Mario Design

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

KOLCZYKI Z BIAŁYMI PERŁAMI

Bardzo ładne, okazały się udanym prezentem

Opinia pozytywna | 04-01-2016 19:43 | Biżuteria / Kolczyki
KOLCZYKI NA BIGLU Z CRYSTAL CHATON PADPARADSCHA

Thank you! Very nice earrings and the packing was exclusive as well!

Opinia pozytywna | 30-12-2015 08:46 | Biżuteria / Kolczyki
KOLCZYKI NA BIGLU Z CRYSTAL CHATON PERIDOT GLACIER BLUE

Kolczyki bardzo spodobały się obdarowanej, otrzymałam je w ładnym pudełku i w dobrze zabezpieczonej przesyłce. Dziękuję autorowi :)

Opinia pozytywna | 25-12-2015 11:05 | Biżuteria / Kolczyki
KOLCZYKI NA SZTYFTACH - PEACE

Przepiękne maluszki :)

Opinia pozytywna | 19-12-2015 13:24 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek z naturalnym fasetowanym niebieskim szafirem

Piękny, elegancki pierścionek wykonany bardzo starannie. Polecam :)

Opinia pozytywna | 13-12-2015 21:48 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek z naturalnym fasetowanym niebieskim szafirem

Przepiękny!!!!!

Opinia pozytywna | 10-12-2015 20:05 | Biżuteria / Pierścionki
KOLCZYKI NA SZTYFTACH - CHATON DENIM BLUE SWAROVSKI

Bardzo ładne,rzucające się w oczy kolczyki,sprawna przesyłka

Opinia pozytywna | 10-12-2015 16:56 | Biżuteria / Kolczyki
KOLCZYKI Z PERŁAMI SWAROVSKI SCARABAEUS GREEN

kolczyki śliczne,solidnie zapakowane oraz szybko dostarczone.

Opinia pozytywna | 10-12-2015 16:54 | Biżuteria / Kolczyki
KOLCZYKI NA SZTYFTACH - CHATON AQUA SHIMMER SWAROVSKI

Kolczyki zachwycają niespotykanym pięknem kryształów i rewelacyjną jakością wykonania. Biżuterię od Artysty nosi się rewelacyjnie, a wiem co mówię, bo to mój nie pierwszy i z pewnością nie ostatni zakup ;) Wysyłka ekspresowa. Polecam w 200% :)

Opinia pozytywna | 08-12-2015 12:17 | Biżuteria / Kolczyki
KOLCZYKI Z PERŁAMI SWAROVSKI SCARABAEUS GREEN

Te wybrałam dla siebie. I dobrze się stało, bo i tak zostałyby ze mną. Kolczyki są urokliwe, delikatne, ale z pazurkiem. Dziękuję. Polecam z serca.

Opinia pozytywna | 03-12-2015 20:21 | Biżuteria / Kolczyki
KOLCZYKI Z PERŁAMI SWAROVSKI SCARABAEUS GREEN

Delikatne, kobiece, urokliwe. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 03-12-2015 20:15 | Biżuteria / Kolczyki
KOLCZYKI Z PERŁĄ SWAROVSKI SCARABAEUS GREEN

Kolczyki cuuudowne! Niezwykła elegancja dostarczona w pięknym pudełeczku :) Serdecznie dziękuję za ten bardzo udany zakup :)

Opinia pozytywna | 27-11-2015 18:26 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z białą perłą na sztyftach

Kolczyki cuuudowne! Niezwykła elegancja dostarczona w pięknym pudełeczku :) Serdecznie dziękuję za ten bardzo udany zakup :)

Opinia pozytywna | 27-11-2015 18:26 | Biżuteria / Kolczyki
KOLCZYKI NA BIGLU Z CRYSTAL CHATON BRANDY

Kolczyki cuuudowne! Niezwykła elegancja dostarczona w pięknym pudełeczku :) Serdecznie dziękuję za ten bardzo udany zakup :)

Opinia pozytywna | 27-11-2015 18:26 | Biżuteria / Kolczyki
KOLCZYKI NA BIGLU Z CRYSTAL CHATON lIGHT SAPPHIRE AB

Kolczyki cuuudowne! Niezwykła elegancja dostarczona w pięknym pudełeczku :) Serdecznie dziękuję za ten bardzo udany zakup :)

Opinia pozytywna | 27-11-2015 18:26 | Biżuteria / Kolczyki
KOLCZYKI NA BIGLU Z CRYSTAL CHATON BERMUDA BLUE

Przepiękna klasyka! Jestem pewna, że moja Mama bedzie zachwycona. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 26-11-2015 14:20 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścinek z niebieskim topazem

pierscionek podabał mi sie na zdjęciu , ale w rzeczywistosci jest jeszcze piękniejszy , dziękuję za szybką dostawę, pozdrawiam

Opinia pozytywna | 17-11-2015 06:55 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki z ametystami

Super!!!

Opinia pozytywna | 19-10-2015 15:45 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki na sztyftach z iolitami

Super!!!

Opinia pozytywna | 19-10-2015 15:45 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z topazem błękitnym - Swiss Blue Topaz fasetowany

Super!!!

Opinia pozytywna | 19-10-2015 15:44 | Biżuteria / Kolczyki
Mario Design

Mario Design

w Trendymanii od: 2011-11-24
0 dostępnych
381 sprzedanych
211 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy