mz studio

Opinie

labradoryt

Wisiorek bardzo ładnie wykonany odpowiada opisowi osoba obdarowana jest bardzo zadowolona z prezentu Gratuluję pomysłu i misternego wykonania Pozdrawiam,

Opinia pozytywna | 25-11-2020 17:32 | Biżuteria / Naszyjniki
akwamaryn

Piękna artystyczna biżuteria.

Opinia pozytywna | 13-11-2020 15:05 | Biżuteria / Bransolety
rubin

Piękna artystyczna biżuteria.

Opinia pozytywna | 13-11-2020 15:05 | Biżuteria / Bransolety
srebro...męska obrączka

Niebanalne piękno przedmiotu zawsze jest godne polecenia. Kontakt z artystą bez zarzutu. Zdecydowanie polecam!

Opinia pozytywna | 01-11-2020 03:52 | Biżuteria / Pierścionki
rubin

Wow ????, piekny pierscionek, serdecznie polecam mz studio, dzieki ????

Opinia pozytywna | 08-10-2020 16:18 | Biżuteria / Pierścionki
larimar

Wyjątkowe i niepowtarzalne, sprawiły dużo radości.

Opinia pozytywna | 17-09-2020 14:03 | Biżuteria / Kolczyki
srebro i złoto...obrączka unisex

Piękna i wyjątkowa biżuteria. Bardzo dobry kontakt z artystą.

Opinia pozytywna | 17-09-2020 14:02 | Biżuteria / Pierścionki
surowy rubin - skórzana bransoleta

Bardzo ładna bransoletka. Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym. Pozdrawiam. Polecam.

Opinia pozytywna | 15-09-2020 10:02 | Biżuteria / Bransolety
szafiry

Piękny naszyjnik, serdecznie polecam

Opinia pozytywna | 05-08-2020 10:54 | Biżuteria / Naszyjniki
opal peruwiański, perła biwa

Piękny naszyjnik, serdecznie polecam

Opinia pozytywna | 05-08-2020 10:54 | Biżuteria / Naszyjniki
turkus

Bransoletka bardzo ładna. Polecam ...

Opinia pozytywna | 15-06-2020 20:34 | Biżuteria / Bransolety
turmalin

piękna :)

Opinia pozytywna | 01-03-2020 21:19 | Biżuteria / Bransolety
srebro i złoto...obrączka unisex

Przepiękna obrączka. Na żywo robi jeszcze większe wrażenie niż na zdjęciach. Serdecznie polecam artystkę i jej sztukę

Opinia pozytywna | 23-02-2020 14:02 | Biżuteria / Pierścionki
opal peruwiański

Piękna bransoletka. To mój kolejny udany zakup. Polecam.

Opinia pozytywna | 21-01-2020 10:29 | Biżuteria / Bransolety
rubin

Śliczne, niezwykle starannie wykonane kolczyki, z radością będę je nosić

Opinia pozytywna | 11-01-2020 19:17 | Biżuteria / Kolczyki
turmalin

Slicznosci,piękności i tp. :) Kontakt szybki,miły. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 10-01-2020 23:03 | Biżuteria / Bransolety
srebro i złoto...obrączka unisex

Dziękuję za wspaniałe obrączki. Rewelacja. Oryginalny styl, najwyższa jakość wykonania i niepowtarzalny projekt. Polecam artystkę!

Opinia pozytywna | 06-01-2020 18:44 | Biżuteria / Pierścionki
srebro i złoto...obrączka unisex

Wszystko wspaniale, polecam!

Opinia pozytywna | 17-12-2019 12:34 | Biżuteria / Pierścionki
turmalin

Śliczna bransoletka.

Opinia pozytywna | 06-12-2019 13:38 | Biżuteria / Bransolety
kamień księżycowy

Piękna zachwycająca biżuteria, gorąco polecam, sama transakcja przebiegła bardzo sprawnie, artyście dziękuję.

Opinia pozytywna | 29-11-2019 16:30 | Biżuteria / Naszyjniki
mz studio

mz studio

w Trendymanii od: 2008-12-03
154 dostępne
5 na zamówienie
681 sprzedanych
351 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy