Sas-Narkiewicz

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Nausznice

Przepiekne ! Wykonane bardzo rzetelnie! Polecam Artystke. Kontakt bardzo mily. Bardzo serdecznie dziekuje i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 03-09-2017 21:34 | Biżuteria / Kolczyki
Pas Oriona

Piękna bransoleta. Starannie dobrane kamienie. Rzetelne wykonanie . Wspaniały kontakt z Artystką. Szybka, bezproblemowa transakcja. Same POZYTYWY:) Dziękuję bardzo!!! Szczerze POLECAM!!!

Opinia pozytywna | 01-09-2017 23:33 | Biżuteria / Bransolety
Rura z kamieniami księżycowymi

Jestem zachwycona,przepiekny pierscionek.Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 23-03-2017 03:13 | Biżuteria / Pierścionki
Na fali

Pierścień mnie całkowicie oczarował. Jest tak idealnie skomponowany, kamień ze srebrem, w formie i rysunku, że nie można od niego oderwać wzroku. Emanuje harmonią i głębią poprzez ten swój kunszt wykonania. Bardzo serdecznie dziękuję, za możliwość radowania się takim unikatowym dziełem! Dziękuję również za błyskawiczną wysyłkę.

Opinia pozytywna | 10-03-2017 16:36 | Biżuteria / Pierścionki
Słońce w kamieniu 2

Pierścień urody przecudnej - a przy tym pięknie dopracowany i bardzo wygodny, do idealnego zaś kompletu pełen profesjonalizm i serdeczność Artysty :-) Bardzo dziękuję! :-)

Opinia pozytywna | 28-01-2017 11:11 | Biżuteria / Pierścionki
Topaz i cytryn II

Wspaniały pierścień. Bardzo dziękuję .

Opinia pozytywna | 27-01-2017 15:48 | Biżuteria / Pierścionki
Kolia z bursztynami i perłami

Przepiekna ,wyjatkowa i orginalna. Dzielo sztuki. Jestem zachwycona . Polecam prace artystki.

Opinia pozytywna | 30-12-2016 20:06 | Biżuteria / Naszyjniki
Kropka ametystu

Przepiękny, magiczny przedmiot, zachwycający w swojej formie. Wielkie uznanie dla talentu i kunsztu Artystki!

Opinia pozytywna | 21-12-2016 10:42 | Biżuteria / Pierścionki
Cytryn z granatami

Pierścionek wykonany z dużą starannością,przepięknie dobrane kamienie w wytwornej oprawie tworzą spójną całość.Pierscionek kojarzy mi się z klimatem "Gry o Tron" i jest mi z tym dobrze! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 20-12-2016 16:39 | Biżuteria / Pierścionki
Sibersit

pierścień ogromny i piękny, robi wrażenie, kamień zachwycający

Opinia pozytywna | 19-12-2016 22:23 | Biżuteria / Pierścionki
Czarowny czaroit 3

Dziękuję bardzo.Pięknie wykonana praca.

Opinia pozytywna | 02-12-2016 19:46 | Biżuteria / Pierścionki
W zimowej tonacji 3

dzieło sztuki! bardzo dziekuję :)))

Opinia pozytywna | 02-11-2016 10:19 | Biżuteria / Pierścionki
Turkus raz

Piekny :)

Opinia pozytywna | 01-11-2016 16:24 | Biżuteria / Pierścionki
Przygwożdżony

Złożyłem zamówienie. Efekt końcowy, przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Moja lepsza połowa, która otrzymała kolejny pierścionek wyczarowany przez Panią Beatę, jest zachwycona. Przedmiot pełen magii. Dziękuję! Z pewnością jeszcze tu wrócę.

Opinia pozytywna | 13-10-2016 23:04 | Biżuteria / Pierścionki
Tajemne znaki

Bursztyn i srebro zawsze pasowały do siebie. Nie każdy jednak potrafi z niezwykłego kawałka bursztynu i srebra, wyczarować przepiękny pierścionek. Pani Beata zrobiła to po mistrzowsku. Prawdziwa magia.

Opinia pozytywna | 06-10-2016 20:49 | Biżuteria / Pierścionki
Czarowny czaroit II

Czarowny czaroit to nazwa odpowiednia dla tego zachwycającego pierścionka. Rzadko można nabyć tak piękny przedmiot.

Opinia pozytywna | 05-10-2016 18:26 | Biżuteria / Pierścionki
Rura z agatami

Pierścień cudowny ,sprawił mi wielką przyjemność :) rzecz ,którą nosi sie z radością i z pewnością robi wrażenie ....

Opinia pozytywna | 21-07-2016 22:32 | Biżuteria / Pierścionki
Koronkowa z rubinem

Jest piękny.

Opinia pozytywna | 15-07-2016 07:52 | Biżuteria / Pierścionki
W zimowej tonacji

Broszka przepiękna. Bardzo ją lubię i chętnie noszę. Serdecznie dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 25-02-2016 18:49 | Biżuteria / Broszki
Srebro i czerń

Wspaniała oprawa podkreślająca urodę kamienia

Opinia pozytywna | 04-02-2016 13:42 | Biżuteria / Pierścionki
Sas-Narkiewicz

Sas-Narkiewicz

w Trendymanii od: 2014-03-22
100 dostępnych
1 w promocji
217 sprzedanych
120 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy