Rivendell

Opinie

Baguette - lazuryt

Prace pani Asi są po prostu cudowne. Biżuteria charakteryzuje się przepiękną kolorystyką i jest wykonana niezwykle starannie.To mój kolejny zakup. Bardzo dziękuję

Opinia pozytywna | 15-04-2012 08:06 | Biżuteria / Kolczyki
Krasnolud ... ek

Kolorowy, wesoły, uniwersalny. Jaki tam z niego krasnolud :-)!

Opinia pozytywna | 13-04-2012 16:22 | Biżuteria / Wisiory
Aile Froide III

Lekkie, ale efektowne. Zwracają uwagę. Jeszcze ładniejsze na żywo.

Opinia pozytywna | 13-04-2012 16:20 | Biżuteria / Kolczyki
Dla Arwen w błękitach

Jak zawsze piękne. Zabieram do MOJEJ bajki.

Opinia pozytywna | 13-04-2012 16:14 | Biżuteria / Kolczyki
Tinuviel

Śliczny naszyjnik - delikatny, jednocześnie z charakterem! Uwielbiam styl Rivendell :-) Dziękuję!

Opinia pozytywna | 08-04-2012 20:18 | Biżuteria / Naszyjniki
Baguette - turkus

Pierścionek jest b.ładny. Teraz mam już komplet. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 06-04-2012 17:04 | Biżuteria / Pierścionki
Baroque ... prawie

i do kompletu przecudna branzola,pozdrawiam jajecznie,ewa

Opinia pozytywna | 04-04-2012 18:01 | Biżuteria / Bransolety
Baroque ... prawie - naszyjnik

...ja wiedziałam,że tak będzie,aha,aha...Cudny naszyjnik:-)))

Opinia pozytywna | 04-04-2012 18:00 | Biżuteria / Naszyjniki
Ruin - czerwony płomień

Sympatyczne.

Opinia pozytywna | 02-04-2012 16:47 | Biżuteria / Kolczyki
Baguette - turkus

Zamówienie zostało zrealizowane b.szybko, Kolczyki natychmiast założyłam, są urokliwe. Mają b.dobrą proporcję jeżeli chodzi o kształt i wagę. Jestem b.zadowolona i z niecierpliwością oczekuję na pierścionek. Pozdrawiam świątecznie.

Opinia pozytywna | 02-04-2012 16:38 | Biżuteria / Kolczyki
Aile d'olives - bransoletka

Piękna, fantastycznie wykonana bransoletka.

Opinia pozytywna | 02-04-2012 16:27 | Biżuteria / Bransolety
Aile Turquoise

Moj kolejny i na pewno nie ostatni zakup u pani Joasi i pana Krystiana . Piękne są.

Opinia pozytywna | 23-03-2012 16:53 | Biżuteria / Kolczyki
Lato w Lorien

Pierscionek jest super!! Przesylka bardzo szybko doszla. Polecam Rivendell na przyszlosc wszystkim kupujacym.

Opinia pozytywna | 20-03-2012 02:18 | Biżuteria / Pierścionki
Aile de Brume - naszyjnik

Bardzo pięknie wykonany naszyjnik dla miłośniczek prezentów niebanalnych :) Przemiły kontakt z Panią Asią i szybka realizacja zamówienia. Bardzo dziękuję. Polecam wszystkim Niezdecydowanym!!!Pozdrawiam, naprawdę warto! Aha dziękuję za prezent!!!!:-)

Opinia pozytywna | 16-03-2012 19:16 | Biżuteria / Naszyjniki
Aile de Brume

Otrzymałam dokładnie to, czego się spodziewałam. Bez przykrych niespodzianek. Kolczyki są piękne, dokładnie takie jak na zdjęciach. Jak najbardziej polecam! Naprawdę warto!!!Bardzo miły kontakt!!

Opinia pozytywna | 07-03-2012 18:25 | Biżuteria / Kolczyki
Dla Luthien - bransoletka z granatami

Wystawię bardzo pozytywną opinię dla trzech zakupionych elementów biżuterii - naszyjnik, kolczyki robione na zamówienie, bransoletki. Wszystkie bardzo mi się podobają, są bardzo delikatne i rzeczywiście pasuja do wszystkiego. Pozdrawiam Joanna

Opinia pozytywna | 05-03-2012 14:23 | Biżuteria / Bransolety
Drobiazgi z pracowni elfów- śmietankowo-fioletowe

Bardzo starannie wykonane kolczyki. Dokładnie takie jakich się spodziewałam. Dziękuję

Opinia pozytywna | 03-03-2012 15:16 | Biżuteria / Kolczyki
Z dalekich krain -komplet

Bardzo efektowny komplet. Piękne barwy kamieni. Dziękuję

Opinia pozytywna | 03-03-2012 15:15 | Biżuteria / Komplety
W szkatule królowej Gondoru - kolczyki

Bardzo starannie wykonane, eleganckie i niebanalne kolczyki.

Opinia pozytywna | 03-03-2012 15:14 | Biżuteria / Kolczyki
Dla Pani z Lorien

Oryginalne, zwracające uwagę kolczyki. Jak cała biżuteria od Rivendell bardzo starannie wykonane. Świetna kolorystyka. Pozdrawiam :-))

Opinia pozytywna | 09-02-2012 12:01 | Biżuteria / Kolczyki
Rivendell

Rivendell

w Trendymanii od: 2011-01-15
17 dostępnych
1 w promocji
2 na zamówienie
336 sprzedanych
192 opinie  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"