moai-nui

Opinie

Anioł światła naścienny mini z

Anioł cudowny i wyjątkowy!!! Podziękowania dla "moai-nui", artysty przez duże "A".

Opinia pozytywna | 13-12-2013 20:17 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Anioł naścienny kiwi

Anioł śliczny. Realizacja zamówienia bardzo sprawna. Polecam.

Opinia pozytywna | 02-05-2013 13:13 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Skrzydlata cielesność

Praca piękna, lecz słabo zabezpieczona jako przesyłka i została nieco uszkodzona, na szczęście udało mi się samej nieco naprawić szkodę.

Opinia pozytywna | 24-01-2013 23:10 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczne grzyby V

Zanim grzyby powędrowały na strych, by bezpiecznie przezimować, "przymierzyłam" je w ogrodzie. Bardzoooo fajne.Pomysł ryzykowny, ale efekt interesujący. Byle do wiosny :). Pozdrawiam. Liliana

Opinia pozytywna | 18-11-2012 12:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczne grzyby IV

Grzyby naprawdę świetne! Absolutny profesjonalizm Artysty.

Opinia pozytywna | 26-09-2012 16:40 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Lampion ogrodowy

W rzeczywistości ładniejszy niż na zdjęciu. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 26-09-2012 16:37 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Zamówienie specjalne

Piękne anioły, świetnie wykonane, niepowtarzalna, oryginalna ozdoba wnętrz, która zaspokoi wymagania wymagającej klienteli. Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja, niezwykle solidny Artysta i Businessman. Życzę powodzenia i sukcesów w dalszej działalności.

Opinia pozytywna | 09-07-2012 22:33 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
W długiej czerwonej sukni

Niezwykły, piękny, zjawiskowy...Długo można byłoby wyliczać. Wykonanie po prostu perfekcyjne. Z pewnością skorzystam z usług Artysty ponownie. Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 17-02-2012 15:37 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Anioł naścienny zielony

Anioł przyfrunął i mnie zauroczył. Pozdrawiam. Liliana.

Opinia pozytywna | 15-12-2011 07:26 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
W srebrno-zielonej sukni

Anioł dziś do mnie dotarł, jest przepiękny, dużo ładniejszy niż na zdjęciu. Znalazł już sobie miejsce na ścianie i cieszy oczy domowników. Błyskawiczna przesyłka, doskonale zabezpieczona, to już tylko wisienka na torcie...

Opinia pozytywna | 30-11-2011 19:30 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
Ceramiczne grzyby II

magiczne, zjawiskowe! dziękuję i polecam

Opinia pozytywna | 12-11-2011 21:39 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczne grzyby

magiczne, zjawiskowe! dziękuję i polecam

Opinia pozytywna | 12-11-2011 21:39 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Anioł stojący srebro zieleni

Troszkę się spóźniłam z wystawieniem tego komentarza, ale za to mogę poświadczyc', że z upływem czasu urok anioła nie mija i nadal z zachwytem na niego patrzę, jak pierwszego dnia ...

Opinia pozytywna | 20-09-2011 19:19 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Anioł stojący turkusowy

Hmm ... pierwsza jestem. Więc nie ukrywam swojego zauroczenia owymi aniołami. Z przyjemnością na nie patrzę, dotykam, odkrywam. Lubię w czymś się czasami "zagubic'", więc mam nadzieję, że ta euforia i tutaj mnie prędko nie opuści. Polecam z całego serca

Opinia pozytywna | 09-09-2011 19:40 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
moai-nui

moai-nui

w Trendymanii od: 2011-08-11
3 dostępne
97 sprzedanych
54 opinie  (91% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"