prezentuje sie jeszcze lepiej niz na zdjeciu. Jest nie tylko piekny i oryginalny ale tez znakomicie 'lezy' na palcu i jest wygodny. Pani Joanno bardzo dziekuje za bardzo mila wspoprace (pierscionek byl wykonany na zamowienie).

Opinia pozytywna | 18-05-2015 22:00 | Biżuteria / Pierścionki
Agatowa kolebka.Rezerwacja dla p.Elżbiety.

Nietuzinkowy ,piękny :)

Opinia pozytywna | 11-02-2015 22:24 | Biżuteria / Pierścionki
Joanna Mikowska

Joanna Mikowska

w Trendymanii od: 2009-03-20
60 dostępnych
2 w promocji
3 na zamówienie
72 sprzedane
33 opinie  (97% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy