Rivendell

Opinie

Z rubieży Śródziemia

Ulubiony naszyjnik mojej żony!

Opinia pozytywna | 10-12-2013 20:52 | Biżuteria / Wisiory
Z Agatowej Doliny - autorskie kolczyki z rodzimym agatem

Kolczyki są śliczne.

Opinia pozytywna | 06-12-2013 14:14 | Biżuteria / Kolczyki
Aile du soleil - kolczyki srebrne z bursztynem i karneolem

Śliczne kolczyki! Dziekuję!

Opinia pozytywna | 05-12-2013 21:13 | Biżuteria / Kolczyki
Aile du soleil - wisiorek z bursztynem i karneolem

Śliczny naszyjnik. Dziękuję serdecznie!

Opinia pozytywna | 05-12-2013 21:13 | Biżuteria / Wisiory
Glóredhela - srebrne kolczyki z labradorytem

Świetne, oryginalne kolczyki.

Opinia pozytywna | 12-11-2013 19:13 | Biżuteria / Kolczyki
Dla Luthien - oliwiny I

naszyjnik śliczny, idealnie pasuje do kolczyków, delikatny a zarazem ma coś w sobie, kontakt z artystą - po prostu super, błyskawiczna dostawa, polecam wszystkim

Opinia pozytywna | 17-10-2013 08:38 | Biżuteria / Naszyjniki
Drobiazgi z pracowni elfów - srebrne sztyfty z bursztynem

Kolczyki są takie, jakich szukałam:) Dziękuję i pozdrawiam:)

Opinia pozytywna | 23-09-2013 13:24 | Biżuteria / Kolczyki
Fiołki dla Luthien

Zachwycające!

Opinia pozytywna | 17-09-2013 21:10 | Biżuteria / Naszyjniki
Undumiel - bransoletka z kyanitami

Dobra, precyzyjna I profesjonalna robota. Piekny project. W sumie rzecz ktora daje radosc obdarowanej kobiecie.

Opinia pozytywna | 04-09-2013 07:46 | Biżuteria / Bransolety
Dla Luthien - karneole

Bardzo ładny naszyjnik

Opinia pozytywna | 30-08-2013 17:44 | Biżuteria / Naszyjniki
Talizmany Eldarów - ręcznie wykonany srebrny wisior mozaikowy

Zachwycił Obdarowaną!

Opinia pozytywna | 16-08-2013 22:20 | Biżuteria / Wisiory
Jarzębiny z Lorien - ręcznie wykonany srebrny naszyjnik z korala

Skromna, ale piękna.

Opinia pozytywna | 06-08-2013 21:32 | Biżuteria / Naszyjniki
Klejnoty Númenoru - ręcznie wykonany mozaikowy wisior z labradorytem

Piękny -niebieskie światło labradorytu błyskawicznie się zapala.Nie sadziłam ,że tak okazały wisior nie będzie przytłaczał,a idealnie dobrana długość sznurów podkreśli jego proporcje.

Opinia pozytywna | 03-07-2013 19:55 | Biżuteria / Wisiory
Cuivië - Przebudzenie - srebrny wisior

Przecudny projekt, zachwycam się ... ;-)))

Opinia pozytywna | 20-06-2013 13:18 | Biżuteria / Wisiory
Drobiazgi z pracowni elfów - srebrne sztyfty z karneolem

Kolczyki niezwykle urocze, w rzeczywistości wyglądają ładniej niż na zdjęciach. Bardzo lubię małe sztyfty i na pewno jeszcze zamówię u Rivendell kolejne. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 15-06-2013 11:43 | Biżuteria / Kolczyki
Talizmany Sindarów - ręcznie wykonany srebrny wisior mozaikowy

Bardzo ciekawe połączenie. Wzbudza zainteresowanie. Gratuluję pomysłu!

Opinia pozytywna | 12-06-2013 19:17 | Biżuteria / Wisiory
Dla Nimrodel - srebrne kolczyki z kyanitem

Bardzo subtelne. Ładnie się prezentują. Dziękuję bardzo

Opinia pozytywna | 12-06-2013 19:16 | Biżuteria / Kolczyki
Aurë - ręcznie wykonane srebrne kolczyki z bursztynem, kwarcem i oliwinem

Piękne kolczyki. Polecam.

Opinia pozytywna | 26-04-2013 22:06 | Biżuteria / Kolczyki
Drobiazgi z pracowni elfów - oliwin

kolczyki śliczne, mogłyby być troszkę większe, czekam na dalsze drobiazgi z oliwinem Polecam gorąco, szybka obsługa, szybka dostawa

Opinia pozytywna | 28-02-2013 12:51 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z kyanitem - Nimrodel II

kolczyki są piękne, właśnie takie jakie chciałam żeby były. Gorąco polecam wyroby Rivendell. Na pewno jeszcze kupię jakiś wyrób (pewnie nie jeden) tych artystów.

Opinia pozytywna | 15-02-2013 18:56 | Biżuteria / Kolczyki
Rivendell

Rivendell

w Trendymanii od: 2011-01-15
17 dostępnych
1 w promocji
2 na zamówienie
336 sprzedanych
192 opinie  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"