Sas-Narkiewicz

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Lapis raz

Jak zwykle przepiękny. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 06-06-2019 21:19 | Biżuteria / Pierścionki
Afryka dzika

Rewelacja. Dziekuje i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 16-05-2019 12:28 | Biżuteria / Kolczyki
Obroża

Przecudny jak zawsze. Pozostanę już stałym klientem. Polecam wszystkim. Piękne wzornictwo, nienaganne wykonanie, fantazja i niebanalność. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Opinia pozytywna | 17-04-2019 22:35 | Biżuteria / Naszyjniki
Złoto zielony

Jest cudowny!!!!!! Dziekuje

Opinia pozytywna | 16-04-2019 21:52 | Biżuteria / Pierścionki
Dziurawy z turkusami

Jak zwykle biżuteria przepiękna i niezwykle oryginalna. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 07-04-2019 10:53 | Biżuteria / Naszyjniki
Zjawiskowy minerał

Pierścionek bardzo przypadł do gustu obdarowanej osobie, jest to kolejny zakup i pewnie nie ostatni. Dostawa bardzo szybka, dziękuję.

Opinia pozytywna | 14-02-2019 19:51 | Biżuteria / Pierścionki
Koktajlowy z oliwinem

Piękny pierścionek. Bardzo starannie wykonany. Noszę go od 2 dni i pomimo wielkości jest praktyczny, dobrze się nosi i nie przeszkadza. Szybka wysyłka. Myślę, że to nie jest mój ostatni zakup.

Opinia pozytywna | 18-01-2019 10:54 | Biżuteria / Pierścionki
Oliwin z cytrynem

Kamienie i oprawa-przepiękne.Pani Beato,bardzo dziękuję :))

Opinia pozytywna | 15-01-2019 23:16 | Biżuteria / Pierścionki
Błękitna głębia

Bez pamięci tonę w jego głębinie...!!! Dziękuje:)

Opinia pozytywna | 09-01-2019 23:04 | Biżuteria / Pierścionki
Opalizujące kamienie

PRZEPIEKNE KOLCZYKI ! BARDZO STARANNIE I PO MISTRZOSKU WYKONANE!! BARDZO DOBRY KONTAKT Z ARTYSTKA, SZYBKA WYSYLKA. POLECAM !!! DZIEKUJE SERDECZNIE !!!

Opinia pozytywna | 08-01-2019 08:58 | Biżuteria / Kolczyki
Trilion ze złotem

Pierscionek jest cudowny.

Opinia pozytywna | 05-12-2018 04:19 | Biżuteria / Pierścionki
Labradoryt w meandrach

Niespotykany wyrób, jestem bardzo zadowolona, zdjęcia nie oddają jego piękna. Dziękuję

Opinia pozytywna | 04-12-2018 12:49 | Biżuteria / Pierścionki
Koktajlowy z topazami

Ten pierścień, to ozdoba ręki, piękny !

Opinia pozytywna | 04-12-2018 12:49 | Biżuteria / Pierścionki
Cytryn i oliwiny

Polecam.

Opinia pozytywna | 18-11-2018 13:53 | Biżuteria / Pierścionki
Koktajlowy z oliwinem

Artyzm w każdym calu. Bardzo miły kontakt. Serdecznie dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 07-11-2018 21:33 | Biżuteria / Pierścionki
Dziurawy dłuższy

Bardzo oryginalny, starannie wykonany. Przede wszystkim niepowtarzalny. polecam

Opinia pozytywna | 10-10-2018 08:03 | Biżuteria / Wisiory
Turkus z bursztynem

Ładniejsze niż na zdjęciach.Niepowtarzalne. Średnio duże,wyglądają na masywne, ale jednocześnie są lekkie Polecam

Opinia pozytywna | 10-10-2018 08:02 | Biżuteria / Kolczyki
Ciemna strona księżyca

Przepiękny pierścień - bardzo dziękuję! Już wyobrażam sobie całą kolekcję Pani Beaty inspirowaną klasyką rocka... tego najbardziej wysublimowanego... Transakcja przebiegła bez zarzutu, bardzo szybko, będę zaglądać :-)

Opinia pozytywna | 06-09-2018 13:18 | Biżuteria / Pierścionki
Zielona łezka

Szybka wysyłka, piękne opakowanie, a w nim jeszcze piękniejszy pierścionek niż na zdjęciu ( perfekcyjne wykonanie). Polecam!

Opinia pozytywna | 30-07-2018 15:46 | Biżuteria / Pierścionki
Karneol z oliwinem

Jest piękny.. po prostu.

Opinia pozytywna | 23-03-2018 23:46 | Biżuteria / Pierścionki
Sas-Narkiewicz

Sas-Narkiewicz

w Trendymanii od: 2014-03-22
94 dostępne
152 sprzedane
89 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy