Mario Design

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Kolczyki sztyfty z turkusem

Kolczyki są bardzo ładne. Mloda osoba, która została nimi obdarowana jest zachwycona. Dziekuję serdecznie, pozdrawiam i polecam.

Opinia pozytywna | 10-12-2019 17:45 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki wiszące z szafirami

Subtelna forma...wyrafinowany smak...po prostu piękno w najczystszej formie...polecam agnieszka:-)

Opinia pozytywna | 28-11-2019 20:01 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki wiszące na sztyftach z ametystami

Bardzo laden

Opinia pozytywna | 04-11-2019 17:37 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki wiszące z pomarańczowym szafirem

piękny drobiazg:-)) serdecznie polecam agnieszka

Opinia pozytywna | 25-10-2019 23:35 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki sztyfty z peridototem

Piękne kolczyki. Szybka wysyłka i żadnych problemów. Serdecznie polecam artyste

Opinia pozytywna | 13-05-2019 12:41 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki sztyfty z perłami Iridescent Purple

Kolczyki są niewiarygodnie urocze, i doskonale wykonane. Mimo swej prostoty i niewielkich rozmiarów są na prawdę efektowne. Dziękuję za perfekcyjnie opakowanie :)

Opinia pozytywna | 10-05-2019 20:56 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki na sztyftach z szafirami

Śliczne kolczyki, bardzo starannie wykonane. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 10-05-2019 00:25 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki sztyfty z czarnym onyksem

Piękne! Serdecznie dziękuję.

Opinia pozytywna | 07-05-2019 11:12 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki sztyfty z zielonymi szafirami

Wyjątkowe kolczyki, wykonane bardzo starannie. Duży plus za zatyczki, których chyba nie da się zgubić. Szybka realizacja zamówienia. Z pewnością skorzystam w przyszłości ponownie.

Opinia pozytywna | 05-05-2019 22:59 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki sztyfty z ametystami

Serdecznie polecam!!!

Opinia pozytywna | 25-04-2019 18:25 | Biżuteria / Kolczyki
KOLCZYKI Z BIAŁYMI PERŁAMI

Kolczyki piękne.

Opinia pozytywna | 18-04-2019 07:55 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek z czerwonymi szafirami

Piękny i wyjątkowy pierścionek, z "duszą", starannie wykonany.

Opinia pozytywna | 18-04-2019 07:55 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki na sztyftach

Kolczyki są piękne i bardzo. Po raz kolejny pozytyw. Przesyłka zabezpieczona PERFEKCYJNIE! Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 19-03-2019 11:01 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki srebrne na sztyftach - kropelki złocone

Niestety opinię wystawiam z opóźnieniem i to jakim :-( Ale za to jest ze wszech miar wiarygodna i kompleksowa. Kupiłam piękne i delikatne kolczyki - a one przez cały ten czas użytkowania, od dnia ich zakupu aż do dzisiaj nie straciły nic ze swojej urody. Polecam.

Opinia pozytywna | 02-05-2018 11:32 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z naturalnymi ametystami - złoto 585

Piękne!

Opinia pozytywna | 26-12-2017 14:38 | Biżuteria / Kolczyki
Naszyjnik ze złota z zielonym naturalnym turmalinem

Prześliczny :) dziękuję bardzo

Opinia pozytywna | 16-12-2017 09:16 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolczyki na sztyftach z rubinami - złoto 585

Piękne, dopracowane, niespotykane.Dziękuję

Opinia pozytywna | 06-12-2017 19:34 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z szafirami - złoto 585

Śliczne maleństwa!

Opinia pozytywna | 06-12-2017 19:33 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek z naturalnym fasetowanym niebieskim smaragdem

Pierścionek bardzo wygodny w użytkowaniu, kamień o intensywnie zielonej barwie. Agnieszka

Opinia pozytywna | 01-12-2017 18:06 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki z granatami Orange Hessonite - złoto pr. 585

Piękne! To mój pierwszy, ale chyba nie ostatni od teraz zakup w galerii Artysty.

Opinia pozytywna | 30-11-2017 14:20 | Biżuteria / Kolczyki
Mario Design

Mario Design

w Trendymanii od: 2011-11-24
3 dostępne
1 w promocji
381 sprzedanych
209 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy