PASIÓN

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

GENTLENESS

Bardzo oryginalna i piękna biżuteria. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 22-07-2013 13:12 | Biżuteria / Naszyjniki
SANSITA

Bransoletka podobała się obdarowanej.Dziękuję

Opinia pozytywna | 03-05-2013 21:07 | Biżuteria / Bransolety
4 SENSES

kobieca, subtelna wyszukana elegancja. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 11-04-2013 13:13 | Biżuteria / Bransolety
TWIST AGAIN

WIELKIEJ URODY NASZYJNIK - SUBTELNY, DELIKATNY I W KAŻDYM SZCZEGÓLE WYSMAKOWANY .WYRAZY UZNANIA ZA WRAŻLIWOŚĆ I KUNSZT WŁOŻONY W TĘ PRACĘ DZIĘKUJĘ !!!

Opinia pozytywna | 07-03-2013 17:50 | Biżuteria / Naszyjniki
SALONI PETIT

Bizuteria jest po prostu piekna ,wyjatkowa ,mam ja od paru dni , ale nie moge sie nacieszyc !

Opinia pozytywna | 19-01-2013 08:44 | Biżuteria / Kolczyki
YAMINI

Urocza, delikatna bransoletka. Świetnie układa się na ręce. Będzie pasowała do każdej kreacji. Dziekuję za wykonanie zamówienia.

Opinia pozytywna | 30-11-2012 07:19 | Biżuteria / Bransolety
GREEN APPLE Kolczyki

Kolczyki są imponujące. Gustowe i kokieteryjne:-)

Opinia pozytywna | 05-09-2012 18:25 | Biżuteria / Kolczyki
IMPRESSION Bransoletka

Ta bransoletka to piękne połączenie srebra i złota, elegancji i szaleństwa...jedyna w swoim rodzaju!!!Dziękuję:-))

Opinia pozytywna | 16-07-2012 22:31 | Biżuteria / Bransolety
PEACOCK

Kolczyki są piękne jak poranna rosa czy płatki śniegu. Subletne ale wyraziste, delikatne ale mocne. Czuje się w nich bardzo kobieco:-)

Opinia pozytywna | 27-06-2012 14:54 | Biżuteria / Kolczyki
FRUIT COCKTAIL

Piękna,misterna,dopracowana.Dziękuję.

Opinia pozytywna | 22-05-2012 20:20 | Biżuteria / Bransolety
HAPPINESS Naszyjnik

Delikatny,idealny na lato... Piekne kamienie tworza klimat glamour! Cudo!!!

Opinia pozytywna | 14-05-2012 20:27 | Biżuteria / Naszyjniki
PEACOCK PETIT

Piękne, dziękuję:)

Opinia pozytywna | 27-04-2012 22:18 | Biżuteria / Kolczyki
CANDY GIRL

Lekka, filigranowa i sliczna.

Opinia pozytywna | 06-04-2012 11:39 | Biżuteria / Bransolety
OCEAN DEEP

Naszyjnik jest prześliczny - wspaniały projekt i perfekcyjne wykonanie. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 23-03-2012 07:58 | Biżuteria / Wisiory
PINK ME MORE

Misternie wykonana, kamienie dobrane z wyjątkowym smakiem, wszystko to stanowi unikalną całość!Jeszcze piękniejsza niż na zdjęciu!

Opinia pozytywna | 20-02-2012 18:02 | Biżuteria / Bransolety
OCEAN WAVE

Bransoletka jest wspaniała, delikatna i niebywale kobieca. Swoją kolorystyką nawiązuje do oceanu skąpanego w słońcu...

Opinia pozytywna | 20-02-2012 17:52 | Biżuteria / Bransolety
NINFEA

Dzikeuje za sliczne kolczyki. Sa bardzo delikatne i jeszcze ladniejsze niz na zdjeciu. Pozdrawiam artystke. Joanna

Opinia pozytywna | 20-02-2012 08:35 | Biżuteria / Kolczyki
MAGIC NIGHT

Delikatna, subtelna bransoletka, idealna na lato...! Polecam!

Opinia pozytywna | 01-02-2012 22:53 | Biżuteria / Bransolety
PASIÓN

PASIÓN

w Trendymanii od: 2012-01-24
30 dostępnych
8 w promocji
5 na zamówienie
59 sprzedanych
38 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy