Points of View Anna Kamińska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Zamówienie specjalne/ pierścionek z kamieniami Noc Kairu i czarnymi diamentami

Niesamowita artystka!!! Świetna współpraca, pełne porozumienie, no i efekt końcowy... Powalający na kolana!!! Gorąco polecam :)

Opinia pozytywna | 02-06-2022 23:56 | Biżuteria / Pierścionki
Zaliczka/ zamówienie specjalne

Niesamowita artystka!!! Świetna współpraca, pełne porozumienie, no i efekt końcowy... Powalający na kolana!!! Gorąco polecam :)

Opinia pozytywna | 02-06-2022 23:55 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek srebrny z amazonitem, zamówienie

Pierścionek przepiękny. Wykonany bardzo starannie. Wygodny. Kontakt z Artystą bardzo dobry. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 16-11-2021 16:46 | Biżuteria / Pierścionki
Obrączka oksydowana z kolekcji Europa

Piękna, oryginalna obrączka..dokladnie taka, jakiej się spodziwałam. Bardzo dziękuję ;)

Opinia pozytywna | 18-02-2021 13:47 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek siatka oksydowany

Wyjątkowy pierścionek...wprawdzie zdjęcia naprawdę wiernie go oddają ale w rzeczywistości jest jeszcze piękniejszy...magiczny unikat

Opinia pozytywna | 03-12-2020 18:08 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek 925 oksydowany, pozłocony z kuprytem i agatem aqua

!Super! Dziękuję! :)

Opinia pozytywna | 24-11-2020 14:01 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek Nakręcony Koralowiec

patrze i patrze na to cudo i nie moge uwierzyc ze to moje. doskonale wykonanie - po prostu bomba - przesylka expresowa -100 % satysfakcja

Opinia pozytywna | 21-04-2018 22:47 | Biżuteria / Pierścionki
Obrączka EUROPA

Bardzo ciekawa w formie i pięknie wykonana obrączka. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 27-12-2016 21:50 | Biżuteria / Pierścionki
Points of View Anna Kamińska

Points of View Anna Kamińska

w Trendymanii od: 2012-10-30
24 dostępne
7 w promocji
23 na zamówienie
18 sprzedanych
8 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy