Katarzyna Radzka

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Sokołów - rysunek pastelami suchymi

Polecam. Obraz bardzo ładny. Jestem bardzo zadowolona.

Opinia pozytywna | 09-02-2021 08:48 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Deszczowo - rysunek pastelami suchymi

Obraz bardzo ładny ,subtelna forma oraz piękna kolorystyka. Polecam !

Opinia pozytywna | 09-02-2021 08:11 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Krówka - akwarela 24x16 cm

Klasa, profesjonalizm, rewelacyjne podejcie do klienta, niezwłoczny kontakt. To pierwszy mój zakup, poniekąd prezent świąteczny ale bez wątpienia wrócę po coś dla siebie. Bardzo, bardzo dziękuję za spersonalizowany bilecik i polecam w 100%.

Opinia pozytywna | 10-12-2020 14:11 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Majówka - rysunek pastelami suchymi

Obraz śliczny. Wysyłka natychmiastowa. Kontakt z Artystką bez zarzutu :)

Opinia pozytywna | 02-05-2020 18:24 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Miu Miu - akrylowy kociaszon

W rzeczywistości obrazek jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu :) Kontakt z Panią Katarzyną na 6+.

Opinia pozytywna | 02-05-2020 18:22 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Groen - rysunek pastelami suchymi

Polecam. Piękny obraz.

Opinia pozytywna | 14-12-2019 09:35 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Meryl - rysunek pastelami suchymi

Meryl i autorka tej pięknej pracy są po prostu CUDOWNE!

Opinia pozytywna | 28-11-2019 19:10 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Lena - portret na zamówienie

Portret piekny,taki jak sobie wyobrażałam. Na pewno wróce do P.Kasi po kolejny,bo w parze będą wyglądały jeszcze ladniej

Opinia pozytywna | 27-02-2019 08:06 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Różowe drzewa - rysunek pastelami suchymi

Polecam -Iwona

Opinia pozytywna | 20-02-2019 21:11 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Za oknem - rysunek pastelami suchymi

Polecam -Iwona

Opinia pozytywna | 20-02-2019 21:11 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Weź koc - rysunek pastelami suchymi

Serdecznie polecam obrazy Pani Katarzyny, są dokładnie takie jak przedstawione w ofercie. Przesyłka szybko zrealizowana .Warto , polecam Iwona

Opinia pozytywna | 20-02-2019 21:10 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Nina - rysunek pastelami suchymi

Niesamowity portret, na zywo robi wieksze wrazenie niz na zdjeciach! Do tego blyskawiczna przesylka. Dziekuje Pani Kasiu!

Opinia pozytywna | 09-08-2018 21:17 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Spokojny dzień - rysunek pastelami suchymi

Urocza, pełna spokoju praca. Takiej już nie ma. Polecam inne jednak.

Opinia pozytywna | 19-07-2018 20:24 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
drzewko blue - rysunek pastelami suchymi

Praca oprawiona tak jak na fotografii wygląda świetnie

Opinia pozytywna | 16-03-2018 07:30 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Kolczyk - rysunek pastelami suchymi

Rysunek dotarł i powiedzieć, ze jest piękny to za mało! Nie sądziłam, że mogę jeszcze bardziej się w nim zakochać, a jednak okazało się to możliwe! :-) Pani Katarzyno ? DZIEKUJE!!!

Opinia pozytywna | 02-03-2018 16:11 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Dokąd - rysunek pastelami suchymi

Prace pani Katarzyny bardzo mi się podobają. Proste motywy bardzo ciekawie przedstawione. Mocne barwy świetnie skomponowane. Technika, użyte materiały bardzo solidne. Generalnie rysunki super!

Opinia pozytywna | 19-02-2018 00:18 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Niedaleko - rysunek pastelami suchymi

Prace pani Katarzyny bardzo mi się podobają. Proste motywy bardzo ciekawie przedstawione. Mocne barwy świetnie skomponowane. Technika, użyte materiały bardzo solidne. Generalnie rysunki super!

Opinia pozytywna | 19-02-2018 00:17 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Whisper - rysunek pastelami suchymi

przepiękny rysunek :) szybka dostawa, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona

Opinia pozytywna | 01-02-2018 12:49 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Karen - rysunek węglem

Jestem zachwycona, obraz przepiękny, kontakt, przesyłka wszystko na plus.

Opinia pozytywna | 21-08-2017 19:52 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Łąka 30 - rysunek pastelami suchymi

piękna praca. dostawa szybka, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona.

Opinia pozytywna | 24-05-2017 21:00 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Katarzyna Radzka

Katarzyna Radzka

w Trendymanii od: 2008-01-02
76 dostępnych
6 w promocji
209 sprzedanych
93 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
( zobacz film )
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"