Sas-Narkiewicz

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Wahadła z labradorytem

Super

Opinia pozytywna | 14-02-2024 11:22 | Biżuteria / Kolczyki
Pegazus

Fantastyczny projekt i swietne wykonanie. To bedzie prawdopodobnie jeden z moich ulubionych pierscionkow. Doceniam rowniez szybkie odpowiedzi na miale i dodatkowe informacje na temat kamienia.

Opinia pozytywna | 11-10-2023 13:57 | Biżuteria / Pierścionki
Czarowne czaroity

Pani Sas-Narkiewicz byla bardzo zaangazowana w dopracowanie projektu. Mailowa komunikacja na temat zlecenia byla szybka i jasna a kolczyki zostaly wykonane w umowionym terminie. Staranne wykonczenie detali i bardzo dobra jakosc kamieni. Serdecznie dziekuje Pani Sas-Narkiewicz za wspolprace i polecam innym klientom :-)

Opinia pozytywna | 11-10-2023 13:54 | Biżuteria / Kolczyki
Pejzaż z granatem

Super

Opinia pozytywna | 16-09-2023 13:17 | Biżuteria / Pierścionki
Tanzanitowa głębia

Piękny

Opinia pozytywna | 08-05-2023 11:50 | Biżuteria / Pierścionki
Kamień z historią

Wspaniale wyszło! Oprawa adekwatna do kamienia i jego historii. Pomoc i obsługa świetna. Dziękuję i polecam artystę.

Opinia pozytywna | 27-04-2023 07:34 | Biżuteria / Pierścionki
Turkus na koronkach

Piękny

Opinia pozytywna | 25-04-2023 17:36 | Biżuteria / Pierścionki
Modliszka

Przepiękny naszyjnik, świetny kontakt z Artystą, dziękuję i polecam!

Opinia pozytywna | 18-10-2022 18:00 | Biżuteria / Naszyjniki
Medalion cesarza w pierścieniu

Super

Opinia pozytywna | 14-05-2022 12:30 | Biżuteria / Pierścionki
Otoczak granatu

Otrzymany pierścionek jest bardzo oryginalny, zgodny z opisem i zdjęciami. Godny podkreślenia jest kontakt z artystą. Polecam????

Opinia pozytywna | 10-03-2022 20:30 | Biżuteria / Pierścionki
Ametyst na gorszecie

Bardzo wygodny, pomimo rozmiarów. Piękniejszy, niż na zdjęciu. Dziękuję i polecam Artystę.

Opinia pozytywna | 13-01-2022 12:15 | Biżuteria / Pierścionki
Czarowne czaroity

Kolczyki bardzo oryginalne z pięknymi kamieniami. Szybka dostawa i przemiły kontakt z Artystką. Serdecznie dziękuję:)

Opinia pozytywna | 23-12-2021 22:59 | Biżuteria / Kolczyki
Wulkany z bursztynami

Intrygujące kolczyki, bardzo ciekawa forma. To kolejny udany zakup dopracowanej w każdym calu pracy Artystki. Błyskawiczna dostawa. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 23-12-2021 22:53 | Biżuteria / Kolczyki
Zapakowany tanzanit

Przepiękny, oryginalny pierścień. Mała rzeźba na palcu. Prawdziwe dzieło sztuki, które można nosić przy sobie. Dziękuję

Opinia pozytywna | 21-10-2021 21:19 | Biżuteria / Pierścionki
Zieleń z ametystem

Kolczyki przepiękne. Znakomity kontakt i szybko dostarczona przesyłka. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 17-09-2021 11:37 | Biżuteria / Kolczyki
Rózowy z granatem

Piękny pierścionek, przykuwający uwagę:) Dziękuję.

Opinia pozytywna | 14-09-2021 22:20 | Biżuteria / Pierścionki
Różowy z ranatami

Piękny, zjawiskowy naszyjnik. Szybka dostawa. Bardzo dziękuję:)

Opinia pozytywna | 14-09-2021 22:19 | Biżuteria / Wisiory
Owal ametrynu

Piękny

Opinia pozytywna | 01-09-2021 20:29 | Biżuteria / Pierścionki
Spektrolit

Wyjątkowy

Opinia pozytywna | 17-05-2021 19:54 | Biżuteria / Pierścionki
Zielony ocean

Piękny.

Opinia pozytywna | 13-05-2021 16:31 | Biżuteria / Pierścionki
Sas-Narkiewicz

Sas-Narkiewicz

w Trendymanii od: 2014-03-22
46 dostępnych
245 sprzedanych
133 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy