mz studio

Opinie

bursztyny

Pani Marto chcę podziękować za zrealizowanie zamówienia .Kolczyki bardzo mi odpowiadają są urocze .Z podziękowaniami .Madgalena

Opinia pozytywna | 27-02-2015 21:57 | Biżuteria / Kolczyki
labradoryt

piekny, polecam:)

Opinia pozytywna | 26-02-2015 15:55 | Biżuteria / Pierścionki
szmaragd

Profesjonalizm i perfekcjonizm w każdym calu. Tworzy Pani arcydzieła, którym nie można się oprzeć;)Dziękuję!

Opinia pozytywna | 25-02-2015 22:04 | Biżuteria / Bransolety
szmaragd

Szmaragdy uzależniają:)Dziękuję za niepowtarzalny urok, jaki nadała Pani tej bransoletce.

Opinia pozytywna | 25-02-2015 22:02 | Biżuteria / Bransolety
czaroit, bursztyn

Polecam ! Pełen profesjonalizm. Cała transakcja, od ustaleń po finał, na medal.

Opinia pozytywna | 31-12-2014 14:30 | Biżuteria / Naszyjniki
bursztyn, kyanity

Dziękuję w imieniu własnym i zadowolonej żony

Opinia pozytywna | 14-12-2014 13:39 | Biżuteria / Naszyjniki
rubin, granaty

Dziękuję w imieniu własnym i zadowolonej żony

Opinia pozytywna | 14-12-2014 13:39 | Biżuteria / Bransolety
kamień księżycowy

Dziekuje bardzo za piekny wisiorek.Jest naprawde sliczny,wspaniale wykonany.Polecam wszystkim mz studio,

Opinia pozytywna | 10-12-2014 19:02 | Biżuteria / Wisiory
bursztyn

ok

Opinia pozytywna | 28-11-2014 19:36 | Biżuteria / Wisiory
apatyt, spinele

Bransoleta super.Polecam biżuterię mz studio

Opinia pozytywna | 28-11-2014 18:01 | Biżuteria / Bransolety
rubinowa kropla

Naszyjnik urzeka prostotą i oryginalnością, bardzo ciekawa gra surowych w wyrazie form i faktur.

Opinia pozytywna | 26-11-2014 15:16 | Biżuteria / Wisiory
labradoryt

Bransoletka śliczna, przyciąga wzrok. Bardzo dziękuje:)

Opinia pozytywna | 20-11-2014 18:29 | Biżuteria / Bransolety
turkusy i srebrna puszka

Jak zawsze super - naszyjnik, kontakt, szybka dostawa. POLECAM!

Opinia pozytywna | 19-11-2014 16:29 | Biżuteria / Naszyjniki
labradoryt

Dziękuję za szybką dostawę; bransoletka jest surowa a jednocześnie delikatna - niebanalna. Takie lubię. Janina

Opinia pozytywna | 19-11-2014 09:25 | Biżuteria / Bransolety
szafir

Po prostu cudo:)

Opinia pozytywna | 07-11-2014 14:44 | Biżuteria / Wisiory
koral

Kolczyki CUDNE! Współpraca z artystą na najwyższym poziomie!!!

Opinia pozytywna | 17-10-2014 22:48 | Biżuteria / Kolczyki
różowy turmalin

Lekki elegancki, bardzo mi się podoba. Dziękuję

Opinia pozytywna | 16-08-2014 13:03 | Biżuteria / Naszyjniki
srebrny medalion

Bardzo ładny wisior - dokładnie taki jakiego potrzebowałam.Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 14-06-2014 17:04 | Biżuteria / Wisiory
wenge spinki do mankietów

Spinki piękne i bardzo starannie wykonane. Bardzo miły i dobry kontakt z Artystą. Polecam serdecznie i dziękuję.

Opinia pozytywna | 08-05-2014 19:17 | Biżuteria / Dla mężczyzn
iolity

Wszystkie Pani prace są bardzo ładne i interesujące, dziękuje.

Opinia pozytywna | 29-04-2014 22:18 | Biżuteria / Naszyjniki
mz studio

mz studio

w Trendymanii od: 2008-12-03
138 dostępnych
5 na zamówienie
709 sprzedanych
363 opinie  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy