Rivendell

Opinie

Tintalle - srebrna bransoleta z labradorytami

Znakomity dobór kamieni i perfekcyjne wykonanie. Sprawna i precyzyjna komunikacja. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 18-10-2019 09:01 | Biżuteria / Bransolety
Mitheithel - srebrny wisiorek z labradorytem

j.w. lub j.n

Opinia neutralna | 30-04-2019 12:22 | Biżuteria / Kolczyki
Pani Wód - srebrne kolczyki z labradorytami i ametystami

Wyrób dla mnie ok. Dla obdarowywanej za ciężki. Nie było możliwości zwrotu lub wymiany.

Opinia neutralna | 30-04-2019 12:22 | Biżuteria / Kolczyki
Ruban - srebrny pierścionek z awenturynem i oliwinem

Bardzo ładny pierścionek. Polecam:)

Opinia pozytywna | 18-09-2018 18:54 | Biżuteria / Pierścionki
Ruban - srebrny pierścionek z rodonitem i granatem

Bardzo ładny pierścionek. Polecam:)

Opinia pozytywna | 18-09-2018 18:53 | Biżuteria / Pierścionki
Petit - srebrny pierścionek z labradorytem

Pierścionek bardzo ładny, starannie wykonany, w rzeczywistości wygląda dokładnie tak jak na zdjęciu. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym i ekspresowa przesyłka. Dziękuję bardzo! Jak najbardziej polecam :)

Opinia pozytywna | 29-03-2018 12:20 | Biżuteria / Pierścionki
Modesty - srebrne kolczyki z labradorytem

Bardzo dziękuję za te piękne kolczyki

Opinia pozytywna | 20-01-2018 12:26 | Biżuteria / Kolczyki
Alatariell - srebrny wisior z labradorytem

Wisior został wykonany na indywidualne zamówienia na wzór kolczyków zamówionych ponad 3 lata temu. Znakomita jakość wykonania oraz gustowny dobór kolorów i materiałów. Sprawna komunikacja z autorem. Transakcja i wysyłka bez problemów. Gorąco polecam !

Opinia pozytywna | 28-12-2017 15:34 | Biżuteria / Wisiory
MODESTY - srebrne kolczyki z labradorytem

Perfekcyjne wykonanie i bardzo dobra i współpraca z Artystą, gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 18-12-2017 17:17 | Biżuteria / Kolczyki
Cortez - srebrny wisior z turkusową mozaiką

wisior jest piękny i solidnie wykonany

Opinia pozytywna | 07-12-2017 19:57 | Biżuteria / Wisiory
Haretha - srebrne ręcznie wykonane kolczyki z awenturynem, karneolem i bursztynem

Piękne kolczyki o intersującym doborze kamieni . Dziękuję za szybka przesyłkę

Opinia pozytywna | 01-12-2017 11:30 | Biżuteria / Kolczyki
Drobiazgi z pracowni elfów - lapis lazuli + doplata

Kolczyki bardzo ładne. Dokładnie takie miały być. Przesyłka bardzo szybka. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 01-10-2017 22:14 | Biżuteria / Kolczyki
Drobiazgi z pracowni elfów - onyks

Kolczyki bardzo ładne, dyskretne, pasujące do wszystkiego. Kontakt z artystą bardzo dobry. Przesyłka dotarła bardzo szybko.

Opinia pozytywna | 22-08-2017 12:40 | Biżuteria / Kolczyki
TOTEM - srebrny wisior z koralem

Piękny wisior, w rzeczywistości jeszcze ładniejszy.Kontakt z artystą doskonały.Przesyłkę otrzymałam jak zwykle bardzo szybko.

Opinia pozytywna | 22-08-2017 12:35 | Biżuteria / Wisiory
Mith - srebrny pierścień z labradorytem

Bardzo dziękuję za zrealizowanie mojego zamówienia i spełnienie marzenia dla pewnego wyjątkowego mężczyzny:). Jeszcze raz serdecznie dziękuję Panie Rivendell :)

Opinia pozytywna | 04-08-2017 18:32 | Biżuteria / Pierścionki
Mithe - srebrne kolczyki z labradorytem i ametystami

Kolczyki przecudne, mają swój urok. Dostawa błyskawiczna.

Opinia pozytywna | 01-06-2017 20:24 | Biżuteria / Kolczyki
Pani Zorzy - srebrny pierścionek z labradorytem

Pierścionek bardzo ładny. Dobry kontakt ze sprzedającymi i szybka przesyłka. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 18-05-2017 13:54 | Biżuteria / Pierścionki
Pani Błękitnych Mgieł srebrne kolczyki z labradorytami

Nie zawiodłam? się.Bardzo ładne. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 11-05-2017 18:30 | Biżuteria / Kolczyki
Arachne - srebrny pierścień z labradorytem

Piękny pierścionek. Błyskawiczna przesyłka. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 11-05-2017 18:27 | Biżuteria / Pierścionki
Elwinga - srebrny naszyjnik z surowymi cytrynami i rubinami

Naszyjnik śliczny. Starannie wykonany. Polecam

Opinia pozytywna | 11-05-2017 17:41 | Biżuteria / Naszyjniki
Rivendell

Rivendell

w Trendymanii od: 2011-01-15
19 dostępnych
1 w promocji
2 na zamówienie
308 sprzedanych
178 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"