pracowniazona

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

ZAMÓWIENIE SPECJALNE -2 kafle adagio XL w bieli

Bardzo ładne, starannie wykonane kafelki. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 10-05-2019 00:26 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dzban twarzowy II

Unikatowy, jedyny, niepowtarzalny, cudny i tylko mój :) dziękuje artyście raz jeszcze !!!

Opinia pozytywna | 22-01-2019 12:38 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ZAMÓWIENIE SPECJALNE - numer domu 4B

Zamówiony numer na dom wykonany profesjonalnie, starannie, całkowicie spełnił moje oczekiwania. Towar otrzymałam zgodnie z umową , bardzo dobrze zabezpieczony. Polecam . Katarzyna.

Opinia pozytywna | 29-10-2018 19:43 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
LAMPIONY okrągłe małe cztery

Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 24-06-2017 15:08 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
lampiony CORDA ANTICO

Przepiękne rękodzieło, gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 24-06-2017 15:07 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
LAMPIONY okrągłe x 4

Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 24-06-2017 15:07 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
hełm HOPLITY

Nawiązanie do starożytnej grecji, bardzo kunsztownie wykonany hełm. idealny dla wojownika :)

Opinia pozytywna | 24-06-2017 15:05 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
lampion CORDA czerwony

Wysokiej jakości wykonanie i bardzo ciekawy motyw.

Opinia pozytywna | 24-06-2017 15:05 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
lampion wędrowcy przy ognisku

Dwóch starych mędrców, przepiękna symbolika, przepiękne wykonanie.

Opinia pozytywna | 24-06-2017 15:04 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
lampion od serca turkusowy

Bardzo ładne.

Opinia pozytywna | 25-04-2017 17:55 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
cyfra trzy na dom, turkusowa

Kupując dom, to była pierwsza rzecz, której byłam pewna, że będzie do niego pasowała. Nie zawiodłam się cyferki bardzo starannie wykonane. Rozczulają mnie wręcz, są piękne i pasują do mojego domu. Dziękuję za bardzo szybką wysyłkę. Kontakt z Panem to czysta przyjemność. Jest Pan bardzo profesjonalny, za co dziękuję.

Opinia pozytywna | 17-04-2017 09:42 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
numer domu cyfra 6 turkusowa

Kupując dom, to była pierwsza rzecz, której byłam pewna, że będzie do niego pasowała. Nie zawiodłam się cyferki bardzo starannie wykonane. Rozczulają mnie wręcz, są piękne i pasują do mojego domu. Dziękuję za bardzo szybką wysyłkę. Kontakt z Panem to czysta przyjemność. Jest Pan bardzo profesjonalny, za co dziękuję.

Opinia pozytywna | 17-04-2017 09:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
numer mieszkania, cyfra 6 na drzwi, zielono-brązowa

Bardzo ładny przedmiot :)

Opinia pozytywna | 30-03-2017 14:25 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
magnesy dwa serca od serca turkusowe + opakowanie prezentowe

w sam raz do mojej kuchni

Opinia pozytywna | 29-03-2017 08:36 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
serca turkusowe 2 zawieszki w pudełku prezentowym

piękna ozdoba mojego okna

Opinia pozytywna | 29-03-2017 08:35 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
napis na elewację budynku

Wykonanie przepiękne, czekam na pogodę aby był położona elewacja i przyklejam napis. Polecam

Opinia pozytywna | 01-02-2017 10:48 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
lampion OD SERCA turkusowy + opakowanie prezentowe

pięknie wykonany lampion

Opinia pozytywna | 09-12-2016 15:48 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
lampion kwadratowy szamotowy

Ładna rzecz, starannie wykończona, ogólnie jestem zadowolona tylko po zdjęciu sądząc myślałam, że jest mniejszy i w jaśniejszym kolorze. Ale zakup oceniam jako bardzo udany. :-)

Opinia pozytywna | 25-06-2016 16:54 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
magnesy trzy serca od serca

Serduszka piękne, precyzyjnie wykonane, z pięknym ornamentem. Dziękuję za dobry kontakt i świetnie zabezpieczoną przesyłkę. Polecam gorąco wyroby z pracowni Zona :)))

Opinia pozytywna | 18-02-2016 20:57 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
lampion con fuoco czerwony

Jestem fanką tych lampionów, podobnie jak niemal wszystkich prac Pana Franciszka. Dziękuję za dobry kontakt i świetnie zabezpieczoną przesyłkę. Polecam gorąco wyroby z pracowni Zona :)))

Opinia pozytywna | 18-02-2016 20:55 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
pracowniazona

pracowniazona

w Trendymanii od: 2012-05-15
174 dostępne
226 sprzedanych
84 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy