Katarzyna Radzka

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

koty na dachach

Bardzo uroczy i profesjonalnie wykonany pastel. Będzie z pewnością wyjątkową ozdobą mojego mieszkania:))) Dziękuję również za szybką realizacje!

Opinia pozytywna | 21-01-2009 20:16 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
AUGUST

August wisi na ścianie i cieszy moje oczy. Dziękuję . Pozdrawiam serdecznie i polecam gorąco!

Opinia pozytywna | 23-12-2008 18:48 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
ANIOŁ FIOLETOWY

To mój trzeci Anioł od Pani Kasi, i po raz trzeci składam wyrazy uznania dla Artystki. Anioł cudny i mega-optymistyczny! Dziękuję i polecam!

Opinia pozytywna | 10-12-2008 18:45 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
ZŁOTE ANIOŁY

Anioły w duecie muszą chronić podwójnie. Zwłaszcza te ze złotymi skrzydłami. Piękny obrazek, szybka przesyłka. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 17-11-2008 19:27 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
ZŁOTY ANIOŁ

Wszystkie Anioły są piękne ale te od pani Kasi najpiękniejsze! Dziękuję za cud obrazki i gorąco polecam wszystkim!

Opinia pozytywna | 17-11-2008 19:25 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
AMBROŻY

Kolejna miła transakcja. Dziękuje.

Opinia pozytywna | 18-07-2008 22:39 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
KLEOFAS

Rewelacja:-)

Opinia pozytywna | 25-06-2008 20:57 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
VALENTINO

Fantastyczne koty:-) Szybka dostawa.

Opinia pozytywna | 25-06-2008 20:57 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
GRACJA

Najpiękniejszy-) Dziękuję-)

Opinia pozytywna | 23-06-2008 10:08 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
ZACZAROWANY OGRÓD

Kupiłam piękny obraz, który zachwycił wszystkich, którzy go zobaczyli. Polecam prace Katarzyny dla siebie i na prezenty. Przemiły kontakt, elastyczne podejście. Gorąco polecam wszystkim.

Opinia pozytywna | 03-06-2008 11:35 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
SZYMON

To była prawdziwa przyjemność. Dziękuje za transakcję.

Opinia pozytywna | 30-05-2008 11:55 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Aniela

Oczywiście CUDO!!! Serdecznie dziękuję-)

Opinia pozytywna | 17-05-2008 10:31 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
HIACYNTA

Prześliczny, oryginalny, niepowtarzalny...... Z niecierpliwością czekam na kolejne prace. Serdecznie dziękuję. Zostałam FANKĄ.

Opinia pozytywna | 26-03-2008 23:04 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
ALICJA

.........zabrakło mi słów. CUDO to za mało. Jest przecudowny. Serdecznie dziękuję. To pierwszy, ale na pewno nie ostatni mój zakup. Cóż mogę dodać- GORĄCO POLECAM!!!

Opinia pozytywna | 26-03-2008 23:01 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Katarzyna Radzka

Katarzyna Radzka

w Trendymanii od: 2008-01-02
83 dostępne
2 w promocji
221 sprzedanych
94 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
( zobacz film )
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"