mz studio

Opinie

zamówienie

Za każdym razem Pani Marta potrafi wyczarować uroczą biżuterię Dziękuję . Magdalena Srebro

Opinia pozytywna | 22-07-2016 11:20 | Biżuteria / Kolczyki
zegarek 005

Bardzo dziękuję. Zegarek jest wyjątkowy przez swoją surowość i prostotę. Pięknie wykonany, cieszę się, że go mam :)

Opinia pozytywna | 15-07-2016 10:02 | Biżuteria / Zegarki
chalcedon

Piękne , kobiece , bardzo twarzowe:)

Opinia pozytywna | 08-07-2016 22:11 | Biżuteria / Kolczyki
surowe bursztyny

Szybko, sprawnie, w terminie. Bardzo dobry kontakt. Bizuteria fantastyczna. Polecam

Opinia pozytywna | 30-06-2016 11:54 | Biżuteria / Naszyjniki
szmaragd

Kolczyki ze szmaragdami wyglądają świetnie, nie tylko na zdjęciu. Równiez kontakt z twórczynią bez zarzutu - szybki, konkretny i miły.

Opinia pozytywna | 23-06-2016 17:33 | Biżuteria / Kolczyki
koral, bursztyn, turkus

BRANSOLETKA JEST SLICZNA I KOMPOZYCJA KAMIENI DOBRANYCH DO SREBRA DAJE CZAR......POLECAM ARTYSTE.......DZIEKUJDE JESZCZE RAZ.....

Opinia pozytywna | 25-04-2016 14:56 | Biżuteria / Bransolety
koral, burstyn, turkus

Bransoletka jest rewelacyjna, świetnie układa się na nadgarstku. Dziękuję, pozdrawiam i polecam :)

Opinia pozytywna | 13-04-2016 16:32 | Biżuteria / Bransolety
rubin

Bliźniacza bransoletka do tej ze szmaragdem. Tak samo ładna, lekka dobrze prezentująca się na ręce. Polecam kontakt z artystką. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 13-02-2016 22:04 | Biżuteria / Bransolety
szmaragd

Bransoletka bardzo ciekawa, lekka z ładnie oszlifowanym szmaragdem. Jestem zadowolona. Kontakt z artystką przyjemny, szybki. Osoba otwarta na współpracę. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 13-02-2016 22:02 | Biżuteria / Bransolety
szafir - skórzana bransoleta

Piękny, oryginalny drobiazg, świetnie się prezentuje. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Opinia pozytywna | 06-02-2016 17:13 | Biżuteria / Bransolety
wenge

Cudowne surowe kolczyki. Zaskakuje ich lekkość. Są piękne

Opinia pozytywna | 20-01-2016 16:17 | Biżuteria / Kolczyki
kyanit - skórzana bransoleta

Idealna bransoleta. Surowa i delikatna zarazem. Pięknie wykonana. Jestem nią zachwycona. Dziękuję i mocno pozdrawiam

Opinia pozytywna | 20-01-2016 16:15 | Biżuteria / Bransolety
ametyst

LADNY WZOR I WYKONANIE, DOBRA CENA I SZYBKI SERWIS - POLECAMY

Opinia pozytywna | 15-12-2015 11:00 | Biżuteria / Pierścionki
labradoryt, żółty turmalin

Wisior piękny, dokładnie taki, jak na zdjęciach. Dopracowany w szczegółach. Kontak z Artystką bardzo miły, wysyłka szybka. Dziękuję i gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 10-12-2015 15:47 | Biżuteria / Wisiory
kyanit

Pani Marto jak za każdym razem jest śliczny .Magdalena

Opinia pozytywna | 10-12-2015 11:36 | Biżuteria / Pierścionki
granaty

Piekny drobiazg!

Opinia pozytywna | 08-12-2015 12:21 | Biżuteria / Bransolety
turmalin, labradoryty

Piekny drobiazg!

Opinia pozytywna | 08-12-2015 12:21 | Biżuteria / Bransolety
kolorowe turmaliny

super:)

Opinia pozytywna | 06-12-2015 21:52 | Biżuteria / Kolczyki
labradoryt - skórzana bransoleta

Bransoletka jest śliczna, wyjątkowa, bardzo ładnie i starannie wykonana. Jestem zachwycona:)

Opinia pozytywna | 26-11-2015 20:57 | Biżuteria / Bransolety
akwamaryn- skórzana bransoleta

Swietnie sie nosi i spelnia moje oczekiwania.

Opinia pozytywna | 11-11-2015 08:23 | Biżuteria / Bransolety
mz studio

mz studio

w Trendymanii od: 2008-12-03
138 dostępnych
5 na zamówienie
635 sprzedanych
338 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy