Sas-Narkiewicz

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Soczysta zieleń III

Odebrałam właśnie piękny i niezwykle starannie wykonany pierścionek z oliwinem od P.Beaty.Od jakiegoś czasu obserwowałam z zainteresowaniem i nierzadko z zachwytem prace Państwa Sas. Pierścionek jest kunsztownie wykonany.Kamień dorodny. Już go lubię.Chętnie w przyszłości znajdę dla siebie jeszcze jakieś cudeńko autorstwa tej artystki. Pozdrawiam Zofia

Opinia pozytywna | 06-12-2019 15:36 | Biżuteria / Pierścionki
Elegancja z bursztynem

PRZEŚLICZNA BRANSOLETA!!! Jakie wspaniałe połączenie kamieni!!! Niczym pokłady bursztynu w wodach Bałtyku:-) Bardzo staranny dobór wielkości kamieni, ich kształtu, kolorystyki!!! Do tego perfekcyjne wykonanie!!! Jestem zachwycona bransoleta!!! BARDZO DZIĘKUJĘ!!!

Opinia pozytywna | 05-12-2019 08:17 | Biżuteria / Bransolety
Hemimorfit w falbankach

Po raz pierwszy odwiedziła tą stronę i myślę, że nie ostatni. Przepiękne wyroby. Dorota.

Opinia pozytywna | 27-11-2019 12:42 | Biżuteria / Pierścionki
Sombrero z ametystami

Lekki, zabawny, wygodny, efektowny, cudny!

Opinia pozytywna | 05-11-2019 22:10 | Biżuteria / Pierścionki
Zeppelin III

Cudowny pierscionek-magiczny, pierscionek dla podroznika , nie dla turysty. Dotarl do mnie z przygodami- zostal doreczony pod inny adres, do innej dzielnicy. Dzieki uprzejmosci tej osoby , ktora pofatygowala sie by mi go doreczyc jest od wczoraj ze mna. Znowu wyrusza w podroz - tym razem na festiwal operowy do Florencji. Dziekuje ,pozdrawiam

Opinia pozytywna | 13-08-2019 22:19 | Biżuteria / Pierścionki
Interferencja z granatami

Pierścionek idealny:) Dużo ładniejszy, niż prezentuje to zdjęcie. Bardzo ładnie leży na palcu. Rzeczywiście, sugestia, że idealnie pasuje dla pań noszących rozmiar 15, sprawdziła się:) Precyzyjnie wykonany, cuuuudowny! Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 01-08-2019 12:45 | Biżuteria / Pierścionki
Lustrzane odbicie z bursztynem

Cudowny naszyjnik w kolorach lata.

Opinia pozytywna | 06-07-2019 18:28 | Biżuteria / Wisiory
Labradoryty w liściach

Przepiekne kolczyki !!!!! Wyrazy szacunku dla Pani talentu i perfekcjonizmu. Swietny kontakt i blyskawiczna wysylka. Bardzo serdecznie dziekuje !!!

Opinia pozytywna | 06-07-2019 18:27 | Biżuteria / Kolczyki
Soczysta zieleń

Cudowny. Dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 01-07-2019 10:23 | Biżuteria / Pierścionki
Lapis raz

Jak zwykle przepiękny. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 06-06-2019 21:19 | Biżuteria / Pierścionki
Afryka dzika

Rewelacja. Dziekuje i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 16-05-2019 12:28 | Biżuteria / Kolczyki
Obroża

Przecudny jak zawsze. Pozostanę już stałym klientem. Polecam wszystkim. Piękne wzornictwo, nienaganne wykonanie, fantazja i niebanalność. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Opinia pozytywna | 17-04-2019 22:35 | Biżuteria / Naszyjniki
Złoto zielony

Jest cudowny!!!!!! Dziekuje

Opinia pozytywna | 16-04-2019 21:52 | Biżuteria / Pierścionki
Dziurawy z turkusami

Jak zwykle biżuteria przepiękna i niezwykle oryginalna. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 07-04-2019 10:53 | Biżuteria / Naszyjniki
Zjawiskowy minerał

Pierścionek bardzo przypadł do gustu obdarowanej osobie, jest to kolejny zakup i pewnie nie ostatni. Dostawa bardzo szybka, dziękuję.

Opinia pozytywna | 14-02-2019 19:51 | Biżuteria / Pierścionki
Koktajlowy z oliwinem

Piękny pierścionek. Bardzo starannie wykonany. Noszę go od 2 dni i pomimo wielkości jest praktyczny, dobrze się nosi i nie przeszkadza. Szybka wysyłka. Myślę, że to nie jest mój ostatni zakup.

Opinia pozytywna | 18-01-2019 10:54 | Biżuteria / Pierścionki
Oliwin z cytrynem

Kamienie i oprawa-przepiękne.Pani Beato,bardzo dziękuję :))

Opinia pozytywna | 15-01-2019 23:16 | Biżuteria / Pierścionki
Błękitna głębia

Bez pamięci tonę w jego głębinie...!!! Dziękuje:)

Opinia pozytywna | 09-01-2019 23:04 | Biżuteria / Pierścionki
Opalizujące kamienie

PRZEPIEKNE KOLCZYKI ! BARDZO STARANNIE I PO MISTRZOSKU WYKONANE!! BARDZO DOBRY KONTAKT Z ARTYSTKA, SZYBKA WYSYLKA. POLECAM !!! DZIEKUJE SERDECZNIE !!!

Opinia pozytywna | 08-01-2019 08:58 | Biżuteria / Kolczyki
Trilion ze złotem

Pierscionek jest cudowny.

Opinia pozytywna | 05-12-2018 04:19 | Biżuteria / Pierścionki
Sas-Narkiewicz

Sas-Narkiewicz

w Trendymanii od: 2014-03-22
90 dostępnych
167 sprzedanych
98 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy