moai-nui

Opinie

Anioł światła pomarańczowy

jest ślicznyi dojechał cały

Opinia pozytywna | 11-12-2015 16:20 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczne grzyby Im

Grzybki są piękną ozdobą skalniaka:-) i czekają na skrzaty:-)

Opinia pozytywna | 28-11-2015 16:38 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Cearmiczne grzyby IV

Cudne muchomorki:-)

Opinia pozytywna | 28-11-2015 16:37 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Anioł Światła naścienny 3.1

PIĘKNY!!! Praca wykonana na najwyższym poziomie. Wielki ukłon dla stylu i klasy Artysty. Bardzo dziękuję. POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!

Opinia pozytywna | 15-11-2015 19:05 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Aniołek błękitny

PIĘKNY!!! Praca wykonana na najwyższym poziomie. Wielki ukłon dla stylu i klasy Artysty. Bardzo dziękuję. POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!

Opinia pozytywna | 15-11-2015 19:03 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Anioł Światła naścienny 2.2

Piękny!!! Praca wykonana na najwyższym poziomie. Wielki ukłon dla stylu i klasy Artysty. Bardzo dziękuję. POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!!

Opinia pozytywna | 15-11-2015 19:00 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Tulipaniera. "Wazon na owoce"

PIĘKNA!!! Praca wykonana na najwyższym poziomie. Wielki ukłon dla stylu i klasy Artysty. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie!!!

Opinia pozytywna | 15-11-2015 18:57 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Aniołek fioletowy

PIĘKNA!!! Jestem zachwycona. Praca wykonana na najwyższym poziomie. Wielki ukłon dla stylu i klasy Artysty. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie!!!

Opinia pozytywna | 11-11-2015 11:34 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
'bootla II' wazon

PIĘKNA!!! Jestem zachwycona. Praca wykonana na najwyższym poziomie. Wielki ukłon dla stylu i klasy Artysty. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie!!!

Opinia pozytywna | 11-11-2015 10:44 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
'bootla' wazon

PIĘKNA!!! Jestem zachwycona. Praca wykonana na najwyższym poziomie. Wielki ukłon dla stylu i klasy Artysty. Bardzo dziękuje. Pozdrawiam serdecznie.

Opinia pozytywna | 11-11-2015 10:42 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Błękitna amfora

PIĘKNA!!! Jestem zachwycona. Praca wykonana na najwyższym poziomie. Wielki ukłon dla stylu i klasy Artysty. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie!!!

Opinia pozytywna | 11-11-2015 10:39 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Modern Jazz III zielony

PIĘKNA!!! Jestem zachwycona. Praca wykonana na najwyższym poziomie. Wielki ukłon dla stylu i klasy Artysty. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie!!!

Opinia pozytywna | 11-11-2015 10:36 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Anioł Światła naścienny 2.1

Anioł przecudnej urody.Doskonały w każdym detalu.Przesyłka dobrze zabezpieczona ,szybka dostawa.Dziękuję artyście i polecam.

Opinia pozytywna | 29-12-2014 13:47 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Lampion ogrodowy Iglica

bardzo ładny lampion ,pięknie wykonany,profesjonalnie zapakowany z instrukcją użytkowania, dotarł cały nawet cienka iglica nie została uszkodzona w transporcie.bardzo polecam piękna rzecz.

Opinia pozytywna | 30-10-2014 10:45 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Anioł niosący światło ciemnozielony

Mega pozytyw!! Anioł prześliczny, a artysta bardzo sympatyczny. Bardzo dziękuję za szybką wysyłkę - obdarowana była pod wielkim wrażeniem. Pozdrawiam serdecznie.

Opinia pozytywna | 14-07-2014 15:37 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Anioły niosące światło

Rewelacyjne podejście do klienta, świetny kontakt, wzory przebieg całej transakcji. Jeśli zaś chodzi o same aniołki- w rzeczywistości są przeurocze, a zdjęcia nie oddają tego nawet w małej części:)

Opinia pozytywna | 15-02-2014 16:33 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Szklanoskrzydły czerwony

Podobnie jak anioł naścienny, którego także nabyłam, ten jest równie piękny aż miło patrzeć. Miał 'iść' na prezent ale teraz się zastanawiam...To są naprawdę piękne przedmioty.

Opinia pozytywna | 16-12-2013 18:29 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Anioł światła naścienny niebieski

Przecudne dzieło! Takie przedmioty nie wychodzą 'z mody' nigdy i cieszą oko latami. Polecam!

Opinia pozytywna | 16-12-2013 18:24 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Anioł światła naścienny zielony

Anioł cudowny i wyjątkowy!!! Podziękowania dla "moai-nui", artysty przez duże "A".

Opinia pozytywna | 13-12-2013 20:17 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Anioł światła naścienny mini z

Anioł cudowny i wyjątkowy!!! Podziękowania dla "moai-nui", artysty przez duże "A".

Opinia pozytywna | 13-12-2013 20:17 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
moai-nui

moai-nui

w Trendymanii od: 2011-08-11
4 dostępne
95 sprzedanych
53 opinie  (91% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"