PASIÓN

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

DRAGONFLY - srebrna bransoletka z ważką ozdobiona Fluorytami, Ametystami i Kwarcami

Przepiękna bransoletka! Miałam dobry kontakt z pomocną artystką, która spełniła moją nietypową prośbę. Szybka wysyłka. Dziękuję bardzo. :-)

Opinia pozytywna | 18-05-2021 15:49 | Biżuteria / Bransolety
ETHER - złocona bransoletka z sercem i kamieniami pastelowymi: Prasolitem, Ametystem, Topazem, Akwamarynem

Dobry kontakt. Szybka dostawa zgodnie z ustaleniami. Polecam!

Opinia pozytywna | 18-02-2021 06:40 | Biżuteria / Bransolety
CLOSE TO NATURE - złocona bransoletka z zielonymi Onyksami, Labradorytem, Prasolitem, Kwarcem dymnym i szapańskim

Urocza, wspaniała bransoletka! Serdecznie dziękuję!

Opinia pozytywna | 08-12-2020 13:15 | Biżuteria / Bransolety
TRIPLE MOON - czarny pierścień z Cytrynem

Pierścionek jest bardzo efektowny. Cytryn piękny. Dziękuję i polecam !

Opinia pozytywna | 23-07-2020 08:46 | Biżuteria / Pierścionki
SWAN - złocona bransoletka z łabędziem ozdobiona Chalcedonami i Topazami Swiss Blue

Cudna bransoletka! Pięknie się prezentuje z dzinsami i biala bluzka i z mala granatowa tez. Dziekuje za kolejny klejnot w mojej kolekcji.

Opinia pozytywna | 20-07-2020 13:13 | Biżuteria / Bransolety
RAYA PIERŚCIONEK & KOLCZYKI

Śliczny pierścionek. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 03-06-2019 09:16 | Biżuteria / Komplety
RAYA - KOLCZYKI I PIERŚCIONEK z topazami sky blue

Piękny komplet - dziękuję bardzo :)

Opinia pozytywna | 15-05-2019 14:40 | Biżuteria / Komplety
IMPRESSION 2 Bransoletka

Przepiękna.... Doskonały dobór kamieni, wielki kunszt wykonania i te kolory! Nie mogę się na nią napatrzeć!!!! Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 08-11-2017 15:10 | Biżuteria / Bransolety
IMPRESSION 2 Bransoletka

Piękna bransoletka, barokowa, zwracająca uwagę. Bardzo dziękuję. Ika282

Opinia pozytywna | 12-09-2016 09:43 | Biżuteria / Bransolety
SALONI ISLAND - srebrne kolczyki z Cytrynem i Chalcedonem aqua

Cudowne.

Opinia pozytywna | 05-06-2015 22:13 | Biżuteria / Kolczyki
CHATON OMBRE - srebrny oksydowany pierścionek z Ametrynem

Dziękuję za piękny pierscionek. Jestem bardzo zadowolona. Polecam !

Opinia pozytywna | 22-05-2015 18:16 | Biżuteria / Pierścionki
SALONI PETIT - srebrne kolczyki z jasnoniebieskim Kwarcem i lawendowym Ametystem

Cudowna biżuteria,szczerze polecam

Opinia pozytywna | 19-03-2014 11:36 | Biżuteria / Kolczyki
YAMINI

Bardzo oryginalna i piękna biżuteria. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 22-07-2013 13:13 | Biżuteria / Bransolety
GENTLENESS

Bardzo oryginalna i piękna biżuteria. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 22-07-2013 13:12 | Biżuteria / Naszyjniki
SANSITA

Bransoletka podobała się obdarowanej.Dziękuję

Opinia pozytywna | 03-05-2013 21:07 | Biżuteria / Bransolety
4 SENSES

kobieca, subtelna wyszukana elegancja. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 11-04-2013 13:13 | Biżuteria / Bransolety
TWIST AGAIN

WIELKIEJ URODY NASZYJNIK - SUBTELNY, DELIKATNY I W KAŻDYM SZCZEGÓLE WYSMAKOWANY .WYRAZY UZNANIA ZA WRAŻLIWOŚĆ I KUNSZT WŁOŻONY W TĘ PRACĘ DZIĘKUJĘ !!!

Opinia pozytywna | 07-03-2013 17:50 | Biżuteria / Naszyjniki
SALONI PETIT

Bizuteria jest po prostu piekna ,wyjatkowa ,mam ja od paru dni , ale nie moge sie nacieszyc !

Opinia pozytywna | 19-01-2013 08:44 | Biżuteria / Kolczyki
YAMINI

Urocza, delikatna bransoletka. Świetnie układa się na ręce. Będzie pasowała do każdej kreacji. Dziekuję za wykonanie zamówienia.

Opinia pozytywna | 30-11-2012 07:19 | Biżuteria / Bransolety
GREEN APPLE Kolczyki

Kolczyki są imponujące. Gustowe i kokieteryjne:-)

Opinia pozytywna | 05-09-2012 18:25 | Biżuteria / Kolczyki
PASIÓN

PASIÓN

w Trendymanii od: 2012-01-24
17 dostępnych
7 w promocji
25 na zamówienie
51 sprzedanych
31 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy