SHAMBALA

Opinie

kolczyki LE

Piekne, eleganckie i" z pazurem" , wystarczą w zupelnosci aby poczuć sie "ubrana". Dziekuje po raz drugi :)

Opinia pozytywna | 05-08-2014 14:47 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki BHUNTAR

Cudowne, letnie ,jestem zachwycona. Dziekuje:)

Opinia pozytywna | 05-08-2014 14:43 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki SI PHAN DON

Kolczyki wykonane perfekcyjnie. To drugi produkt który zakupiłem od tej artystki i podobnie jak przy pierwszym zakupie wszystko przebiegło szybko i zgodnie z zamówieniem. Polecam.

Opinia pozytywna | 21-07-2014 07:47 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki KAMALA

piękne kolczyki!

Opinia pozytywna | 30-06-2014 08:27 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki ZIU

Kolczyki fajne.Jedynie zapięcie nieco niepraktyczne.

Opinia pozytywna | 28-04-2014 12:11 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki SAMBALPUR

Doskonałe i piękne kolczyki!

Opinia pozytywna | 07-03-2014 18:05 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki NUSA DUA

Ciekawe,niebanalne kolczyki. Szybka przesyłka. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 27-12-2013 20:43 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki BROMO

Projekt bardzo oryginalny jednak jakosc wykonania pozostawia wiele do zyczenia. W zamysle kolczyki byly przeznaczone na prezent a wyladowaly w szufladzie.

Opinia negatywna | 26-12-2013 23:36 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki MONAS

Kolczyki piękne, urocze i starannie wykonane. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 19-12-2013 09:29 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki MEHAWU

jak zwykle, przepiękne! będą wspaniałym prezentem

Opinia pozytywna | 13-12-2013 10:43 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki MINDORO

Kolczyki są bardzo oryginalne. Na żywo robią jeszcze większe wrażenie niż na zdjęciach. Za pomysł i wykonanie przyznaję 10p. Polecam wszystkim, którzy lubią piękną, niezwykłą biżuterię.

Opinia pozytywna | 14-11-2013 16:15 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki RURKELA

Super

Opinia pozytywna | 30-10-2013 14:42 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki BAN AEN

Kolczyki przepiękne, wykonane z dużą starannością. Bardzo dobry kontakt z artystką. Polecam.

Opinia pozytywna | 23-10-2013 07:09 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki MOORE

Kolczyki kupiłam w maju, do tej pory ani razu nie założyłam. Niestety, na zdjęciu wyglądały trochę ładniej.

Opinia neutralna | 03-10-2013 14:14 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki SPITI

Zabawne kolczyki, bardzo oryginalne...dziękuję

Opinia pozytywna | 09-08-2013 16:50 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki SATNA

Kolczyki super!

Opinia pozytywna | 13-06-2013 13:39 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki LATUR

Bardzo szybka i udana transakcja. Kolczyki przepiękne! Dziękuje:)

Opinia pozytywna | 10-06-2013 14:55 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki DIMAPUR

bardzo oryginalne

Opinia pozytywna | 23-05-2013 20:30 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki MADURAJ

piękne

Opinia pozytywna | 23-05-2013 20:29 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki PEMATANG

Kolczyki są piękne, precyzyjne wykonanie, błyskawiczna dostawa, za wszystko dziękuję:)

Opinia pozytywna | 14-05-2013 07:12 | Biżuteria / Kolczyki
SHAMBALA

SHAMBALA

w Trendymanii od: 2012-10-29
443 dostępne
1 na zamówienie
453 sprzedane
134 opinie  (98% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy