Rivendell

Opinie

Ethnique - naszyjnik

Naszyjnik jest fantastyczny, bajkowy :). Niezwykle starannie wykonany.Bardzo dziękuję

Opinia pozytywna | 23-03-2011 19:13 | Biżuteria / Naszyjniki
Amaril

Naszyjnik jest cudowny. Przepięknie wygląda na szyi. Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam

Opinia pozytywna | 23-03-2011 19:12 | Biżuteria / Naszyjniki
Morionil

Super! :)

Opinia pozytywna | 15-03-2011 14:40 | Biżuteria / Komplety
Corail - kolczyki

maleńkie, a na zdjęciu takie w sam raz.... uczciwie podany wymiar, ale obraz zmylił, ładne

Opinia pozytywna | 22-02-2011 17:56 | Biżuteria / Kolczyki
Zielona tęcza- wisior

Cudowny wisior, który jest idealnym dopełnieniem kolczyków. Kolorystyka stworzona dla mnie :). Serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Do usłyszenia :).

Opinia pozytywna | 10-02-2011 13:26 | Biżuteria / Wisiory
Zielona tęcza - kolczyki dla Pani o brązowych oczach ...

Te kolczyki to jest strzał w dziesiątkę. Strasznie do mnie pasują. Są cudne. Pięknie wykonane. Serdecznie dziękuję za realizację mojego zamówienia.

Opinia pozytywna | 10-02-2011 13:25 | Biżuteria / Kolczyki
Amalabisse - naszyjnik

Przepiękny naszyjnik - żyje razem z właścicielką, układa się zmysłowo na skórze i zdobi... Poprawia nastrój....przytula się!

Opinia pozytywna | 09-02-2011 23:04 | Biżuteria / Naszyjniki
Zielona tęcza

dziękuję za piękne kolczyki

Opinia pozytywna | 02-02-2011 22:14 | Biżuteria / Kolczyki
Labradorisse - kolczyki

Kolczyki są cudowne. Pięknie wyglądają na dłoni, ale dobiero w uszach nabierają prawdziwego blasku. I te cudowne kamienie. Szybka wysyłka, piękne opakowanie i fantastyczna biżuteria. Dziękuję i pozdrawiam Rivendell.

Opinia pozytywna | 01-02-2011 13:45 | Biżuteria / Kolczyki
Labradorisse - wisior

Wspaniały wisior. Bardzo oryginalny.Piękna robota. Dziękuję za szybką przesyłkę, piękne opakowanie a przede wszystkim za tak niezwykłą biżuterię. Pozdrawiam Rivendell.

Opinia pozytywna | 01-02-2011 13:42 | Biżuteria / Wisiory
Labradorithe

Przepiękny wisiorek, starannie wykonany, wspaniały dobór kolorów. Cudo!

Opinia pozytywna | 31-01-2011 11:50 | Biżuteria / Wisiory
okoll

Pierwsza szczęśliwa opinia :) Kolczyki bardzo ładne!

Opinia pozytywna | 24-01-2011 20:58 | Biżuteria / Kolczyki
Rivendell

Rivendell

w Trendymanii od: 2011-01-15
17 dostępnych
1 w promocji
2 na zamówienie
336 sprzedanych
192 opinie  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"