Sas-Narkiewicz

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Zapakowany tanzanit

Przepiękny, oryginalny pierścień. Mała rzeźba na palcu. Prawdziwe dzieło sztuki, które można nosić przy sobie. Dziękuję

Opinia pozytywna | 21-10-2021 21:19 | Biżuteria / Pierścionki
Zieleń z ametystem

Kolczyki przepiękne. Znakomity kontakt i szybko dostarczona przesyłka. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 17-09-2021 11:37 | Biżuteria / Kolczyki
Rózowy z granatem

Piękny pierścionek, przykuwający uwagę:) Dziękuję.

Opinia pozytywna | 14-09-2021 22:20 | Biżuteria / Pierścionki
Różowy z ranatami

Piękny, zjawiskowy naszyjnik. Szybka dostawa. Bardzo dziękuję:)

Opinia pozytywna | 14-09-2021 22:19 | Biżuteria / Wisiory
Owal ametrynu

Piękny

Opinia pozytywna | 01-09-2021 20:29 | Biżuteria / Pierścionki
Spektrolit

Wyjątkowy

Opinia pozytywna | 17-05-2021 19:54 | Biżuteria / Pierścionki
Zielony ocean

Piękny.

Opinia pozytywna | 13-05-2021 16:31 | Biżuteria / Pierścionki
Ametryn w falbankach

Pierścionek absolutnie cudowny

Opinia pozytywna | 11-05-2021 20:57 | Biżuteria / Pierścionki
Prasolit z ametystami

Wspaniały naszyjnik, subtelna forma i piękne kamienie. Miły, rzeczowy kontakt ze sprzedającym, bardzo szybka wysyłka. Po raz kolejny jestem bardzo zadowolona. Dziękuję

Opinia pozytywna | 18-03-2021 14:35 | Biżuteria / Naszyjniki
Zawinięty z dendrytowym

Pełna perfekcjonistka, a zarazem osoba bardzo życzliwa i miła. Wyrób przecudny, niezmiernie oryginalny, kunsztowny.

Opinia pozytywna | 16-03-2021 09:32 | Biżuteria / Pierścionki
Pietersit w falbankach

Super

Opinia pozytywna | 14-03-2021 11:45 | Biżuteria / Pierścionki
Układ słoneczny-MARS

Super

Opinia pozytywna | 14-03-2021 11:45 | Biżuteria / Pierścionki
Koktajlowy z cyrkonią

Wow! Nie spodziewałam się, że jest aż tak spektakularny. Rewelacja!

Opinia pozytywna | 25-02-2021 14:24 | Biżuteria / Pierścionki
Wariacje na temat...

Fantastyczny, nietuzinkowy, zachwycający pierścień - dzieło sztuki z prawdziwą klasą, godne każdej eleganckiej i nie tylko bosej księżniczki! Perfekcyjne wykonanie, przecudne kamienie, uroczy design oczarowały mnie! Sam pomysł, ale także jego realizacja są rewelacyjne. Jestem pod wrażeniem talentu i kunsztu Artystki, ponieważ dzieła Pani Beaty Sas-Narkiewicz są zawsze magicznie promienne, niezwykłe, emanują dobrą aurę, niosą radość dla duszy. Jednocześnie pragnę podziękować Twórczyni mojego arcydzieła ze srebra za cudowny, bardzo sympatyczny kontakt oraz błyskawiczną i bezpieczną realizację wysyłki mojego zamówienia. Moc serdeczności. Ania

Opinia pozytywna | 10-12-2020 01:03 | Biżuteria / Pierścionki
Broszko-wisior z bursztynem

Broszka jest przepiękna. Jedyną wadą :-) jest to, że nie da jej się nosić tak, żeby światło przeświecało przez przepiękny bursztyn. Kontakt i kooperacja z artystą na medal.

Opinia pozytywna | 17-10-2020 13:46 | Biżuteria / Broszki
Szafir gwiaździsty ze złotem

Zachwycający.To mój drugi zakup i na pewno nie ostatni :) Zdjęcie nie oddaje piękna tego pierścionka . Polecam

Opinia pozytywna | 14-10-2020 18:43 | Biżuteria / Pierścionki
Cytryn z granatami

Przepiekny pierscionek, nosze go codziennie. Bardzo mila obsluga , dziekuje bardzo malgorzata

Opinia pozytywna | 09-07-2020 03:38 | Biżuteria / Pierścionki
Sznurowane

Idealne. dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 13-06-2020 14:46 | Biżuteria / Kolczyki
Zasznurowany

Mini arcydzieło sztuki. Klasa sama w sobie. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 04-06-2020 23:06 | Biżuteria / Pierścionki
Dumny rubin gwiaździsty

Nie mogło być inaczej, jak zwykle - cudowny. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 28-02-2020 14:13 | Biżuteria / Pierścionki
Sas-Narkiewicz

Sas-Narkiewicz

w Trendymanii od: 2014-03-22
98 dostępnych
1 w promocji
215 sprzedanych
120 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy