Sas-Narkiewicz

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Tajemne znaki

Bursztyn i srebro zawsze pasowały do siebie. Nie każdy jednak potrafi z niezwykłego kawałka bursztynu i srebra, wyczarować przepiękny pierścionek. Pani Beata zrobiła to po mistrzowsku. Prawdziwa magia.

Opinia pozytywna | 06-10-2016 20:49 | Biżuteria / Pierścionki
Czarowny czaroit II

Czarowny czaroit to nazwa odpowiednia dla tego zachwycającego pierścionka. Rzadko można nabyć tak piękny przedmiot.

Opinia pozytywna | 05-10-2016 18:26 | Biżuteria / Pierścionki
Rura z agatami

Pierścień cudowny ,sprawił mi wielką przyjemność :) rzecz ,którą nosi sie z radością i z pewnością robi wrażenie ....

Opinia pozytywna | 21-07-2016 22:32 | Biżuteria / Pierścionki
Koronkowa z rubinem

Jest piękny.

Opinia pozytywna | 15-07-2016 07:52 | Biżuteria / Pierścionki
W zimowej tonacji

Broszka przepiękna. Bardzo ją lubię i chętnie noszę. Serdecznie dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 25-02-2016 18:49 | Biżuteria / Broszki
Srebro i czerń

Wspaniała oprawa podkreślająca urodę kamienia

Opinia pozytywna | 04-02-2016 13:42 | Biżuteria / Pierścionki
Srebro i czerń II

Piękny ponadczasowy naszyjnik. Dziękuję za szybką przesyłkę

Opinia pozytywna | 04-02-2016 13:41 | Biżuteria / Naszyjniki
Dumny rubin

Imponująco dumny, czyli wspaniały.

Opinia pozytywna | 21-12-2015 14:50 | Biżuteria / Pierścionki
Złota obręcz z bursztynem

Jak zawsze jestem bardzo zadowolona z zakupu oraz kontaktu z Artystką. Dziękuję

Opinia pozytywna | 11-12-2015 11:55 | Biżuteria / Pierścionki
Dendrytowa łezka

Elegancki wisior. Ciekawa faktura srebra i profesjonalne wykonanie. Jestem zadowolona z biżuterii. Dostawa za pośrednictwem Poczty Polskiej to porażka. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 08-12-2015 09:26 | Biżuteria / Naszyjniki
Perła w złocie

Kolejny komplet wykonany przez Panią Beatę dla mnie. Pierścień z cudownie dodającą blasku dłoniom łososiową perłą, z błyskami złota, o wysmakowanej formie, z dbałościa o każdy detal. Masywny, lecz wygodnie otulający palec. No i na pewno zwracający uwagę, niepowtarzalny. Do kompletu- cudne kolczyki. Wykonanie i wysyłka - ekspresowe. A sam kontakt z Artystką- przemiły.Dziękuję za wspaniałe wykonanie.

Opinia pozytywna | 30-11-2015 16:00 | Biżuteria / Pierścionki
Perły w złocie

Piękne. Dziękuję

Opinia pozytywna | 30-11-2015 15:55 | Biżuteria / Kolczyki
Zielono lawendowy III

Pierścień jest wspaniały. Dziękuję

Opinia pozytywna | 27-11-2015 22:16 | Biżuteria / Pierścionki
Czarowny czaroit

Bardzo dziękuję za przepiękny, magiczny pierścień.

Opinia pozytywna | 15-11-2015 16:06 | Biżuteria / Pierścionki
Granaty dwa

Pierścień jest przepiękny ,tak właśnie miał wyglądać :) noszę go z wielką radością :)

Opinia pozytywna | 12-10-2015 16:43 | Biżuteria / Pierścionki
Zielono lawendowe II

Mila i fachowa obsluga. Eleganckie produkty tworzone fachowa reka. Polecam!

Opinia pozytywna | 25-07-2015 12:27 | Biżuteria / Kolczyki
Trylion

Cudownie dodaje blasku dłoni :) po prostu fantastyczny! Dziękuję przemiłej Artystce. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 26-06-2015 14:17 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścień druida

Pierściń duży i masywny ale jednocześnie niewyobrażalnie urokliwy i oryginalny, co w sumie daje efekt magiczności. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 25-06-2015 22:35 | Biżuteria / Pierścionki
Cytryn i ametysty w złocie

Kolejny komplet od Pani Beaty, i kolejny zachwyt nad piękną formą i wykonaniem. Ponadto Artystka jest przemiłą osobą - wysłuchuje, doradza podczas składania zamówienia, szybko je realizuje. Dziękuję za wyczarowany elegancki komplet wykonany spacjalnie dla mnie.

Opinia pozytywna | 18-06-2015 07:40 | Biżuteria / Komplety
Akwamaryn w złocie

Kolejna praca Pani Beaty która budzi zachwyt .Pierścionek doskonale leży na palcu. Dziękuję przemiłej Artystce:))) Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 03-06-2015 11:48 | Biżuteria / Pierścionki
Sas-Narkiewicz

Sas-Narkiewicz

w Trendymanii od: 2014-03-22
46 dostępnych
229 sprzedanych
126 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy