pracowniazona

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

dekory 10cm x 10cm wz.B turkus

Dekory bezbłędne!Przepięknie wyglądają na ścianie.

Opinia pozytywna | 20-09-2014 20:59 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kafle ornamentowe turkusowe

Kafle sa przepiekne! kazdy jeden to male dzielo sztuki.Dojechaly bardzo profesjonalnie i skrupulatnie zapakowane, w nienaruszonym stanie, mimo ze pokonoaly setki kilometrow. Dziekujemy!

Opinia pozytywna | 19-09-2014 08:44 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kafle ornamentowe szaroniebieskie

Kafle w rzeczywistości wyglądają jeszcze piękniej niż na zdjęciach! Każda sztuka jest unikatowa i jednocześnie bardzo precyzyjnie wykończona. W większej ilości wyglądają jeszcze lepiej. Po ułożeniu kafli ma się ochotę wpatrywać w nie godzinami. Artysta jest bardzo uprzejmy i pomocny, a podczas całego procesu realizacji zamówienia kontakt z nim był stały i fachowy. Opinia oczywiście w stu procentach pozytywna!

Opinia pozytywna | 19-08-2014 18:28 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
talerz kwiat malinowy

Szanowny Panie, przed momentem rozpakowałam talerzyk. Taki jak na zdjęciu, takiego się spodziewałam. Miło będzie sięgać po owoce - od tak, od niechcenia, znalazłszy chwilowy pretekst do odrwania się od pracy... Opakowanie - pancerne. Toteż doszedł szczęśliwie. Na stronę Pana pracowni zerkam i będę zerkać. Pozdrawiam serdecznie - Bożena Gorska

Opinia pozytywna | 13-08-2014 14:15 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekory kwartet ornamentowy turkusowy

Przepiękne, misternie wykonane kafle. Dzieło sztuki, polecam!

Opinia pozytywna | 15-07-2014 11:00 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekory oktet ornamentowy turkusowy

Przepiękne, misternie wykonane kafle. Dzieło sztuki, polecam!

Opinia pozytywna | 15-07-2014 11:00 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
8 kafli ostinato turkusowych

Polecam, kafle w rzeczywistości jeszcze piękniejsze niż na zdjęciach.Wykonanie i wysyłka ekspresowa.

Opinia pozytywna | 14-05-2014 22:25 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
2 lampiony roślinne turkusowe

Kolejne piękne lampiony i misterny ornament - będą wspaniałym prezentem :) Dziękuję serdecznie!

Opinia pozytywna | 22-04-2014 11:33 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ZAMÓWIENIE SPECJALNE

Tak! Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Dekory są wspaniałe, jednorazowe i oryginalne. Wykonane z dbałością i precyzją. To artystyczne zaspokojenie tęskniącej za sztuką duszy. Gorąco polecam i życzę dalszych owocnych wyzwań. :)

Opinia pozytywna | 27-02-2014 21:16 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
lampion czerwony z geometrycznym ornamentem

Przepięknie wykonane. Lampiony idealnie się sprawdziły jako prezenty gwiazdkowe. :)

Opinia pozytywna | 03-02-2014 17:17 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
podstawka z ornamentem geometrycznym w czerwieni

Przepięknie wykonane. Lampiony idealnie się sprawdziły jako prezenty gwiazdkowe. :)

Opinia pozytywna | 03-02-2014 17:17 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
lampion ornamentowy fioletowy mały

Przepięknie wykonane. Lampiony idealnie się sprawdziły jako prezenty gwiazdkowe. :)

Opinia pozytywna | 03-02-2014 17:16 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
DEKORY turkusowe z ornamentem

piękny kolor i ornament , pasują do mojej kuchni

Opinia pozytywna | 10-01-2014 13:35 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ZAMÓWIENIE SPECJALNE

Lampiony na żywo wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Dziękuję bardzo, także za cierpliwość ;)

Opinia pozytywna | 27-12-2013 23:23 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ZAMÓWIENIE SPECJALNE

Przepiękne podstawki. Dziękuję serdecznie :)

Opinia pozytywna | 27-12-2013 23:21 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
lampion ornamentowy złoto-liliowo-czarny

Bardzo ciekawe lampiony. Polecam.

Opinia pozytywna | 21-12-2013 08:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
lampion ornamentowy turkusowy

Bardzo ciekawe lampiony. Polecam.

Opinia pozytywna | 21-12-2013 08:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
lampion ornamentowy okrągły turkusowy

Bardzo ciekawe lampiony. Polecam.

Opinia pozytywna | 21-12-2013 08:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
lampion ornamentowy w zieleni antycznej

Bardzo ciekawe lampiony. Polecam.

Opinia pozytywna | 21-12-2013 08:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekor 15cm x 15cm wz.A

Kafle przepiękne, jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach. Zapakowane bardzo profesjonalnie. Kontakt z artystą bardzo dobry. Serdecznie polecam

Opinia pozytywna | 19-12-2013 20:14 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
pracowniazona

pracowniazona

w Trendymanii od: 2012-05-15
178 dostępnych
3 w promocji
226 sprzedanych
84 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy