Margita

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Hierba

Super kolczyki, bardzo energetycze i naprawdę piękniejsze niż na zdjęciu!

Opinia pozytywna | 10-12-2015 15:06 | Biżuteria / Kolczyki
Melodia - kolczyki E32

Polecam serdecznie. To mój pierwszy, jednak na pewno nie ostatni zakup.

Opinia pozytywna | 29-11-2012 16:49 | Biżuteria / Kolczyki
Poca cosa

Piękne i bardzo oryginalne kolczyki.Wykonane z sercem i z dbałością o najdrobniejszy szczegół.Malutkie dzieła sztuki sprawiające wielką radość.Kontakt z Artystką przesympatyczny.Przesyłka zagraniczna szybka i pięknie zapakowana.Dziękuję Pani Margito, wrócę do Pani galerii już niedługo:)

Opinia pozytywna | 14-07-2012 12:54 | Biżuteria / Kolczyki
Smoove

Bardzo fajny i oryginalny naszyjnik. Super pomysł. Dziękuję

Opinia pozytywna | 22-09-2011 09:36 | Biżuteria / Inne
Alladynka

Przepiękna bransoleta. Bardzo efektowna i wygodna. Dziękuję

Opinia pozytywna | 22-09-2011 09:32 | Biżuteria / Bransolety
Dulce

To jest małe dzieło sztuki!Precyzja wykonania - po prostu cudo!dziękuję za szybką przesyłkę.Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 27-04-2011 22:28 | Biżuteria / Kolczyki
Wariacje na temat Gitany

Kolczyki są niewyobrażalnie piękne- po prostu stałam się szczęśliwą posiadaczką ósmego cudu świata- a w zasadzie ósmego i dziewiątego...;-)Wykonanie, pomysł- genialne! Dziękuję;-)

Opinia pozytywna | 17-03-2011 16:59 | Biżuteria / Kolczyki
Ondulado

Wysmuklające, lekkie, oryginalne, stworzone z wielką pasją i naciskiem na detale...nie czuję nic na uchu, a przykuwam uwagę;-) Jak to robię ? To nie moja zasługa, to zasługa Autorki-dziękuję pięknie!!! I czekam na więcej ;-)

Opinia pozytywna | 16-01-2011 10:26 | Biżuteria / Kolczyki
Barokowa broszka

Broszka jak nie z tej epoki!!! Po prostu piękna! W moich ulubionych kolorach, pasuje do WSZYSTKIEGO-czego chcieć więcej?! Dziękuję ;-)

Opinia pozytywna | 16-01-2011 10:22 | Biżuteria / Broszki
Słodkie arbuzy zimą dwa

Takie optymistyczne śliczności jak...arbuzy zimą :)

Opinia pozytywna | 11-01-2011 10:31 | Biżuteria / Kolczyki
Słodkie arbuzy zimą

Są zachwycające :-) Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 27-12-2010 12:08 | Biżuteria / Kolczyki
Begenka

Moja córeczka będzie zachwycona tym naszyjnikiem, jest śliczny, pięknie wykonany, niezbędne akcesorium Małej Księżniczki, to już trzecia rzecz jaką Pani Margita wykonała dla nas

Opinia pozytywna | 16-12-2010 10:56 | Biżuteria / Wisiory
Begena z granatami

Kolczyki są zachwycające a współpraca z Panią Margitą prawdziwą przyjemnością, dziękuję

Opinia pozytywna | 16-12-2010 10:51 | Biżuteria / Kolczyki
Królowa kolorów

Kolczyki są tak PIĘKNE że brak mi słów:) CUDO!!! Miałam je rozpakować pod choinką? O nie! Pod choinką to ja już chyba chcę znaleść kolejną parę... Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 15-12-2010 12:32 | Biżuteria / Kolczyki
Gitana w kolorach ziemi

Jestem pod ogromnym wrazeniem kolczykow!Z taka starannoscia wykonania rzadko sie spotykalam.Dodatkowo zasoczyla mnie starannosc z jaka zapakowano kolczyki. Caloksztalt-poezja...

Opinia pozytywna | 09-12-2010 22:02 | Biżuteria / Kolczyki
Begena - naszyjnik

Naszyjnik jest obłędny, piękny, wspaniale wykonany; oczekiwałam czegoś wyjątkowego i on taki właśnie jest, myślę, że poproszę o coś do kompletu

Opinia pozytywna | 09-12-2010 00:30 | Biżuteria / Naszyjniki
Gitana

kolczyki są imponujące :) piękne, zachwycające... ech... :) jak zwykle były starannie zapakowane :)

Opinia pozytywna | 03-12-2010 19:23 | Biżuteria / Kolczyki
Element do kolczyków Gitana

Dziękuj bardzo. 100% pozytyw.

Opinia pozytywna | 21-11-2010 02:15 | Biżuteria / Kolczyki
Kwarc i onyks

Eleganckie kolczyki, wysokiej jakości wykonanie. Przesyłka w ciągu 24h!

Opinia pozytywna | 06-11-2010 00:34 | Biżuteria / Kolczyki
J.L.

Super!

Opinia pozytywna | 06-11-2010 00:33 | Biżuteria / Kolczyki
Margita

Margita

w Trendymanii od: 2010-05-06
22 dostępne
17 na zamówienie
39 sprzedanych
34 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace