Mario Design

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Kolczyki z Ametystami - Classic Amethyst

Klasyka gatunku, doskonale wykonana, dziękuję :)

Opinia pozytywna | 02-12-2014 16:06 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z zielonym jadeitem

piękne drobiazgi :)

Opinia pozytywna | 02-12-2014 16:05 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z peridotami

drobne, ale widać je z daleka, wiosenne i soczyste :)

Opinia pozytywna | 02-12-2014 16:04 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki na sztyftach z iolitami

bossskie maleństwa :)

Opinia pozytywna | 02-12-2014 16:04 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z topazem błękitnym - Swiss Blue Topaz

Cudowne drobiazgi, dziękuję :)

Opinia pozytywna | 02-12-2014 16:03 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z labradorytami

Urocze, drobne ale efektowne :)

Opinia pozytywna | 02-12-2014 16:03 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z limonkowymi turmalinami

Śliczne, oryginalne i eleganckie , zapakowane mega solidnie.

Opinia pozytywna | 27-11-2014 17:33 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z naturalnymi perłami - Classic Pearls

Klasyka w najlepszym wydaniu - szyk i urok. Idealny prezent dla ... wszystkich kobiet - i do białej koszuli, i do małej czarnej.

Opinia pozytywna | 26-11-2014 21:27 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki na sztyftach z iolitami

Fioletowe maleństwo w złocie z pozoru tylko nieco chropowatym. I słów kilka dla gości trendymanii, którzy lubią konkrety: kolczyki są starannie wykonane, z dbałością godną pochwały i ładnie zapakowane; szybko znalazły się w mojej dłoni. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 26-11-2014 21:23 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z labradorytami

Kamień zorzy polarnej zamknięty w złotej obręczy. Piękno zrodzone z ziemi, ale dane kobiecie dla przyjemności i urody przez Artystę.

Opinia pozytywna | 26-11-2014 21:12 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki srebrne na sztyftach - ornament

Bardzo dziękuję za spełnienie mojej prośby odnośnie oksydy. Kolczyki nabrały charakteru. Przesyłka szybka, kolczyki pięknie zapakowane. Polecam!

Opinia pozytywna | 26-11-2014 17:40 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki na sztyftach z iolitami

Kolczyki bardzo delikatne, starannie wykonane i pięknie zapakowane. Bardzo dziękuję za udaną transakcję.

Opinia pozytywna | 25-11-2014 16:05 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z granatami

Eleganckie kolczyki, bardzo ładnie i solidnie :) opakowane, pozdrawiam Twórcę :)

Opinia pozytywna | 22-11-2014 15:56 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z naturalnymi perłami - Classic Pearls

Kolczyki bardzo ładne. Jakość wykonania bardzo dobra. Opakowanie gustowne. Przesyłka dobrze zabezpieczona.Polecam

Opinia pozytywna | 21-11-2014 12:47 | Biżuteria / Kolczyki
CLASSIC PEARLS MINI (perły 5 mm) - kolczyki z perłami

Subtelne, pozornie klasyczne, świetny balans między surowym drapanym metalem a gładką lśniącą perłą!

Opinia pozytywna | 20-11-2014 10:35 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z naturalnymi perłami - Classic Pearls

Kolczyki proste w formie a przez to ponadczasowo eleganckie. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 19-11-2014 23:51 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z naturalnymi perłami - Classic Pearls

Dziękuję za kolczyki. Piękne perły i wykonanie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam! Grażyna

Opinia pozytywna | 19-11-2014 15:45 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z turmalinami

Kolczyki piękne, subtelne i eleganckie. Pięknie zapakowane. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 18-11-2014 15:21 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z topazem błękitnym - Swiss Blue Topaz

Kolczyki piękne, subtelne i eleganckie. Pięknie zapakowane. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 18-11-2014 15:20 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z naturalnymi perłami - Classic Pearls

Kolczyki piękne, subtelne i eleganckie. Pięknie zapakowane. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 18-11-2014 15:20 | Biżuteria / Kolczyki
Mario Design

Mario Design

w Trendymanii od: 2011-11-24
0 dostępnych
381 sprzedanych
211 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy