Sas-Narkiewicz

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Prasolit z ametystami

Wspaniały naszyjnik, subtelna forma i piękne kamienie. Miły, rzeczowy kontakt ze sprzedającym, bardzo szybka wysyłka. Po raz kolejny jestem bardzo zadowolona. Dziękuję

Opinia pozytywna | 18-03-2021 14:35 | Biżuteria / Naszyjniki
Zawinięty z dendrytowym

Pełna perfekcjonistka, a zarazem osoba bardzo życzliwa i miła. Wyrób przecudny, niezmiernie oryginalny, kunsztowny.

Opinia pozytywna | 16-03-2021 09:32 | Biżuteria / Pierścionki
Pietersit w falbankach

Super

Opinia pozytywna | 14-03-2021 11:45 | Biżuteria / Pierścionki
Układ słoneczny-MARS

Super

Opinia pozytywna | 14-03-2021 11:45 | Biżuteria / Pierścionki
Koktajlowy z cyrkonią

Wow! Nie spodziewałam się, że jest aż tak spektakularny. Rewelacja!

Opinia pozytywna | 25-02-2021 14:24 | Biżuteria / Pierścionki
Wariacje na temat...

Fantastyczny, nietuzinkowy, zachwycający pierścień - dzieło sztuki z prawdziwą klasą, godne każdej eleganckiej i nie tylko bosej księżniczki! Perfekcyjne wykonanie, przecudne kamienie, uroczy design oczarowały mnie! Sam pomysł, ale także jego realizacja są rewelacyjne. Jestem pod wrażeniem talentu i kunsztu Artystki, ponieważ dzieła Pani Beaty Sas-Narkiewicz są zawsze magicznie promienne, niezwykłe, emanują dobrą aurę, niosą radość dla duszy. Jednocześnie pragnę podziękować Twórczyni mojego arcydzieła ze srebra za cudowny, bardzo sympatyczny kontakt oraz błyskawiczną i bezpieczną realizację wysyłki mojego zamówienia. Moc serdeczności. Ania

Opinia pozytywna | 10-12-2020 01:03 | Biżuteria / Pierścionki
Broszko-wisior z bursztynem

Broszka jest przepiękna. Jedyną wadą :-) jest to, że nie da jej się nosić tak, żeby światło przeświecało przez przepiękny bursztyn. Kontakt i kooperacja z artystą na medal.

Opinia pozytywna | 17-10-2020 13:46 | Biżuteria / Broszki
Szafir gwiaździsty ze złotem

Zachwycający.To mój drugi zakup i na pewno nie ostatni :) Zdjęcie nie oddaje piękna tego pierścionka . Polecam

Opinia pozytywna | 14-10-2020 18:43 | Biżuteria / Pierścionki
Cytryn z granatami

Przepiekny pierscionek, nosze go codziennie. Bardzo mila obsluga , dziekuje bardzo malgorzata

Opinia pozytywna | 09-07-2020 03:38 | Biżuteria / Pierścionki
Sznurowane

Idealne. dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 13-06-2020 14:46 | Biżuteria / Kolczyki
Zasznurowany

Mini arcydzieło sztuki. Klasa sama w sobie. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 04-06-2020 23:06 | Biżuteria / Pierścionki
Dumny rubin gwiaździsty

Nie mogło być inaczej, jak zwykle - cudowny. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 28-02-2020 14:13 | Biżuteria / Pierścionki
Sombrero z rubinem

superowy !

Opinia pozytywna | 28-02-2020 11:00 | Biżuteria / Pierścionki
Zielone wrzeciono

Pierścionek, jak wszystkie projekty Pani Beaty, jest wyjątkowy. Kamień lśni w stonowanej oprawie w sposób zwracający nań uwagę. Prosty, a jednak efektowny pierścionek. Dziękuję serdecznie, pozdrawiam i polecam.

Opinia pozytywna | 10-12-2019 17:51 | Biżuteria / Pierścionki
Soczysta zieleń III

Odebrałam właśnie piękny i niezwykle starannie wykonany pierścionek z oliwinem od P.Beaty.Od jakiegoś czasu obserwowałam z zainteresowaniem i nierzadko z zachwytem prace Państwa Sas. Pierścionek jest kunsztownie wykonany.Kamień dorodny. Już go lubię.Chętnie w przyszłości znajdę dla siebie jeszcze jakieś cudeńko autorstwa tej artystki. Pozdrawiam Zofia

Opinia pozytywna | 06-12-2019 15:36 | Biżuteria / Pierścionki
Elegancja z bursztynem

PRZEŚLICZNA BRANSOLETA!!! Jakie wspaniałe połączenie kamieni!!! Niczym pokłady bursztynu w wodach Bałtyku:-) Bardzo staranny dobór wielkości kamieni, ich kształtu, kolorystyki!!! Do tego perfekcyjne wykonanie!!! Jestem zachwycona bransoleta!!! BARDZO DZIĘKUJĘ!!!

Opinia pozytywna | 05-12-2019 08:17 | Biżuteria / Bransolety
Hemimorfit w falbankach

Po raz pierwszy odwiedziła tą stronę i myślę, że nie ostatni. Przepiękne wyroby. Dorota.

Opinia pozytywna | 27-11-2019 12:42 | Biżuteria / Pierścionki
Sombrero z ametystami

Lekki, zabawny, wygodny, efektowny, cudny!

Opinia pozytywna | 05-11-2019 22:10 | Biżuteria / Pierścionki
Zeppelin III

Cudowny pierscionek-magiczny, pierscionek dla podroznika , nie dla turysty. Dotarl do mnie z przygodami- zostal doreczony pod inny adres, do innej dzielnicy. Dzieki uprzejmosci tej osoby , ktora pofatygowala sie by mi go doreczyc jest od wczoraj ze mna. Znowu wyrusza w podroz - tym razem na festiwal operowy do Florencji. Dziekuje ,pozdrawiam

Opinia pozytywna | 13-08-2019 22:19 | Biżuteria / Pierścionki
Interferencja z granatami

Pierścionek idealny:) Dużo ładniejszy, niż prezentuje to zdjęcie. Bardzo ładnie leży na palcu. Rzeczywiście, sugestia, że idealnie pasuje dla pań noszących rozmiar 15, sprawdziła się:) Precyzyjnie wykonany, cuuuudowny! Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 01-08-2019 12:45 | Biżuteria / Pierścionki
Sas-Narkiewicz

Sas-Narkiewicz

w Trendymanii od: 2014-03-22
108 dostępnych
202 sprzedane
112 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy