Mario Design

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Kolczyki z granatami fasetowanymi

Kolczyki piękne, subtelne i eleganckie. Pięknie zapakowane. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 18-11-2014 15:20 | Biżuteria / Kolczyki
Perłowa kropla - kolczyki na sztyftach

Kolczyki są naprawdę niezwykłe! Bardzo dziękuję

Opinia pozytywna | 06-11-2014 18:24 | Biżuteria / Kolczyki
Gothic pearls - kolczyki z perłami

Kolczyki są śliczne.Bardzo starannie wykonane. Bardzo dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 06-11-2014 18:23 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z czarnymi perłami

Subtelne i śliczne.Bardzo starannie wykonane. Bardzo dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 06-11-2014 18:23 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki na sztyftach - młotkowane koła 13 mm

Subtelne i śliczne.Bardzo starannie wykonane. Bardzo dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 06-11-2014 18:23 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z perłami

Subtelne i śliczne.Bardzo starannie wykonane. Bardzo dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 06-11-2014 18:23 | Biżuteria / Kolczyki
CLASSIC PEARLS MAUVE - KOLCZYKI Z PERŁAMI

Subtelne i śliczne.Bardzo starannie wykonane. Bardzo dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 06-11-2014 18:22 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki na sztyftach - zakręcone !

Subtelne i śliczne. Bardzo dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 06-11-2014 18:22 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki na sztyftach

Subtelne i śliczne. Bardzo dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 06-11-2014 18:21 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki - pinezki młotkowane

Subtelne i śliczne. Bardzo dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 06-11-2014 18:19 | Biżuteria / Kolczyki
PIERŚCIONEK Z SZAFIREM

Jak się okazało, pierścionek - nie tyko w mojej opinii - jest wyjątkowy. Połączenie kolorów i faktur świadczy o wrażliwości artystycznej Twórcy. Z ciekawością włożyłam na rękę i odniosłam wrażenie jakbym miała go "od zawsze". To taki "drobiazg", który szlachetnie zdobi w niecodziennych wydarzeniach. Serdecznie dziękuję Panie Mario...

Opinia pozytywna | 13-09-2014 12:27 | Biżuteria / Pierścionki
PIERŚCIONEK Z SZAFIREM

Osoba obdarowana tym pierścionkiem dała mi do zrozumienia, że to kolejne potwierdzenie mojego świetnego gustu - no cóż, nie mogłabym usłyszeć od bliskiej, bardzo "wymagającej" osoby tego komplementu bez jego Twórcy. Dziękuję Panie Mario, dzięki Pana pracy możemy "powiedzieć" innym, że są dla nas kimś wyjątkowym...

Opinia pozytywna | 13-09-2014 12:06 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek z turmalinami - Kolekcja Hewn - rozmiar nr 16

Piękny,pewnie bardzo pracochłonny,wykonany z dbałością o najmniejszy szczegół.Do tego elegancko i estetycznie zapakowany,naprawdę klasa!

Opinia pozytywna | 16-08-2014 14:22 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek z turmalinem - rozmiar nr 18 (P105)

Śliczny,oryginalny,ładnie zapakowany.

Opinia pozytywna | 16-08-2014 14:20 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek z niebieskim szafirem

Pierścionek bardzo mi sie podoba ,dziękuje :)

Opinia pozytywna | 30-05-2014 17:56 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek z rubinem - rozmiar nr 15

Piękny i wyjątkowy wyrób z "duszą", starannie wykonany. Serdecznie dziękuję artyście.

Opinia pozytywna | 30-12-2013 19:07 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki diamentowane z granatami

Kolczyki bardzo piękne,delikatne.

Opinia pozytywna | 27-12-2013 19:48 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek z szafirem purpurowym- roz.14

A cóż tu mówić - dzieło artyzmu :)( o takie chodziło, o takie dzieło była prośba... jakże nie być zachwyconym :) Bardzo dziękuję za transakcję i pomoc :) Pozdrawiam Bartosz / Semmitar

Opinia pozytywna | 20-12-2013 13:07 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki z szafirami

śliczne i super wykonanie - transport błyskiem! Bardzo dziękuję za pomoc wszelaką gdyż na portalu pierwszy raz byłem więc otrzymałem w gratisie "walkthrough" :) -bardzo pomocne!

Opinia pozytywna | 20-12-2013 13:06 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki - pinezki fakturowane i oksydowane

ładny wzór ,porządnie wykonane

Opinia pozytywna | 12-12-2013 15:09 | Biżuteria / Kolczyki
Mario Design

Mario Design

w Trendymanii od: 2011-11-24
0 dostępnych
381 sprzedanych
211 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy