Rivendell

Opinie

Dla Luthien - czerwone korale

Śliczne :-). Bardzo dziękuję :-).

Opinia pozytywna | 07-02-2013 06:41 | Biżuteria / Naszyjniki
Ruin

Kolejny zakup w Rivendell -i jak zwykle jestem oczarowana i z dumą noszę te moje nowe "uszy". Połączenie niesamowitego wyczucia piękna ze wspaniałym wykonaniem. Dziękuję i pozrawiam autorkę - polecam oglądającym.

Opinia pozytywna | 28-01-2013 07:19 | Biżuteria / Kolczyki
Drobiazgi z pracowni elfów- koral II

Śliczne , malutkie ,starannie wykonane ,moje kolejne...:) Dziękuję .

Opinia pozytywna | 25-01-2013 15:21 | Biżuteria / Kolczyki
Ithil

Kolczyki są urokliwe.

Opinia pozytywna | 03-12-2012 19:33 | Biżuteria / Kolczyki
Dla Nimrodel

Piękny, subtelny naszyjnik z duszą. Został bardzo starannie wykonany i sądzę, że obdarowana się do niego przywiąże :)

Opinia pozytywna | 20-11-2012 11:35 | Biżuteria / Naszyjniki
Dla Luthien - śmietankowa perełka

Naszyjnik subtelny,piękny,niebanalny.W komplecie z delikatnymi sztyftami stanowi wspaniały dodatek do....Dziekuję bardzo!

Opinia pozytywna | 19-11-2012 22:24 | Biżuteria / Naszyjniki
Krasnoludy

Absolutnie przepiękne kolczyki zarówno w formie jak i barwach. Zakładając biżuterię Rivendell można poczuć się naprawdę wyjątkowo ...powiedziałabym baśniowo.

Opinia pozytywna | 06-07-2012 10:25 | Biżuteria / Kolczyki
Dla Luthien - ametysty

Naszyjnik jest piekny, a przesylka z nim doszla blyskawicznie i bezproblemowo. Serdecznie dziekuje!

Opinia pozytywna | 28-06-2012 12:28 | Biżuteria / Naszyjniki
Drobiazgi z pracowni elfów- chryzokola

bardzo szybka wysylka a kolczyczki przepiekne - czekam z niecierpliwoscia na kolejne drobiazgi z pracowni elfow!!

Opinia pozytywna | 26-06-2012 21:03 | Biżuteria / Kolczyki
Granat&Apatyt

Bardzo ładne koralliki, idealne na lato, to już kolejny udany zakup, dziękuję.

Opinia pozytywna | 31-05-2012 17:24 | Biżuteria / Naszyjniki
Ametrill

ujdzie,.)

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:12 | Biżuteria / Naszyjniki
Ze skarbca Gondoru

Bardzo efektowny, wyrazisty naszyjnik. Przepięknie prezentuje się na szyi. Bardzo dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 15-04-2012 08:18 | Biżuteria / Naszyjniki
Dla Eowine - raz jeszcze

Kolczyki są cudne, pięknie się prezentują. Świetny dobór kolorów. Bardzo dziękuję

Opinia pozytywna | 15-04-2012 08:17 | Biżuteria / Kolczyki
Dla Arwen

Naszyjnik jest bajeczny,niezwykle misternie wykonany. Bardzo dziękuję Pani Asiu :)

Opinia pozytywna | 15-04-2012 08:16 | Biżuteria / Naszyjniki
Lato w Lorien

Lato na szyi i w sercu. Naszyjnik jest przecudny. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 08:15 | Biżuteria / Naszyjniki
Dla Arwen

Fantastyczna biżuteria. Niezwykle starannie wykonana.Przepiękne barwy. Bardzo dziekuję

Opinia pozytywna | 15-04-2012 08:14 | Biżuteria / Naszyjniki
Klejnoty Morii - lazur afgański

Pierścionek śliczny.Kawałek nieba na palcu. Cudny.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 08:11 | Biżuteria / Pierścionki
Aztek - mozaika

Wisior prześliczny, przepiękna kolorystyka.Kolejny zakup w galerii pani Asi z którego jestem niezmiernie zadowolona

Opinia pozytywna | 15-04-2012 08:11 | Biżuteria / Wisiory
Lazurine

Ten naszyjnik jest po prostu magiczny!Fantastyczna kolorystyka.Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam

Opinia pozytywna | 15-04-2012 08:09 | Biżuteria / Wisiory
Turkusowe samorodki

Naszyjnik przepiękny. Prezentuje się niezwykle efektownie.Cudeńko!!! Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam

Opinia pozytywna | 15-04-2012 08:08 | Biżuteria / Naszyjniki
Rivendell

Rivendell

w Trendymanii od: 2011-01-15
21 dostępnych
1 w promocji
2 na zamówienie
336 sprzedanych
192 opinie  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"