mz studio

Opinie

4turmaliny -wisior

Elegancki dodatek do roznych kreacji.

Opinia pozytywna | 06-04-2012 11:40 | Biżuteria / Naszyjniki
spękana biel

pierścionek dotarł do mnie uszkodzony, ze zwrotem nie było problemu

Opinia neutralna | 02-04-2012 13:29 | Biżuteria / Pierścionki
rubin

Serdeczne dzięki :) Bardzo cieszę się z pierścienia, który przeniósł mnie w klimaty średniowiecznych legend...Patrząc na inne dzieła Artystki czuje się,że każdy wyrób jest tworzony z pasją i traktowany unikatowo. Pozdrowienia dla Artystki!

Opinia pozytywna | 19-02-2012 19:17 | Biżuteria / Pierścionki
tytan z kwiatkiem

Gorąco polecam, moja domowa kolekcja powiększyła się o kolejne cudeńko, za które wielkie dzięki.

Opinia pozytywna | 17-02-2012 11:26 | Biżuteria / Bransolety
turmaliny

Subtelnosc.

Opinia pozytywna | 03-02-2012 20:20 | Biżuteria / Kolczyki
bursztyn surowo

Bardzo dziękuję za pierścionek! Jest cudny! Sprawiła mi nim Pani ogromną radość :) A to, że znalazł się na moim palcu w tak ekspresowym tempie dopełnia to pozytywne wrażenie! Pozdrawiam serdecznie :)

Opinia pozytywna | 02-02-2012 08:34 | Biżuteria / Pierścionki
granaty

Cudny, orginalny, brak slow, dziekuje bardzo mocno!!!!

Opinia pozytywna | 15-01-2012 19:36 | Biżuteria / Naszyjniki
bursztynowe żagle

Kolczyki śliczne ;)

Opinia pozytywna | 11-01-2012 19:02 | Biżuteria / Kolczyki
turkusy

Naszyjnik jest piękniejszy w rzeczywistości niż na zdjęciu. Wygląda pięknie.

Opinia pozytywna | 29-12-2011 16:05 | Biżuteria / Naszyjniki
jaspis

Piekny naszyjnik, elegancko zapakowany, bardzo szybka przesyłka-dziękuję

Opinia pozytywna | 28-12-2011 20:06 | Biżuteria / Wisiory
kolorowe turmaliny

Piękna biżuteria,doskonały kontakt z artystą i szybka przesyłka. Naszyjnik piękny w formie i detalach. Polecam :)

Opinia pozytywna | 27-12-2011 11:10 | Biżuteria /
turmaliny -na zamówienie

Pani Marto dziękuję - za ekspres . Praca śliczna . Wesołych Świąt

Opinia pozytywna | 23-12-2011 09:22 | Biżuteria / Komplety
granaty

Cudowna bransoleta!!!!!!!!!!! Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 22-12-2011 18:53 | Biżuteria / Bransolety
kianitowy walec

I mam! Właśnie przyszedł! Jestem zachwycona, że przed świętami, bo zrobiłam sobie z niego prezent. I jest piękny, niezwykle oryginalny i zaskakująco delikatny mimo wielkości! Wesołych Świąt życzę Autorce i galerii.

Opinia pozytywna | 22-12-2011 18:06 | Biżuteria / Pierścionki
turmalin, labradoryty naszyjnik

Piękny, delikatny, subtelny, ale robiący wrażenie. Taki jak lubię. Serdecznie dziękuję i zapewniam, że to nie będzie mój ostatni zakup.

Opinia pozytywna | 15-12-2011 15:03 | Biżuteria / Naszyjniki
cytryn

Pierścionek - przepiękny, z klasą! Prosty, elegancki - urzekający! Noszenie go na palcu to przyjemność w najczystszej postaci! Kolejne cacko, cudownie zapakowane dotarło lotem błyskawicy!Rozmiar okazał się strzałem w dziesiątkę! Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 14-12-2011 21:43 | Biżuteria / Pierścionki
apatyt

Bardzo efektowne, choć proste kolczyki - bardzo je lubię!

Opinia pozytywna | 12-12-2011 22:37 | Biżuteria / Kolczyki
cytryny

Coś cudownego! Aż dech zapiera! Kolczyki, jak bajka - subtelne, eleganckie, perfekcyjnie wykonane! Piękne opakowanie i błyskawiczna przesyłka! Bardzo dziękuję!!!

Opinia pozytywna | 09-12-2011 21:16 | Biżuteria / Kolczyki
tulipany

Super - polecam

Opinia pozytywna | 06-12-2011 17:38 | Biżuteria / Kolczyki
bursztynowy

polecam

Opinia pozytywna | 05-12-2011 23:05 | Biżuteria / Wisiory
mz studio

mz studio

w Trendymanii od: 2008-12-03
131 dostępnych
5 na zamówienie
711 sprzedanych
363 opinie  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy