PASIÓN

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

IMPRESSION Bransoletka

Ta bransoletka to piękne połączenie srebra i złota, elegancji i szaleństwa...jedyna w swoim rodzaju!!!Dziękuję:-))

Opinia pozytywna | 16-07-2012 22:31 | Biżuteria / Bransolety
PEACOCK

Kolczyki są piękne jak poranna rosa czy płatki śniegu. Subletne ale wyraziste, delikatne ale mocne. Czuje się w nich bardzo kobieco:-)

Opinia pozytywna | 27-06-2012 14:54 | Biżuteria / Kolczyki
FRUIT COCKTAIL

Piękna,misterna,dopracowana.Dziękuję.

Opinia pozytywna | 22-05-2012 20:20 | Biżuteria / Bransolety
HAPPINESS Naszyjnik

Delikatny,idealny na lato... Piekne kamienie tworza klimat glamour! Cudo!!!

Opinia pozytywna | 14-05-2012 20:27 | Biżuteria / Naszyjniki
PEACOCK PETIT

Piękne, dziękuję:)

Opinia pozytywna | 27-04-2012 22:18 | Biżuteria / Kolczyki
CANDY GIRL

Lekka, filigranowa i sliczna.

Opinia pozytywna | 06-04-2012 11:39 | Biżuteria / Bransolety
OCEAN DEEP

Naszyjnik jest prześliczny - wspaniały projekt i perfekcyjne wykonanie. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 23-03-2012 07:58 | Biżuteria / Wisiory
PINK ME MORE

Misternie wykonana, kamienie dobrane z wyjątkowym smakiem, wszystko to stanowi unikalną całość!Jeszcze piękniejsza niż na zdjęciu!

Opinia pozytywna | 20-02-2012 18:02 | Biżuteria / Bransolety
OCEAN WAVE

Bransoletka jest wspaniała, delikatna i niebywale kobieca. Swoją kolorystyką nawiązuje do oceanu skąpanego w słońcu...

Opinia pozytywna | 20-02-2012 17:52 | Biżuteria / Bransolety
NINFEA

Dzikeuje za sliczne kolczyki. Sa bardzo delikatne i jeszcze ladniejsze niz na zdjeciu. Pozdrawiam artystke. Joanna

Opinia pozytywna | 20-02-2012 08:35 | Biżuteria / Kolczyki
MAGIC NIGHT

Delikatna, subtelna bransoletka, idealna na lato...! Polecam!

Opinia pozytywna | 01-02-2012 22:53 | Biżuteria / Bransolety
PASIÓN

PASIÓN

w Trendymanii od: 2012-01-24
10 dostępnych
25 na zamówienie
53 sprzedane
31 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy