mz studio

Opinie pozytywne

srebro i złoto...

Pierścionek jest przepiękny. Kontakt z P. Martą w sprawie rozmiaru pierścionka - bez zarzutu. Podsumowując: polecam!

Opinia pozytywna | 10-11-2022 16:23 | Biżuteria / Pierścionki
granat

Pierścionek piękny i świetnie wykonany! Przesympatyczny kontakt z artysta - dziękuje serdecznie i polecam!

Opinia pozytywna | 09-11-2022 20:17 | Biżuteria / Pierścionki
srebro i złoto...

Noszę teraz z radością codziennie.

Opinia pozytywna | 07-11-2022 10:20 | Biżuteria / Pierścionki
szkło afgańskie

Wisior jest przepiękny. Unikatowy kamień i rewelacyjna oprawa.

Opinia pozytywna | 30-10-2022 17:37 | Biżuteria / Naszyjniki
srebro..

super bizuteria super wykonawcy.polecam

Opinia pozytywna | 11-10-2022 14:23 | Biżuteria / Kolczyki
srebro i złoto...unisex

Bezdyskusyjnie rewelacyjna robota. Widać serce Artystki. Wrócę do sklepu - będę wyszukiwał kolejne perełki.

Opinia pozytywna | 06-10-2022 02:07 | Biżuteria / Pierścionki
srebro i złoto...obrączka unisex

Obrączki rewelacyjne. Piękne. Klasa sama w sobie. Widać zaangażowanie i artyzm. Zdecydowanie polecam. Sam napewno wrócę do Artystki.

Opinia pozytywna | 06-10-2022 01:59 | Biżuteria / Pierścionki
kamień księżycowy, złoto

Pierścionek cudo, przeszedł moje oczekiwania. Piękne wykonanie. Dziękuje.

Opinia pozytywna | 03-10-2022 16:28 | Biżuteria / Pierścionki
granat, złoto

Pierścionek niepowtarzalny, jestem bardzo zadowolona z zakupu. Dziekuję. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 27-05-2022 18:59 | Biżuteria / Pierścionki
srebro i złoto...obrączka unisex

Obrączka super, bardzo mi odpowiada. Jestem na maxa zadowolona :)

Opinia pozytywna | 09-04-2022 11:16 | Biżuteria / Pierścionki
srebrny walec

Piekny, bardzo orginalny naszyjnik.

Opinia pozytywna | 16-03-2022 19:56 | Biżuteria / Naszyjniki
srebro i złoto...pierścionek unisex

Pierścionek się podoba osobie obdarowanej. :) dziękuję

Opinia pozytywna | 09-03-2022 19:39 | Biżuteria / Pierścionki
srebro i złoto...

Cudeńko, małżonka zadowolona.

Opinia pozytywna | 01-02-2022 00:59 | Biżuteria / Naszyjniki
turkus

Przecudowny naszyjnik. Koniecznie trzeba go mieć

Opinia pozytywna | 21-12-2021 15:52 | Biżuteria / Naszyjniki
srebro..

Super.

Opinia pozytywna | 20-12-2021 07:27 | Biżuteria / Kolczyki
kamień księżycowy

Przepiękny pierścionek, blask kamienia i wykonanie tego pierścionka na najwyższym poziomie

Opinia pozytywna | 16-12-2021 16:31 | Biżuteria / Pierścionki
bursztyn, turkus - naszyjnik unisex

Ładny naszyjnik . Długość: twarzowa, dobrze wykonany, ładnie układa się na dekolcie i duży + za regulację, łańcuszek ręcznie wykonany w rzeczywistości wygląda dużo fajniej . Na moim monitorze kolory zdj . produktu minimalnie jaśniejsze . Szkoda ,że artyści nie wykonują zdj. na prawdziwym dekolcie . Nie zawiodłam się na tym produkcie. Życzę sukcesów dla artysty : mz studio i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 15-12-2021 10:22 | Biżuteria / Naszyjniki
srebro...

Piękne kolczyki.

Opinia pozytywna | 24-11-2021 15:46 | Biżuteria / Kolczyki
turmalin i złoto

Coś niesamowitego..każdy szczegół rękodzieła dopracowany..kobieta w domu szczęśliwa! :)

Opinia pozytywna | 15-11-2021 13:12 | Biżuteria / Bransolety
srebro i złoto...obrączka unisex

Pierścionek pasuje i jest bardzo ładny. Ciesze się, że go znalazłam. Pozdrawiam RK

Opinia pozytywna | 08-11-2021 13:27 | Biżuteria / Pierścionki
mz studio

mz studio

w Trendymanii od: 2008-12-03
108 dostępnych
5 na zamówienie
789 sprzedanych
386 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy