mz studio

Opinie

srebro...

śliczny naszyjnik, fajna cena, szybka dostawa:-)

Opinia pozytywna | 09-09-2021 18:35 | Biżuteria / Naszyjniki
srebro i złoto...obrączka unisex

Żona jest bardzo zadowolona :D

Opinia pozytywna | 12-08-2021 15:25 | Biżuteria / Pierścionki
srebro i złoto...unisex

wszystko OK

Opinia pozytywna | 11-08-2021 15:42 | Biżuteria / Bransolety
granat

Piękny pierścionek. Bardzo starannie wykonany. Bardzo dobrze dopasowany rozmiar. Szybka wysyłka. Myślę, że nie skończy się na tym pierścionku:))

Opinia pozytywna | 30-04-2021 14:32 | Biżuteria / Pierścionki
granat

Piękny oryginalny naszyjnik oraz bardzo solidne wykonanie. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 12-03-2021 12:15 | Biżuteria / Naszyjniki
srebrny łańcuch

Piękne

Opinia pozytywna | 20-02-2021 21:29 | Biżuteria / Naszyjniki
srebrny łańcuch

Piękne

Opinia pozytywna | 20-02-2021 21:28 | Biżuteria / Bransolety
zamówienie

Bardzo dziekuje, za super komunikacje i piekna bizuterie.

Opinia pozytywna | 12-02-2021 22:26 | Biżuteria / Komplety
granat

Świetna biżuteria, jak wszystkie prace pani Marty. bransoletka wysokiej jakości, dopracowana i gustowna. moja żona jest zachwycona a o to naprawdę niełatwo, jeśli chodzi o biżuterię :-)

Opinia pozytywna | 26-12-2020 23:09 | Biżuteria / Bransolety
granat

bardzo ładny i solidnie wykonany naszyjnik. super robota :)

Opinia pozytywna | 26-12-2020 23:09 | Biżuteria / Naszyjniki
granat - skórzana bransoleta

Świetna biżuteria, jak wszystkie prace pani Marty. bransoletka wysokiej jakości, dopracowana i gustowna. moja żona jest zachwycona a o to naprawdę niełatwo, jeśli chodzi o biżuterię :-)

Opinia pozytywna | 26-12-2020 23:09 | Biżuteria / Bransolety
topaz

Bardzo ładne jak wszystkie zakupione do tej pory produkty mz studio

Opinia pozytywna | 15-12-2020 11:15 | Biżuteria / Pierścionki
ametyst i srebrne ażury

śliczna biżuteria, dobra cena, błyskawiczna dostawa, gorąco polecam:-)

Opinia pozytywna | 05-12-2020 12:27 | Biżuteria / Kolczyki
srebro...

śliczna biżuteria, dobra cena, błyskawiczna dostawa, gorąco polecam:-)

Opinia pozytywna | 05-12-2020 12:27 | Biżuteria / Bransolety
larimar

Żona zachwycona.

Opinia pozytywna | 30-11-2020 19:53 | Biżuteria / Bransolety
labradoryt

Wisiorek bardzo ładnie wykonany odpowiada opisowi osoba obdarowana jest bardzo zadowolona z prezentu Gratuluję pomysłu i misternego wykonania Pozdrawiam,

Opinia pozytywna | 25-11-2020 17:32 | Biżuteria / Naszyjniki
akwamaryn

Piękna artystyczna biżuteria.

Opinia pozytywna | 13-11-2020 15:05 | Biżuteria / Bransolety
rubin

Piękna artystyczna biżuteria.

Opinia pozytywna | 13-11-2020 15:05 | Biżuteria / Bransolety
srebro...męska obrączka

Niebanalne piękno przedmiotu zawsze jest godne polecenia. Kontakt z artystą bez zarzutu. Zdecydowanie polecam!

Opinia pozytywna | 01-11-2020 03:52 | Biżuteria / Pierścionki
rubin

Wow ????, piekny pierscionek, serdecznie polecam mz studio, dzieki ????

Opinia pozytywna | 08-10-2020 16:18 | Biżuteria / Pierścionki
mz studio

mz studio

w Trendymanii od: 2008-12-03
126 dostępnych
5 na zamówienie
718 sprzedanych
366 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy