Sas-Narkiewicz

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Srebro i czerń II

Piękny ponadczasowy naszyjnik. Dziękuję za szybką przesyłkę

Opinia pozytywna | 04-02-2016 13:41 | Biżuteria / Naszyjniki
Dumny rubin

Imponująco dumny, czyli wspaniały.

Opinia pozytywna | 21-12-2015 14:50 | Biżuteria / Pierścionki
Złota obręcz z bursztynem

Jak zawsze jestem bardzo zadowolona z zakupu oraz kontaktu z Artystką. Dziękuję

Opinia pozytywna | 11-12-2015 11:55 | Biżuteria / Pierścionki
Dendrytowa łezka

Elegancki wisior. Ciekawa faktura srebra i profesjonalne wykonanie. Jestem zadowolona z biżuterii. Dostawa za pośrednictwem Poczty Polskiej to porażka. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 08-12-2015 09:26 | Biżuteria / Naszyjniki
Perła w złocie

Kolejny komplet wykonany przez Panią Beatę dla mnie. Pierścień z cudownie dodającą blasku dłoniom łososiową perłą, z błyskami złota, o wysmakowanej formie, z dbałościa o każdy detal. Masywny, lecz wygodnie otulający palec. No i na pewno zwracający uwagę, niepowtarzalny. Do kompletu- cudne kolczyki. Wykonanie i wysyłka - ekspresowe. A sam kontakt z Artystką- przemiły.Dziękuję za wspaniałe wykonanie.

Opinia pozytywna | 30-11-2015 16:00 | Biżuteria / Pierścionki
Perły w złocie

Piękne. Dziękuję

Opinia pozytywna | 30-11-2015 15:55 | Biżuteria / Kolczyki
Zielono lawendowy III

Pierścień jest wspaniały. Dziękuję

Opinia pozytywna | 27-11-2015 22:16 | Biżuteria / Pierścionki
Czarowny czaroit

Bardzo dziękuję za przepiękny, magiczny pierścień.

Opinia pozytywna | 15-11-2015 16:06 | Biżuteria / Pierścionki
Granaty dwa

Pierścień jest przepiękny ,tak właśnie miał wyglądać :) noszę go z wielką radością :)

Opinia pozytywna | 12-10-2015 16:43 | Biżuteria / Pierścionki
Zielono lawendowe II

Mila i fachowa obsluga. Eleganckie produkty tworzone fachowa reka. Polecam!

Opinia pozytywna | 25-07-2015 12:27 | Biżuteria / Kolczyki
Trylion

Cudownie dodaje blasku dłoni :) po prostu fantastyczny! Dziękuję przemiłej Artystce. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 26-06-2015 14:17 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścień druida

Pierściń duży i masywny ale jednocześnie niewyobrażalnie urokliwy i oryginalny, co w sumie daje efekt magiczności. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 25-06-2015 22:35 | Biżuteria / Pierścionki
Cytryn i ametysty w złocie

Kolejny komplet od Pani Beaty, i kolejny zachwyt nad piękną formą i wykonaniem. Ponadto Artystka jest przemiłą osobą - wysłuchuje, doradza podczas składania zamówienia, szybko je realizuje. Dziękuję za wyczarowany elegancki komplet wykonany spacjalnie dla mnie.

Opinia pozytywna | 18-06-2015 07:40 | Biżuteria / Komplety
Akwamaryn w złocie

Kolejna praca Pani Beaty która budzi zachwyt .Pierścionek doskonale leży na palcu. Dziękuję przemiłej Artystce:))) Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 03-06-2015 11:48 | Biżuteria / Pierścionki
Słońce w kamieniu II

Pierścień z głębią. Doskonale prezentuje się na dłoni.

Opinia pozytywna | 21-05-2015 14:15 | Biżuteria / Pierścionki
Złota otoczka razy 2 jeszcze raz

Kolejny bardzo udany zakup. Ślicznie dziękuje przemiłej Artystce:)

Opinia pozytywna | 30-04-2015 13:28 | Biżuteria / Kolczyki
Złota otoczka z rubinem 2

Kolejny bardzo udany zakup.Ślicznie dziękuję przemiłej Artystce:)

Opinia pozytywna | 30-04-2015 13:25 | Biżuteria / Pierścionki
Złota otoczka z szafirem

Ta obrączka to kolejna zachwycająca praca Artystki nabyta przeze mnie. Pozdrawiam i dziekuję za szybką wysyłkę.

Opinia pozytywna | 28-04-2015 12:54 | Biżuteria / Pierścionki
Złota otoczka razy 2

Kolczyki wykonane przez Artystkę na moją prośbę do kompletu z pierścionkiem są piękne! Zakupy w galerii Artystki są samą przyjemnością: miły, rzeczowy kontakt, szybka wysyłka, no i oczywiście unikalny wyrób. Dziękuję

Opinia pozytywna | 02-04-2015 15:15 | Biżuteria / Kolczyki
Złota otoczka

Pierścień obłędnie piękny. Serdecznie dziękuję artystce.

Opinia pozytywna | 25-02-2015 18:51 | Biżuteria / Pierścionki
Sas-Narkiewicz

Sas-Narkiewicz

w Trendymanii od: 2014-03-22
100 dostępnych
1 w promocji
217 sprzedanych
120 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy